Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karmelcia
witam ,dopisze sie jako platny dt,mam aktualnie 2 miejsca tymczas domowy,opieka 24 h,przyjmuje psiaki ktore umieja zyc w stadzie,docelowo jest u mnie tylko 5 psiakow(w tym 2 moje)w razie pytan prosze pisac na pv lub dzwonic 506174727

Posted

ewu napisał(a):
Znalazłam taki wpis:

kotitan

Warszawa
czas pobytu psa - do ustalenia
psiaki raczej średnie i większe, szczeniaki niestety odpadają

oferuję domek tymczasowy dla jednego psiaka
warunkiem jest podpisanie umowy
Mieszkam w Warszawie, niestety w mieszkaniu w bloku. Mam swoją 7-letnią suczkę w typie ONka, czasem zadziorna, ale do spacyfikowania. Psiak nie powinien być zbytnio agresywny do innych psów, ale PRZYJMUJĘ PSY Z PROBLEMAMI.
DT u mnie jest generalnie bezpłatny - nie pogniewam się jednak, jeśli osoba oddająca do mnie psa dorzuci się do karmy Drobne wydatki weterynaryjne pokrywam sama, jeśli chodzi o większe akcje - możemy się dogadać.

w tej chwili domek jest zajęty, ale dowiadujcie się na bierząco

reszta do dogadania już osobiście

Pokazuje m i problem z serwerem jak klikam na kotitan.

Posted

Kolejny problem! Tego juz nie da sie wytrzymać. Łódzkie, Lubelskie, Dolnosląskie ... wszedzie psy uratowane z nieludzkich warunków i wszedzie brak pieniędzy na DT i koszmarnie trudne adopcje!
I ta bezradność, że nic nie mogę juz pomóc. Kasa wyczerpana. Płakać sie chce!

Posted

Jkasiu dziękuję serdecznie za zdjęcia suń,ależ one są smutne,szczególnie Ruda.Ponawiam prośbę,może ktoś zrobi ogłoszenia dla nich(ja nie umiem),za które ja zapłacę,tekst mogę napisać,ale potrzebuję choć trochę informacji o suniach.

Posted

Napiszcie coś o zwyczajach Reksia, jak z innymi psami , czy zachowuje czystość w pomieszczeniach?
Będę rozgłaszać ale muszę coś wiedzieć.
A na fb ma wydarzenie?

Posted

Dziewczynki, w przyszłym tygodniu prawdopodobnie w końcu skończę rozliczać bazarek, który był robiony min dla Reksia- Reksio dostanie z niego 86zł. Czy mogłabym prosić na pw konto, na które będę mogła wpłacić pieniążki? Czy może adres jest na 1-ej stronie? Proszę o info, ja, jak tylko otrzymam wszystkie wpłaty, zaraz wysyłam pieniążki :) (z mojej winy czekam jeszcze na dwie wpłaty, bo trochę mi się opóźniło wysyłanie części fantów bazarkowych :oops:).

Dziewczynki, czy skontaktowałyście się z kotitan? Jeżeli to Warszawa, miałabym chłopaka u siebie, chętnie bym go odwiedziła, jeżeli byłaby taka możliwość. Mam w tej chwili też dobry aparat, można by zrobić jakąś sesję do ogłoszeń np :razz:...