Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biscuit napisał(a):
Nie no, to już lada chwila przestanie rosnąć ;)
Pewnie już teraz trochę wolniej rośnie, czyż tak? ;)

W sumie to nie wiem, mnie się cały czas wydaje taki sam a mierzyć go nie mierzę co chwilę. Dla mnie to bez znaczenia ile ma w kłębie:) Tylko jak Ktoś go nie widzi np. 2-3 tygodnie to uświadamia mnie, że rośnie. To potem go z ciekawości mierze :evil_lol:

Posted

biscuit napisał(a):
Skoro Ci się wydaje taki sam, to pewnie tak jest, bo u DON-a nie sposób zauważyć, że rośnie :D

Nie no raczej rośnie skoro coraz więcej waży i jak go mierzę to ma więcej cm ;) tyle, że ja go widzę na co dzień to tak bardzo nie zwracam uwagi :)

Posted

Ja też nie, szczególnie kiedy wchodzę do zoologicznego :D Ale żeby poznać ludzi tak samo zakręconych na punkcie psów było warto powstrzymywać się i sumiennie odkładać :) Dobra, jakby jednak pojawił się jakiś cień nadziei to pisz :)

Posted

biscuit napisał(a):
Co do wagi, to pewnie go tak tuczysz a nie! :evil_lol::eviltong:

:evil_lol:
Nie tuczę :eviltong: Staram się by nie był zbyt ciężki i spasiony. DONki utuczone nie są ładne ;)

Posted

biscuit napisał(a):

i takie to oszczędzanie psiarza właśnie :D

A no cwane. I nie wiem, po co telewizja serwuje naiwnym ludziom wybitnie mądrego, idealnego Alexa. :roll: Fakt, serial fajnie się ogląda, można się pośmiać, ale... ale szlag mnie trafia jak pomyślę, jaki wydealizowany obraz owczarów się tworzy w świadomości fanów psa "idealnego". :roll:

:D
w sumie jedne co mnie denerwuje to zamiast sobie coś kupić to na psy wydaję :angryy::angryy:
ale jak tu im nie kupić najlepszych pod słońcem przysmaków :diabloti:

Taaa oglądam ten film, ale bez rewelacji.... Alex niby pies idealny a ciągle chodzi w OE :angryy::angryy:

Posted

Milena, pocieszę Cię ;) Ja od kilku lat zbieram sobie na porządny aparat, ale widać jak mi to wychodzi :evil_lol:
To wina sklepów zoologicznych, tak kuszą i tylko czekają aż taka naiwna Natalia wejdzie i kupi coś niepotrzebnego :eviltong:

Pozdrowienia dla Atosa i bliźniaków :)

Posted

Wpadam z rewizyta i zapisuje watek, rozejrze sie, bo dobrze sie zapowiada no no :cool3:
Juz teraz moge napisac ze macie super tereny spacerkowe i cudowne trio :loveu: I czarno-bialy kocurek mrrr :loveu: