Ada_Mirra Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 hop hop :) witam wieczorkie :D masz już wyniki egzaminu?? :D Quote
Dzikie nieporadne Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='biscuit'] a teraz trochę bardziej wyrośnięty rudy kot :D:D:D jak widać ma już siłę, żeby wariować ;) Jakie malutkie słodziaki:loveu: A Atos sprinter ;) Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ale słodkie maluchy :loveu: Cieszę się, że trafiły do Ciebie :multi: Pamiętaj tylko, żeby w przyszłości je wysterylizować ;) Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 biscuit napisał(a):I mam pytanie... Już dwóch wetów mówiło mi, że sterylka takiej małej suni (gabaryty ratlerka) nie jest dobrym rozwiązaniem i że lepiej będzie podawać w okresie cieczki zastrzyki. Czy te zastrzyki gwarantują, że nie będzie miała "wpadki"? Nie wiem jak jest z "wpadką", ale z tego co wiem, to zastrzyki mogą nawet zwiększyć prawdopodobieństwo ropomacicza :/ Upieraj się przy sterylce ;) Fajny tytuł galerii :) Quote
Karro Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Są przesliczne! Gratki, niech zdrowo rosna, powodzenia w wychowaniu! :loveu: Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Jedni weci zalecają ciąć po pierwszej cieczce, ale masz ryzyko, że może być "wpadka" :/ Są też weci, którzy ciachają jeszcze przed pierwszą cieczką ;) Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 biscuit napisał(a): Hehe, jak patrzę na sprawowanie się Atośka w roli niańki, to sądzę, że podczas cieczki żaden obcy pies nie zdoła się przedrzeć na podwórko :D Ale może ją pokryć jej braciszek :/ Quote
Dzikie nieporadne Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ja też się cieszę ze w końcu tu dotarłam ;) Fajne szczeniaki , widać ze to rodzeństwo:razz: Teraz masz cztery psy..jej to będziesz miała dużo pracy z wychowywaniem tej bandy... Quote
łamAga Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Jakie słodkie dwa klony :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 biscuit napisał(a):Nie pomyślałam o tym... Będę musiała się wybrać z bliżniakami do weta - tego, który leczył infekcję Atosa, bo on chyba jest najlepszy w okolicy - i dowiedzieć się, co i jak. Jakby ten wet się zgodził, to cięłabym ją już teraz ;) To jest mały piesek, więc cieczka może przyjść już niebawem :/ Quote
kalyna Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 wooow ale zmiana :) i śliczne te rudaski :loveu: z takiego samego powodu do mnie trafił Ciapek, czyli aby nie musiał iść do schronu to go przygarnęliśmy i tak jest z nami prawie 5 lat ;) więc nie będziecie żałować... hm najlepiej ciąć mi się tak wydaje... i współczuję wychowywać 2 szczeniaki, które są rówieśnikami.. ja po 3 dniach wysiadłam psychicznie i fizycznie... no i mam nadzieję, że więcej fot będzie jak zaczynają sie wakacje :mad: Quote
Oscar Patric Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Gratulacje nowych członków rodzinki,przesłodkie są:loveu: Quote
Recommended Posts