Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biscuit napisał(a):
I mam pytanie... Już dwóch wetów mówiło mi, że sterylka takiej małej suni (gabaryty ratlerka) nie jest dobrym rozwiązaniem i że lepiej będzie podawać w okresie cieczki zastrzyki. Czy te zastrzyki gwarantują, że nie będzie miała "wpadki"?

Nie wiem jak jest z "wpadką", ale z tego co wiem, to zastrzyki mogą nawet zwiększyć prawdopodobieństwo ropomacicza :/ Upieraj się przy sterylce ;)

Fajny tytuł galerii :)

Posted

biscuit napisał(a):

Hehe, jak patrzę na sprawowanie się Atośka w roli niańki, to sądzę, że podczas cieczki żaden obcy pies nie zdoła się przedrzeć na podwórko :D

Ale może ją pokryć jej braciszek :/

Posted

biscuit napisał(a):
Nie pomyślałam o tym...
Będę musiała się wybrać z bliżniakami do weta - tego, który leczył infekcję Atosa, bo on chyba jest najlepszy w okolicy - i dowiedzieć się, co i jak.

Jakby ten wet się zgodził, to cięłabym ją już teraz ;) To jest mały piesek, więc cieczka może przyjść już niebawem :/

Posted

wooow ale zmiana :)
i śliczne te rudaski :loveu:

z takiego samego powodu do mnie trafił Ciapek, czyli aby nie musiał iść do schronu to go przygarnęliśmy i tak jest z nami prawie 5 lat ;) więc nie będziecie żałować...

hm najlepiej ciąć mi się tak wydaje...

i współczuję wychowywać 2 szczeniaki, które są rówieśnikami.. ja po 3 dniach wysiadłam psychicznie i fizycznie...
no i mam nadzieję, że więcej fot będzie jak zaczynają sie wakacje :mad: