inga.mm Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 za długie, zbyt esejowe, trzeba skrócić Quote
docha Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 MaDi, masz dar do znajdowania domków, Dziewczyny mam problem, obiecałam, że pomogę wysterylizować suczkę znajdującą się w mało zamożnej rodzinie. Jak można załatwić zwrot, chociaż częściowych kosztów za zabieg. Nota bene ta sucz jest już szczenna i ma 8 lat. Quote
Vesper Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 MaDi napisał(a):Reks ma minimum 6 lat:( Może ktoś ma jeszcze jakieś uwagi;)? Ja nie mam doświadczenia w ogłoszeniach:oops: OK, poprawię wiek;). Inga napisała że "zbyt esejowe"- jeżeli tak, to która część jest za długa? No i moje drugie pytanie- czy ktoś mógłby razem ze mną wziąć się za ogłoszenia? Quote
pikola Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 arielka186 napisał(a):OK, poprawię wiek;). Inga napisała że "zbyt esejowe"- jeżeli tak, to która część jest za długa? No i moje drugie pytanie- czy ktoś mógłby razem ze mną wziąć się za ogłoszenia? Ja pomoge.:lol: Quote
Vesper Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 OK, w takim razie, może umówmy sie na początek, póki jesteśmy dwie- prześle Ci całą liste portali na pw, i np Ty weżmiesz pierwszą połowę, ja drugą, albo odwrotnie. Gdyby ktoś doszedł w międzyczasie, zawsze oddamy mu część "naszych" portali- ich jest ponad 50, na niektórych musisz sie rejestrować, więc troche to trwa wbrew pozorom. Quote
pikola Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Nie ma sprawy.Na wiekszosci pewnie jestem zarejestrowana. Dla mnie najwazniejszy jest tekst,do tego nie mam glowy.:shake: Quote
azalia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Przepraszam bardzo za dygresję,na Rachów zagłosowałam oczywiście,chciałam zapytać o te dwa pieski w budzie na zdjęciu z przytuliska w Rachowie,czy ktoś może coś o nich powiedzieć.Ilekroć na nie patrzę,bardzo się wzruszam,mają taki smutek w oczach.. Quote
Merys Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 azalia napisał(a):Przepraszam bardzo za dygresję,na Rachów zagłosowałam oczywiście,chciałam zapytać o te dwa pieski w budzie na zdjęciu z przytuliska w Rachowie,czy ktoś może coś o nich powiedzieć.Ilekroć na nie patrzę,bardzo się wzruszam,mają taki smutek w oczach.. Daj link do zdjęcia, bo tak to trudno jest zgadywać, zdjęć są setki. Quote
inga.mm Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 arielka186 napisał(a): Inga napisała że "zbyt esejowe"- jeżeli tak, to która część jest za długa? Postaram się wieczorem coś podpowiedzieć. Quote
ewa36 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nie miałam kiedy poczytać bodaj pobieżnie watku, ale widok zdjęć to wstrząs. Ta jasna to ona - umierajaca z wycieńczenia sunia w ciązy ? Quote
MaDi Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 ewa36 napisał(a):Nie miałam kiedy poczytać bodaj pobieżnie watku, ale widok zdjęć to wstrząs. Ta jasna to ona - umierajaca z wycieńczenia sunia w ciązy ? Krótkowłosy to Reks a długowłosa Dasza która już znalazła dom:) Quote
MaDi Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 docha napisał(a):MaDi, masz dar do znajdowania domków, Dziewczyny mam problem, obiecałam, że pomogę wysterylizować suczkę znajdującą się w mało zamożnej rodzinie. Jak można załatwić zwrot, chociaż częściowych kosztów za zabieg. Nota bene ta sucz jest już szczenna i ma 8 lat. Może być problem ze zwrotami ale może ktoś kojarzy która organizacja zajmuje się sterylizacjami? Suka ma właścicieli i tu jest problem... Zrób wydarzenie na FB z prośbą o pomoc finansowa. Quote
azalia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Merys,zdjęcie tych piesków o które pytałam jest w poście 477,jest czwarte z kolei,zaraz po zdjęciu z kotkiem.Pieski siedzą w budzie razem,wyżej rudawy,a niżej szaro-jasny.Napisz mi coś o nich,proszę,czy zawsze są takie smutne,w jakim są wieku,no i co jeszcze o nich wiesznp.jak długo są w schronie,czy nie chorują,może będę mogła jakoś im pomóc. Quote
MaDi Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 azalia napisał(a):Merys,zdjęcie tych piesków o które pytałam jest w poście 477,jest czwarte z kolei,zaraz po zdjęciu z kotkiem.Pieski siedzą w budzie razem,wyżej rudawy,a niżej szaro-jasny.Napisz mi coś o nich,proszę,czy zawsze są takie smutne,w jakim są wieku,no i co jeszcze o nich wiesznp.jak długo są w schronie,czy nie chorują,może będę mogła jakoś im pomóc. To małe młode około 3 letnie sunie raczej płochliwe ale nie jakoś tragicznie mają mało kontaktu z człowiekiem. Quote
Merys Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ryszyło głosowanie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399 Bardzo prosimy o oddanie głosu na Przytulisko w Rachowie, dla nas to tylko chwila a dla nich zbawienie. Wydarzenie http://www.facebook.com/event.php?eid=160594470705609 Strona przytuliska http://www.przytuliskorachow.hsms.pl/szansa.html Banerek [HTML] [/HTML] Quote
MaDi Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Lecimy po tych samych watkach więc zmieniam strategię;) Quote
Vesper Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Merys- mnie wyskakuje info, że temat już zamknięty- ale Rachów ma 86%, więc spokojnie, pewnie po prostu nie miało sensu dalsze głosowanie, reszta miała 1% itp ;)... I przepraszam za offa. Quote
Vesper Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 MaDi napisał(a):Może być problem ze zwrotami ale może ktoś kojarzy która organizacja zajmuje się sterylizacjami? Suka ma właścicieli i tu jest problem... Zrób wydarzenie na FB z prośbą o pomoc finansowa. Pozostaje jeszcze skarpetka sterylkowa... Może ktoś kto ma miejsce tam dla psa, zechce pomóc? Są podobno dwie organizacje pomagające psom- nie wiem jak jest z psami z mało zamożnej rodziny- skarbonka kundelkowa i sterylkowa skarpetka. Niestety nie znam warunków jakie trzeba mieć, żeby pies został przez nich wspomożony- na pewno któraś z cioteczek które są bliższe tematu adopcje będą qwiedziały. Quote
LadyS Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 arielka186 napisał(a):Pozostaje jeszcze skarpetka sterylkowa... Może ktoś kto ma miejsce tam dla psa, zechce pomóc? Są podobno dwie organizacje pomagające psom- nie wiem jak jest z psami z mało zamożnej rodziny- skarbonka kundelkowa i sterylkowa skarpetka. Niestety nie znam warunków jakie trzeba mieć, żeby pies został przez nich wspomożony- na pewno któraś z cioteczek które są bliższe tematu adopcje będą qwiedziały. Akcja sterylizacja na pewno zajmuje sie jedynie bezdomnymi sukami; w przypadku, gdy u danych właścicieli jest wiele suk, to wiem, że Akcja też sterylizowała jedną czy dwie suki, ale to była sytuacja wyjątkowa. Może zwrócić się do miasta z pytaniem o talony? Quote
azalia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 MaDi,dziękuję Ci serdecznie za odpowiedź,może moglabym tym suniom jakoś pomóc,nie wiem np.zapłacić za ogłoszenia,są młode może by znalazły domy. Quote
MaDi Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 azalia napisał(a):MaDi,dziękuję Ci serdecznie za odpowiedź,może moglabym tym suniom jakoś pomóc,nie wiem np.zapłacić za ogłoszenia,są młode może by znalazły domy. Możesz np. zamówić pakiet ogłoszeń na bazarku. Merys pamietasz jak one się nazywają? Quote
MaDi Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 [quote name='arielka186']Merys- mnie wyskakuje info, że temat już zamknięty- ale Rachów ma 86%, więc spokojnie, pewnie po prostu nie miało sensu dalsze głosowanie, reszta miała 1% itp ;)... I przepraszam za offa. Głosowanie jest jak najbardziej aktualne. Właśnie ruszyła ankieta z głosowaniem na przytulisko w Rachowie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399 Głosy wpisane jako posty nie liczą się. Dziękujemy serdecznie za oddanie głosów, dla nas to tak mało, a dla nich to bardzo wiele. Z całego serca dziękujemy! Proszę o głosowanie to nic nie kosztuje a może zmienić los 147 psów. Instrukcja głosowania na forum KrakVet: 1. Proszę wejść na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. Następnie na górze strony wcisnąć link Zarejestruj się 3. Proszę zaakceptować warunki rejestracji 4. Teraz trzeba wypełnić pola wymagane do rejestracji: Pole "użytkownik", "email", "hasło", "powtórz hasło" oraz wpisać kod z obrazka, następnie nacisnąć "wyślij" 5. Otrzymacie Państwo e-mail aktywujący konto (który może być w zakładce spam) 6. Logujecie się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. Następnie prosimy wybrać dział "Pomoc dla schronisk" oraz wybieramy temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2011" 8. W ankiecie która się pojawi, prosimy zaznaczyć "Przytulisko w Rachowie Starym" i zagłosować Bardzo dziękujemy. Każdy głos jest na wagę złota! Quote
Merys Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Pakiet ogłoszeń http://www.dogomania.pl/threads/217856-3-edycja-bazarku-og%C5%82oszeniowego-PAKIETY-30-OG%C5%81-7-Z%C5%81!!!-do-20.11-godz.-16-00 Quote
azalia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 MaDi,pakiet ogłoszeń dlatych dwóch suń chętnie zamówię i opłacę na bazarku,ale ktoś musi dostarczyć zdjęcia,tekst do ogłoszeń,imiona ,miejsce pobytu,ja nie mam takiej wiedzy.Bardzo proszę o pomoc. Quote
MaDi Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 azalia napisał(a):MaDi,pakiet ogłoszeń dlatych dwóch suń chętnie zamówię i opłacę na bazarku,ale ktoś musi dostarczyć zdjęcia,tekst do ogłoszeń,imiona ,miejsce pobytu,ja nie mam takiej wiedzy.Bardzo proszę o pomoc. Ja też;) Przywołują do porządku osobe która zapisywała ostatnio imiona;) Quote
Recommended Posts