334maja Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 (edited) Ja sobie pieniądze na obóz zbieram przez cały rok, z urodzin, imienin i innych okazji ;) Jeśli chodzi o dojazd zawsze można popytać innych i z kimś się zabrać :) Ale nic nie zmuszam, bo rozumiem, są różne sytuacje. Rok temu sama wątpiłam w to czy pojadę, bo u mnie akurat na drodze stali rodzice, a też nie wiedziałam czy w 5 miesięcy uzbieram potrzebną kwotę. Ale udało się, teraz mama sama mnie wygania żeby jechała :) Jejku, jejku, jaki mały Atos był słooodki! Taaa mooordkaaa ach... :loveu: Ale mimo wszystko cieszę się, że z Mają etap szczenięcy mam już dawno za sobą. Chyba bym nie przeżyła kolejny raz latać ze ścierami, mopem, co pół godziny wychodzić na dwór, nie sypiać po nocach i uczyć wszystkiego od nowa. To mnie przeraża :lol: Edited October 14, 2012 by 334maja Quote
aganela Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 biscuit napisał(a):No ale wiesz, ja mieszkam na takim zadoopiu, że pewnie nikt z okolicy się tam nie wybiera ;) W wakacje planuję wolontariat w schronisku - bo lada chwila otwierają w Kunowie, a to rzut beretem od Ostrowca :multi: Szczerze mówiąc, też nie chciałabym, żeby Atos był znowu szczeniakiem - pamiętam, ile trzeba było się napocić, żeby teraz znał te wszystkie komendy, żeby nie ciągnął na smyczy i tak dalej.. Zdecydowanie wolę dorosłe psy ;) Ja to z ciągnieciem i egzekwowaniem komend właśnie przeżywam....fajny ten obóz z tego co czytałam:)Ciekawi mnie jakie były koszta,duże? Quote
angineuuka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Witamy :DD też bym chciała DONa, ale suczkę :) Quote
Oscar Patric Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 witamy się cieplutko w niedzielę:) Quote
Ada_Mirra Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-f1YJkBGEZ9A/UHmycOLwY-I/AAAAAAAABgU/3cc6rMK1am8/s800/DSC03873.JPG jaki klusiek <3 Quote
Ada_Mirra Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 oj tam zlomofonem xD juz go nie wyzywaj bo odmowi posłuszenstwa :P ale na relacje czekam :loveu: Quote
Ada_Mirra Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 cudne zdjęcia :D ile bliźniaki już mają? biscuit napisał(a):Szajsung Corby - 2mpx. Jak to inaczej nazwać, jak nie złomofon :cool1: cii ja mam samsunga galaxy i ma 5mpx a zdjecia jak nim wychodzą zaraz będą w galerii ze specjalna dedykacja dla Ciebie haha xD Quote
Ada_Mirra Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 http://imageshack.us/a/img543/9104/zdjcie0354lv.jpg omnomnon <3 Quote
334maja Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='aganela']Ja to z ciągnieciem i egzekwowaniem komend właśnie przeżywam....fajny ten obóz z tego co czytałam:)Ciekawi mnie jakie były koszta,duże? Cena w tegorocznego obozu wynosiła 695 zł (7 dni) razem z wyżywieniem 3x dziennie (jedzonko było bardzo dobre, furrorę robiły naleśniki - prawie się o nie pozabijali :D). Jak ktoś się lepiej dopatrzy zdjęcia w artykule to i Majkelinka się załapała :) Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Hej:) Śliczne fotki :) https://lh5.googleusercontent.com/-E3MUEg1daTo/UHmy5o-pQ_I/AAAAAAAABgc/A3X5JEQPHW0/s800/DSC03874.JPG jaki on był kochany i słodziutki :loveu: Te zdjęcia z tabliczka mnie rozwaliły :evil_lol: Quote
szalej Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Już nie gadaj, że ostrowiec to takie zadupie haha :P Ja już teraz zawsze suki, mimo, że psy są ładniejsze, ale samiec jaki mi się trafił zniechęcił mnie do samców na wieki wieków chyba :P Ale Atos jaki potężny <3 Quote
334maja Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Teraz można sobie zarezerwować miejsce, a płacić można później ;) Ja np. w tym roku robiłam tak: wcześniej sobie zarezerwowałam miejsce, w marcu wpłaciłam zaliczkę tzn. I wpłatę, a II wpłatę miesiąc przed obozem (pod koniec lipca) :) Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Aż nie chce mi się wierzyć, że on był kiedyś taki malutki :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 biscuit napisał(a):haha, mnie też :D Ale muszę przyznać, że na początku rósł w oczach - kiedy miał 10 miesięcy to "stanął" z tym wzrostem, ale tak to zmieniał się momentalnie :) Czyli Ptyś może za 2 miesiące przestanie w końcu rosnąć :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 biscuit napisał(a):a ile teraz sobie mierzy? :) Około 65-66 cm Quote
Recommended Posts