Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata Balu napisał(a):
No to widać, ze powinien przytyć conajmniej 10 kg!!! Chyba Lubelskie specjalizuje sie w głodzeniu psów!!!

Niestety to regionalna specjalność.

Posted

Trafilam z FB, podczytuje watek od samego poczatku i ze strachem zagladam do Was kazdego dnia...ale wiem juz, ze wszystko bedzie dobrze a psiakom juz nic nie grozi.
Jestescie Aniolami, zeslanymi tej dwojce w ostatnim momencie!

Posted

MaDi napisał(a):
O znalazłaś się;)
Krew bedzie badana pewnie za jakieś 2 tygodnie. Dziękujemy pięknie za wpłatę.
Pięknego maila mi wysłałaś muszę znaleźć teraz chwilę aby coś odpisać;)

hehe, no jestem, jestem;) w razie co, zawsze pisz co się dzieje do mnie na maila, to będzie mi łatwiej to ogarnąc i na bieżąco pomóc.

Cieszę się, że mi tutaj piszesz, że mail dotarł, bo ja już spanikowałam, że przepadł jak kamiań w wodę i moje "mądrości" będę musiała pisać raz jeszcze:evil_lol: nawet Ci przed chwilą drugiego maila wysłałam z zapytaniem czy doszedł pierwszy:-o:evil_lol::evil_lol::D:D

Posted

MaDi, czy mogłabym na bazarku wykorzystać zdjęcia Reksia? (Chodzi mi o to, że dla tych, którzy coś kupią, chciałabym razem z wylicytowaną rzeczą wysłać wydrukowane zdjęcia psów (Reksia i sparaliżowanego Gucia) którym się pomogło...
Jeżeli tak, prosiłabym o radę- czy dać to zdjęcie z banerka, czy już takie późniejsze- jak nasz chłopak wraca do zdrowia? Czy może dwa na raz?

Posted

[quote name='arielka186']MaDi, czy mogłabym na bazarku wykorzystać zdjęcia Reksia? (Chodzi mi o to, że dla tych, którzy coś kupią, chciałabym razem z wylicytowaną rzeczą wysłać wydrukowane zdjęcia psów (Reksia i sparaliżowanego Gucia) którym się pomogło...
Jeżeli tak, prosiłabym o radę- czy dać to zdjęcie z banerka, czy już takie późniejsze- jak nasz chłopak wraca do zdrowia? Czy może dwa na raz?
Oczywiście,że tak.

Posted

Moi drodzy przedstawiam Wam Dasze-oebraną z interwencji z Reksiem- juz szczescliwą, w nowym domku :) Tylko koty sie na zdjecie nie załapały ale tez mieszkają z daszą :)

Posted

[quote name='jkasia']Moi drodzy przedstawiam Wam Dasze-oebraną z interwencji z Reksiem- juz szczescliwą, w nowym domku :) Tylko koty sie na zdjecie nie załapały ale tez mieszkają z daszą :)

Pięknie razem wyglądają.

Posted

Takie zdjęcia jak to Daszy- dosłownie balsam dla duszy- wtedy jakos utwierdza to w tym, że warto, że jednak cos sie zmienia na korzyść... No i widok szczęśliwego psa- bezcenny...:loveu:

Dziewczyny- miałabym prośbę- proszę, pomóżcie mi podnosić bazarek z którego połowa pieniędzy pójdzie dla Reksia... Link jest w mojej sygnaturze.

Posted

Reksio i tak wygląda już o niebo lepiej niż na początkowych zdjęciach (zdjęcie z banerka jest powalające) więc wszystko idzie ku dobremu - czy jakieś jeszcze badania będą robione czy będziecie już ogłaszać?