Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Plicha napisał(a):
Ja też i bardzo się cieszę że psiak coraz lepiej :)

Kochani moglibyście zajrzeć do suniek z mojego bannerka, wyrwane z miejsca gdzie psy nie są wydawane do adopcji, grozi im powrót tam bo nie ma pieniędzy na DT :( Prawie nie ma osób na wątku a suczki są naprawdę słodkie, mają roczek dopiero :(

Wszędzie są straszne pustki:(

Posted

docha napisał(a):
Madi,oświeć mnie co do głosowania, rozumiem, że na razie głosujemy w ramach dogomanii

Tak teraz tylko ankieta dogo o właściwym głosowaniu również poinformujemy;)

Posted

kamos napisał(a):
Czy doszedł przelew.Ponawiam prośbę o potwierdzenie. Wpłata od Sylwii R. z 2.11.

W dniu 2.11.11 nie ma wpłaty od takiej osoby ale 4.11 jest wpłata 50zł więc to pewnie to?

Posted

Agata Balu napisał(a):
No, nawet te kolce biodrowe już mu nie wystają!

Niestety wystają to obiektyw pogrubia:( Reksio waży ponad 9 kilogramów myślę ze jeszcze 4 i będzie idealnie,

Posted

Czorcik napisał(a):
ładnie sie prezentuje wilkołaczek , a na co on sie tak złościł ? :)

Wcale się nie złościł ponaglał mnie tylko abym szybciej wyciągała z puszki jedzenie;)

Niestety skończyły nam się produkty RC:(

Posted

Reksio jest naprawdę ślicznym psem...:)
Nie powinien mieć problemów ze znalezieniem domu, kiedy planujecie go Cioteczki zacząć ogłaszac?

Bazarek w trakcie rozliczania, dla Reksia będzie dokładnie 85zł50gr, czyli połowa. Wpacę kiedy tylko dostanę wszystkie wpłaty od dziewczyn które licytowały.

Posted

arielka186 napisał(a):
Reksio jest naprawdę ślicznym psem...:)
Nie powinien mieć problemów ze znalezieniem domu, kiedy planujecie go Cioteczki zacząć ogłaszac?

Bazarek w trakcie rozliczania, dla Reksia będzie dokładnie 85zł50gr, czyli połowa. Wpacę kiedy tylko dostanę wszystkie wpłaty od dziewczyn które licytowały.

W sumie to już można go ogłaszać, będę bardzo wdzięczna za pomoc w tym temacie.
Dziękujemy za bazarek.

Posted

[quote name='MaDi']W sumie to już można go ogłaszać, będę bardzo wdzięczna za pomoc w tym temacie.
Dziękujemy za bazarek.
OK, mam spis ok. 50-ciu portali ogłoszeniowych, na części z nich trzeba się najpierw rejestrowac... Sama chyba tego nie ogarnę, zabiorę sie jeszcze dzisiaj...chociaż moze najpierw jakis tekst wypadałoby wymyśleć?
Zaraz sprónuję coś napisać, napiszę jak mi wyszło, czy coś do poprawki, i zaczynamy...:)
Czy w razie czego mogę liczyć na czyjąś pomoc w ogłaszaniu? (Np po połowie z listy, liste przesle na pw).

OK, wstępny tekst już mam. Proszę o uwagi, co dodać, co wykreślić- pisałam szybko, nie bardzo wiedzac ile pisać o poprzednich przeżyciach Reksia. Oto tekst:

REKSIO- wyjątkowej urody kundelek szuka ciepłego i kochającego domu.
Dziś, patrząc na tego pięknego psiaka, już prawie nie widać, że całkiem niedawno został dosłownie wyrwany z objęć śmierci... Znaleziony w tragicznym stanie, prawie zagłodzony na śmierć. Leżący bez ruchu na zimnej ziemi, przywiązany "na śrubę" do starej budy, nie dawał oznak życia. Ostatkiem sił jednak wyczuł że nadeszła pomoc- i dał znak leciutko ruszając ogonem- znak, że on, Reksio, żyje, żyje i potrzebuje pomocy. Suczka, z którą został zabrany, ma już swój dom- była jednak w o wiele lepszym stanie i prawie od razu mogła iść do adopcji. Reksio wymagał dłuższej i bardziej intensywnej rekonwalescencji, do tej pory dostaje odpowiednia dla siebie karmę (musi jeszcze troszkę przytyć). Jest już jednak gotowy, żeby znaleźć dom.Dom własny, kochany i upragniony, gdzie będzie otoczony odpowiedzialną opieką, gdzie uwierzy że świat nie jest zły, a człowiek potrafi być kimś najważniejszym na świecie... Reksio szuka człowieka, który pozwoli mu docenić cały wachlarz jego zalet- od nieprzeciętnej urody zaczynawszy. Jest to młody psiak- ok.1,5 roczny.
Jeżeli chciałabys dać dom temu już skrzywdzonemu, ale tak wyjątkowemu psu, prosimy o kontakt:
................................................................................................................................
................................................................................................................................
Zastrzegamy sobie możliwość wizyty przed i po- adopcyjnej.

Z pośród zdjęć chciałabym wykorzystać to ostatnie- naprawdę nasz kawaler ładnie się tam prezentuje ;)...

Posted

[quote name='arielka186']OK, mam spis ok. 50-ciu portali ogłoszeniowych, na części z nich trzeba się najpierw rejestrowac... Sama chyba tego nie ogarnę, zabiorę sie jeszcze dzisiaj...chociaż moze najpierw jakis tekst wypadałoby wymyśleć?
Zaraz sprónuję coś napisać, napiszę jak mi wyszło, czy coś do poprawki, i zaczynamy...:)
Czy w razie czego mogę liczyć na czyjąś pomoc w ogłaszaniu? (Np po połowie z listy, liste przesle na pw).

OK, wstępny tekst już mam. Proszę o uwagi, co dodać, co wykreślić- pisałam szybko, nie bardzo wiedzac ile pisać o poprzednich przeżyciach Reksia. Oto tekst:

REKSIO- wyjątkowej urody kundelek szuka ciepłego i kochającego domu.
Dziś, patrząc na tego pięknego psiaka, już prawie nie widać, że całkiem niedawno został dosłownie wyrwany z objęć śmierci... Znaleziony w tragicznym stanie, prawie zagłodzony na śmierć. Leżący bez ruchu na zimnej ziemi, przywiązany "na śrubę" do starej budy, nie dawał oznak życia. Ostatkiem sił jednak wyczuł że nadeszła pomoc- i dał znak leciutko ruszając ogonem- znak, że on, Reksio, żyje, żyje i potrzebuje pomocy. Suczka, z którą został zabrany, ma już swój dom- była jednak w o wiele lepszym stanie i prawie od razu mogła iść do adopcji. Reksio wymagał dłuższej i bardziej intensywnej rekonwalescencji, do tej pory dostaje odpowiednia dla siebie karmę (musi jeszcze troszkę przytyć). Jest już jednak gotowy, żeby znaleźć dom.Dom własny, kochany i upragniony, gdzie będzie otoczony odpowiedzialną opieką, gdzie uwierzy że świat nie jest zły, a człowiek potrafi być kimś najważniejszym na świecie... Reksio szuka człowieka, który pozwoli mu docenić cały wachlarz jego zalet- od nieprzeciętnej urody zaczynawszy. Jest to młody psiak- ok.1,5 roczny.
Jeżeli chciałabys dać dom temu już skrzywdzonemu, ale tak wyjątkowemu psu, prosimy o kontakt:
Zastrzegamy sobie możliwość wizyty przed i po- adopcyjnej.

Z pośród zdjęć chciałabym wykorzystać to ostatnie- naprawdę nasz kawaler ładnie się tam prezentuje ;)...
Reks ma minimum 6 lat:(
Może ktoś ma jeszcze jakieś uwagi;)?
Ja nie mam doświadczenia w ogłoszeniach:oops:

Posted

[quote name='inga.mm']

co za uśmiech!!!!
zupełnie inny pies.
Gratuluje Wam.
Znów dokonaliście cudu.

O cudzie będziemy mówić jak znajdzie taki dom jak Szarik;)