łamAga Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 http://allegro.pl/advantix-4-ml-4-x-pipeta-psy-od-25kg-do-40-kg-i2355485309.html takie cos byś kupila i jeden sezon masz spokojny ;) masz 4 pipety wiec na jakies 8 miesiecy powinny wystarczyc ;) Quote
*Magda* Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 biscuit napisał(a): No ale tak jak Atos to dużo biega po krzaczorach i trawach, dużo się chlapie w stawach i bajorkach, ma styczność z wieloma zapchlonymi psiakami z sąsiedztwa, więc nie wiem, czy to nie wpływa na skuteczność preparatu ;) Z Misiem mam lepiej - wystarczy obroża antypchelna i na pół roku zero insektów w sierści ;) A Atos chlapie się codziennie? Jak nie, to się nie martw ;) Tora moczy dooopkę 2-3 razy w tyg. i zakraplam ją co 6 tyg. ;) Trzeba tylko pamiętać, żeby pies się nie kąpał 2 dni przed i 2 dni po aplikacji preparatu :) Co do styczności z innymi zapchlonymi psiakami, to myślę, że też nie masz się co martwić ;) Preparat da sobie radę :) Quote
Ada_Mirra Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Haha dokladnie ten sam problem z "moim" szkolnym towarzystwem hahah kolejna bratnia dusza na dogo. :D Quote
Ptysiak Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 biscuit napisał(a):Zdrowe - moze i tak. Gdyby mu mogły pomóc na infekcję, to sama wrzucałabym go w to bajorko :diabloti::diabloti::diabloti: Ale tak to ja dziękuję - jeszcze bezczelnie do mnie podbiega, skacze i liże po twarzy :icon_roc: No kochana psina, chciał Ci maseczkę błotną zrobić :evil_lol: Mojemu mężowi taka kąpiel zafundowała kiedyś Luna. Poszedł na ogródek dać jej jeść. Było zaraz po deszczu i porobiły się kałuże. Był ubrany do wyjścia bo szliśmy na imprezkę. Kiedy Go zobaczyła to chyba ze szczęścia :D Rozpędziła się i tuż przed nim skoczyła w błotko a potem na Niego... Ale Był wściekły, a ja nie mogłam przestać się śmiać jak wrócił taki w ciapkach, z miska i z piana na ustach do domu :evil_lol: "Nie dam jej więcej jeść! Sama jej to zanieś!" :D Popłakałam się ze śmiechu a On chyba jeszcze bardziej przez to się wkurzył :evil_lol: Quote
aganela Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 3 urodzinki dziś Atos ma!! Sto lat życia,pełno kostek i drapania za uchem!:loveu: Quote
Karro Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 U nas kopie i zaswiadczenia składa się chyba 29 czerwca i 1 lipca ;) A u Was? Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 No kurcze Atosek... kuruj się psinko i zdrowiej :( Pańcia się martwi i My też. Przejdzie powoli, musi przejść :) Ja ostatnio u Ptysia znalazłam jakąś kulkę pod skórą i oczywiście panika. Dziś byłam u veta no i mnie uspokoił, że to najprawdopodobniej z zastrzyku ostatniego i mam smarować mu spirytusem i nagrzewać. Jak zacznie znikać tzn że to zastrzyk. Jak nie zejdzie to będzie badane ale uspokoiła mnie, że to na bank nic groźnego... Quote
*Magda* Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Milena będzie dobrze, zobaczysz ;) Ja w to wierzę :) A jest choć mała poprawa w wyglądzie tej skóry? Quote
Oscar Patric Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 najlpeszego oraz zdrówka dla Atosia: Nowy-bday: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Jak się cieszę, że jest poprawa :multi::) Zdjęcia jakieś nowe poprosimy :eviltong: Głaski dla futerek :loveu: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 biscuit napisał(a):zdjęcia może będą, ale kotków jeśli po południu uda mi się zrobić :eviltong: nie może tylko na pewno mają być :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 biscuit napisał(a):powiedz to kociastym - nie chcą pozować :roll: No tak, nie mają ochoty być sławne :D Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Jak będą chciały pozować to tez wstaw Wedla, na pewno fajne zdjęcia ma :) Quote
Recommended Posts