Agata Balu Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 No to widać, ze powinien przytyć conajmniej 10 kg!!! Chyba Lubelskie specjalizuje sie w głodzeniu psów!!! Quote
MaDi Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Agata Balu napisał(a):No to widać, ze powinien przytyć conajmniej 10 kg!!! Chyba Lubelskie specjalizuje sie w głodzeniu psów!!! Niestety to regionalna specjalność. Quote
sillann Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Cioteczki, strasznie przepraszam na offa ale kolejna lubelska tragedia, prosze zerknijcie :(http://www.dogomania.pl/threads/216881 Quote
abra43 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Agata Balu masz swietą rację no i jeszcze trzeba dodac podlasie no niestety te wschodnie tereny naszego kraju to zacofanie no i przy tym okrucienstwo Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Trafilam z FB, podczytuje watek od samego poczatku i ze strachem zagladam do Was kazdego dnia...ale wiem juz, ze wszystko bedzie dobrze a psiakom juz nic nie grozi. Jestescie Aniolami, zeslanymi tej dwojce w ostatnim momencie! Quote
Vesper Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Właśnie skończyłam robić bazarek, z którego dochód w połowie przeznaczony będzie dla Reksia. Bardzo proszę o reklamowanie wątku bazarku, zapraszanie :) i podnoszenie :)... Oto link: http://www.dogomania.pl/threads/216471-Bazarek-dla-sparaliżowanego-Gucia-i-głodzonego-Reksia-do-06.11.2011-do-20-00 Quote
bico Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 MaDi napisał(a):O znalazłaś się;) Krew bedzie badana pewnie za jakieś 2 tygodnie. Dziękujemy pięknie za wpłatę. Pięknego maila mi wysłałaś muszę znaleźć teraz chwilę aby coś odpisać;) hehe, no jestem, jestem;) w razie co, zawsze pisz co się dzieje do mnie na maila, to będzie mi łatwiej to ogarnąc i na bieżąco pomóc. Cieszę się, że mi tutaj piszesz, że mail dotarł, bo ja już spanikowałam, że przepadł jak kamiań w wodę i moje "mądrości" będę musiała pisać raz jeszcze:evil_lol: nawet Ci przed chwilą drugiego maila wysłałam z zapytaniem czy doszedł pierwszy:-o:evil_lol::evil_lol::D:D Quote
Vesper Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 MaDi, czy mogłabym na bazarku wykorzystać zdjęcia Reksia? (Chodzi mi o to, że dla tych, którzy coś kupią, chciałabym razem z wylicytowaną rzeczą wysłać wydrukowane zdjęcia psów (Reksia i sparaliżowanego Gucia) którym się pomogło... Jeżeli tak, prosiłabym o radę- czy dać to zdjęcie z banerka, czy już takie późniejsze- jak nasz chłopak wraca do zdrowia? Czy może dwa na raz? Quote
Paula95 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Poszukujemy transportu na trasie Gostyń(Wlkp)-> Częstochowa. Może ktoś się wybiera? Prosimy o pomoc. Quote
Vesper Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='arielka186'][B] Bardzo proszę o reklamowanie wątku bazarku, zapraszanie :) i podnoszenie :)... Oto link: http://www.dogomania.pl/threads/216471-Bazarek-dla-sparaliżowanego-Gucia-i-głodzonego-Reksia-do-06.11.2011-do-20-00 Jeszcze raz poproszę o pomoc w zapraszaniu na bazarek... Quote
MaDi Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='arielka186']MaDi, czy mogłabym na bazarku wykorzystać zdjęcia Reksia? (Chodzi mi o to, że dla tych, którzy coś kupią, chciałabym razem z wylicytowaną rzeczą wysłać wydrukowane zdjęcia psów (Reksia i sparaliżowanego Gucia) którym się pomogło... Jeżeli tak, prosiłabym o radę- czy dać to zdjęcie z banerka, czy już takie późniejsze- jak nasz chłopak wraca do zdrowia? Czy może dwa na raz? Oczywiście,że tak. Quote
MaDi Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='arielka186']Właśnie skończyłam robić bazarek, z którego dochód w połowie przeznaczony będzie dla Reksia. Bardzo proszę o reklamowanie wątku bazarku, zapraszanie :) i podnoszenie :)... Oto link: http://www.dogomania.pl/threads/216471-Bazarek-dla-sparaliżowanego-Gucia-i-głodzonego-Reksia-do-06.11.2011-do-20-00 Super, dziękujemy. Quote
ZZPON Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Super, że psina powoli nabiera zaufanie do ludzi. To jest ważne. Quote
kasiek_ona Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Jak tylko będziecie miały jakieś nowe zdjęcia chętnie zobacze. Quote
jkasia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Moi drodzy przedstawiam Wam Dasze-oebraną z interwencji z Reksiem- juz szczescliwą, w nowym domku :) Tylko koty sie na zdjecie nie załapały ale tez mieszkają z daszą :) Quote
Plicha Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ale cudownie ma Dasza :) Reksio też tak niedługo będzie się przytulał :) Zapraszam serdecznie na bazarek z bardzo fajnymi książkami :) Na 4 bidulki w tym dwa koszmarnie pogryzione szczeniaczki, które walczą o życie :( http://www.dogomania.pl/threads/217002-Super-ksi%C4%85%C5%BCki-na-pogryzione-Pepsi-i-Col%C4%99-oraz-Misi%C4%99-i-Gret%C4%99-do-11-listopada-24-00#post17911331 Quote
MaDi Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 funia napisał(a):Madi czy sa juz pieniadze ode mnie ? Jeśli chodzi o 120 zło od "Wery" to tak. Quote
MaDi Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='jkasia']Moi drodzy przedstawiam Wam Dasze-oebraną z interwencji z Reksiem- juz szczescliwą, w nowym domku :) Tylko koty sie na zdjecie nie załapały ale tez mieszkają z daszą :) Pięknie razem wyglądają. Quote
Ty$ka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Cudnie :loveu: Oby więcej takich happy endów! Quote
Vesper Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Takie zdjęcia jak to Daszy- dosłownie balsam dla duszy- wtedy jakos utwierdza to w tym, że warto, że jednak cos sie zmienia na korzyść... No i widok szczęśliwego psa- bezcenny...:loveu: Dziewczyny- miałabym prośbę- proszę, pomóżcie mi podnosić bazarek z którego połowa pieniędzy pójdzie dla Reksia... Link jest w mojej sygnaturze. Quote
feliksik Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Reksio i tak wygląda już o niebo lepiej niż na początkowych zdjęciach (zdjęcie z banerka jest powalające) więc wszystko idzie ku dobremu - czy jakieś jeszcze badania będą robione czy będziecie już ogłaszać? Quote
Recommended Posts