Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

biscuit napisał(a):

Tyle że ja mieszkam 30 km od Ostrowca :evil_lol: chodzę tam tylko do liceum ;)
Hehe, to czym Cię tak samiec zniechęcił? :D

Potężny? Eeee :D Ma tylko 60cm w kłębie - w porównaniu ze swoimi donowatymi pobratymcami to karzełek :D

60? serio? To mój starszy lab ma 60, a jak na laba jest całkiem spory, tzn górna granica. niby i większe się zdarzają, ale to wiesz taki " lab" jest :P
Zniechęciły mnie samce tym, że nigdy nie wiesz jak się z charakterem wstrzelisz, a z samcem to większe ryzyko agresji jest niż z suką...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdabroy napisał(a):
Wychowałam się na Paktofonice ;) Gdybym była w PL, to na bank poszłabym do kina :) Ale wiem, że jak film wyjdzie na DVD to mój brat kupi i wtedy obejrzę :multi:

jak byłam młodsza to słucham HH to i paktofonika to było coś.. ale mój gust zmienił się o 180%..
a jakoś mnie nie ciągnie do oglądnięcia tego filmu :roll:
asiunia napisał(a):
Komisarz Alex to dno....zarówno rola Wesołowskiego jak i praca i wyszkolenie psów :/

ale pies jest ładny :loveu: i tylko dlatego go oglądam :lol:
choć jego chód pozostawia wiele do życzenia.....

Ale koło Rexa to ten film nawet nie stał... niestety..

Posted

A mnie po Twoim artykule wczoraj tknelo i obejrzalam "jestes bogiem" ;) Doopy toto nie urywa, ale calkiem spoko.... denerwowaly mnie mikrofony wpierniczajace sie w kadr przy prawie kazdym ujeciu :lol:

Posted

Twoją galerię też nadrabiam ;)

biscuit napisał(a):

zawsze możesz popiratować i poszukać do ściągnięcia w necie :razz:

Tydzień temu mój kolega za ściągnięcie filmu dostał karę w wysokośći 800euro :crazyeye: Tak więc dziękuję ;) Nie ściągam nic od prawie 3 lat :)

Posted

On ściągnął pełno filmów, muzyki i gier na komputer. Karę dostał za jeden film i w piśmie ma napisane, że jeśli nie zapłaci tej kary, to biorą jego komputer do sprawdzenia i wtedy zapłaci za każdy ściągnięty plik :roll:

Posted

biscuit napisał(a):
no to jakby sprawdzili to dopiero miałby nieciekawie :shake:

Jakby tak policzyli, to myślę, że paredziesiąt tysięcy euro :roll: Oni dobrze wiedzą ile ściągnął, bo mogą sobie to sparwdzić bez brania jego komputera. Ale dostał karę i teraz tysiąc razy pomyśli zanim znowu coś ściągnie ;)