Ptysiak Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Coś ostatnio nie pamiętacie o dogo :shake: Dobrej nocy :) Quote
aganela Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Milena zajrzyj tu bo mam trochę podobny problem z kleszczem jak Atosik miał... Quote
aganela Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Bardzo mi przykro :-( niech biega w Krainie Wiecznych Łowów szczęśliwy... Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 biscuit napisał(a):Wpadam na chwię... ze smutną wiadomością. Dzisiaj Misio odszedł za Tęczowy Most :-(:-( Bardzo mi przykro :( Wiem ile dla Ciebie znaczył... Quote
Ptysiak Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 O jak mi przykro...:( Biegaj szczęśliwie za TM Misiaczku... [*] Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 http://img836.imageshack.us/img836/3821/dsc07801c.jpg teraz już go nic nie boli i jest szczęśliwy za TM ;) Quote
Karro Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Oj, jaka smutna wiadomość :( Dla Misia [*] Panie Boże, nie jestem aniołem, dziś niewielu jest takich na świecie, może ci, co na ziemskim padole pokochali zwierzęta i dzieci. Panie Boże, powiedziałeś "Proście", rzekłeś "Proście, a będzie wam dane". Wiesz, że wczoraj po Tęczowym Moście szedł do Ciebie mój pies ukochany? Panie Boże, poznasz go z łatwością, miał sierść jedwabistą, cztery łapki, ogon, proszę, o Panie, zawołaj go głośno, bo miał w zwyczaju nie słuchać nikogo. Panie Boże, nie proszę dla siebie, znajdź mu jakąś osobę przyjazną, by głodny i smutny nie był i żeby przy kimś bezpiecznie mógł zasnąć. Panie Boże, a gdy tak się stanie, że i mnie zabrać stąd będzie trzeba, pozwól, by wyszedł mi na spotkanie, kiedy będę wędrować do nieba..... Quote
kalyna Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 biscuit napisał(a):Wpadam na chwię... ze smutną wiadomością. Dzisiaj Misio odszedł za Tęczowy Most :-(:-( przykra wiadomość..... :( teraz już jest szczęśliwy... na szczęście masz jeszcze 3 psiaki, które pomogą Ci przeżyć ten ból po stracie... 3maj się.... Quote
monika15 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Milena trzymaj się :glaszcze: Dla Misia [*] Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Milenko jak tam u Ciebie? wiem, że Ci bardzo smutno... ale odezwij się do Nas... :glaszcze: Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Milena, tak mi przykro :( Może idź z nim do weta, bo on może mieć poważne obrażenia wewnętrzne :/ Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Własnymi rękami bym tego wujka ukatrupiła :angryy: I wcale się nie dziwię, że jesteś zła na rodziców :mad: Zamiast odrazu pomóc Atosowi, to go schowali, żeby umarł w męczarniach :roll: Quote
Recommended Posts