334maja Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 biscuit napisał(a):czyli jakby raty? :) Coś w tym stylu ;) I wpłata bodajże 140zł, a II 555 zł :) Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 biscuit napisał(a):Nie no, to już lada chwila przestanie rosnąć ;) Pewnie już teraz trochę wolniej rośnie, czyż tak? ;) W sumie to nie wiem, mnie się cały czas wydaje taki sam a mierzyć go nie mierzę co chwilę. Dla mnie to bez znaczenia ile ma w kłębie:) Tylko jak Ktoś go nie widzi np. 2-3 tygodnie to uświadamia mnie, że rośnie. To potem go z ciekawości mierze :evil_lol: Quote
334maja Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Masz jeszcze rok, więc może uda się coś uzbierać, odwiedź dziadków, ciotki i resztę rodzinki, może coś dorzucą :D Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 biscuit napisał(a):Skoro Ci się wydaje taki sam, to pewnie tak jest, bo u DON-a nie sposób zauważyć, że rośnie :D Nie no raczej rośnie skoro coraz więcej waży i jak go mierzę to ma więcej cm ;) tyle, że ja go widzę na co dzień to tak bardzo nie zwracam uwagi :) Quote
334maja Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Ja też nie, szczególnie kiedy wchodzę do zoologicznego :D Ale żeby poznać ludzi tak samo zakręconych na punkcie psów było warto powstrzymywać się i sumiennie odkładać :) Dobra, jakby jednak pojawił się jakiś cień nadziei to pisz :) Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 biscuit napisał(a):Co do wagi, to pewnie go tak tuczysz a nie! :evil_lol::eviltong: :evil_lol: Nie tuczę :eviltong: Staram się by nie był zbyt ciężki i spasiony. DONki utuczone nie są ładne ;) Quote
Ada_Mirra Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 A ja Was pociesze ze kazdy szczyl w wieku ok 5 miesiecy wyglada jak wyplosz wiec spokojnie hahah :evil_lol: Quote
kalyna Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 http://imageshack.us/a/img543/9104/zdjcie0354lv.jpg aaaaa :loveu: :loveu: :loveu: a Felek jest boski :loveu: w sumie to ja jak miałam w planach lustrzankę to to był mój piorytet... a potem ten zlot :loveu: za rok też chciałabym jechać, ale nie wiem czy to mi się uda... masakra... a co do szkolenia Owczarów to łatwe to to nie jest... to są cwane bestie :mad: Quote
kalyna Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 biscuit napisał(a): i takie to oszczędzanie psiarza właśnie :D A no cwane. I nie wiem, po co telewizja serwuje naiwnym ludziom wybitnie mądrego, idealnego Alexa. :roll: Fakt, serial fajnie się ogląda, można się pośmiać, ale... ale szlag mnie trafia jak pomyślę, jaki wydealizowany obraz owczarów się tworzy w świadomości fanów psa "idealnego". :roll: :D w sumie jedne co mnie denerwuje to zamiast sobie coś kupić to na psy wydaję :angryy::angryy: ale jak tu im nie kupić najlepszych pod słońcem przysmaków :diabloti: Taaa oglądam ten film, ale bez rewelacji.... Alex niby pies idealny a ciągle chodzi w OE :angryy::angryy: Quote
Oscar Patric Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 tulaski ślemy:) też oglądam Alexa,ale do Rexa(film )się nie umywa,Rexa uwielbiałam oglądać,On bardzo mi się podobał Quote
334maja Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Milena, pocieszę Cię ;) Ja od kilku lat zbieram sobie na porządny aparat, ale widać jak mi to wychodzi :evil_lol: To wina sklepów zoologicznych, tak kuszą i tylko czekają aż taka naiwna Natalia wejdzie i kupi coś niepotrzebnego :eviltong: Pozdrowienia dla Atosa i bliźniaków :) Quote
:: FiGa :: Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Wpadam z rewizyta i zapisuje watek, rozejrze sie, bo dobrze sie zapowiada no no :cool3: Juz teraz moge napisac ze macie super tereny spacerkowe i cudowne trio :loveu: I czarno-bialy kocurek mrrr :loveu: Quote
*Magda* Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Figa, Ty to już przepadłaś na dobre z tymi owczarkami :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 magdabroy napisał(a):Figa, Ty to już przepadłaś na dobre z tymi owczarkami :evil_lol:Coz ja na to poradze :oops: :oops: Quote
:: FiGa :: Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 3 czarno biale kociambry.... :mdleje: Juz sie mnie nie pozbedziesz :loveu: I gratki :cool3: Quote
Recommended Posts