Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

https://lh6.googleusercontent.com/-jMHkEHY-w2A/UCU_HUt7b2I/AAAAAAAABPk/vUqatcUO02M/s800/DSC09355.JPG Bardzo ładnie sie prezentuje Atosisko w szelkach ;) Ja teraz zbieram na norwegi lub guardy, bo mój niestety w łódeczkowych nie wygląda tak dobrze :P

Kotów ogólnie nie lubię, ale na zdjęciach są całkiem znośne:evil_lol: podobaja mi się te ich mięciutkie poduszeczki, ale pazury już nie:diabloti::loveu:

Posted

nam sąsiad polecił.. bo on ma 2 ONy, więc wszystko jest na porządku dziennym..
dzisiaj jej to trochę przemyłam i maścią wysmarowałam..

Ona w takich małych paseczkach jest ta maść i na sztuki się kupuje.. dzisiaj jedno zużyłam.. teraz czekam na efekty..

no właśnie Sonia zachowuje się jakby była molosem a nie owczarkiem... tzn. idzie z łapy, na łapę i na nic nie zwraca uwagi :roll:

a kotek uroczy :)

Posted

[quote name='biscuit']
To chyba wygodniejsze rozwiązanie - ten mój płyn to masakra, bo Atos nie lubi, jak mu się uchole dotyka - zwłaszcza przy tej infekcji :roll:

Hehe, kobieta z charakterkiem :D
[/QUOTE]

oj charakterek to ona ma :roll: co innego jak zobaczy kota, czy piłkę... :mdleje:

ja jej najpierw delikatnie przemyłam i nasmarowałam taką gęstą przezroczysta maścią.. ona tez nie lubi, ale jak postawiłam przed nią wiadereczko pełne śmierdzących żwaczy to od razu pokochała prace przy uszach :D później bez mojej wiedzy sama się częstowała.. nagroda musi być za bycie grzecznym :)
Bo Sonia ma na końcówkach uszu coś.. zresztą to wolę w środku uszu jej czyścić....

nawet Gandziemu przy okazji wyczyściłam, bo jemy ciągle się brudzą.. ale nie w środku tylko na zewnątrz....:)