Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://img831.imageshack.us/img831/9569/dsc04763k.jpg jaki cudny szczeniak z niego był :loveu: haha zakochać się można w nim :)

http://img109.imageshack.us/img109/954/dsc05056c.jpg jakie zimowe futerko :)

ja już myślałam, że Sonia w tym roku już nabiera zimowego futerka, bo tak zaczął pojawiać się zimowy puszek i na tym się skończyło :crazyeye:ciekawe czy w ogóle ma zamiar na zimę się zmienić czy goła i wesoła będzie jak w końcu ten śnieg przyjdzie. Bo ja ciągle wierzę, że zasypie nas biały puch :eviltong:

Posted

kalyna napisał(a):

ja już myślałam, że Sonia w tym roku już nabiera zimowego futerka, bo tak zaczął pojawiać się zimowy puszek i na tym się skończyło :crazyeye:ciekawe czy w ogóle ma zamiar na zimę się zmienić czy goła i wesoła będzie jak w końcu ten śnieg przyjdzie. Bo ja ciągle wierzę, że zasypie nas biały puch :eviltong:

Dziś na TVN w pogodzie pan powiedział, że za kilka dni na wschodzie, w nocy ma być -18 :multi: To jak dla mnie oznacza przyjście zimy :loveu:

Posted

[quote name='mychaaaaa']aaaa śnieg, u nas śniegu ani grama :placz::placz::placz:[/QUOTE]

Nigdzie nie ma śniegu :( Ale oglądałam pogodę i u Ciebie Paulina w następnym tygodniu ma coś spaść ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Nigdzie nie ma śniegu :( Ale oglądałam pogodę i u Ciebie Paulina w następnym tygodniu ma coś spaść ;)[/QUOTE]

No, mam nadzieję, bo doczekać się nie mogę tej zimy w tym roku :mad:

Posted

[quote name='biscuit']Ja teraz jestem bardzo wredna, bo drwię sobie z tych co to mają średnią powyżej pięciu, a ja mam na półrocze 4,57, a dużo lepiej napisałam. Niby próbny, ale to dobra rozgrzewka przed kwietniowym- a nie mogę go zawalić, jeśli chcę się dostać do mojego liceum :roll:[/QUOTE]

U nas przy maturach też tak było ;)
Ci co najlepiej się uczyli w LO mieli słabe wyniki z matur a takie osoby, które olewkę w LO na wszystko robiły (jak ja i moja koleżanka z ławki - rysowałyśmy gry planszowe i grałyśmy w nie na lekcjach) i nie uczyły się do matur zdały wszystko po ponad 80% :evil_lol: