Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja sobie pieniądze na obóz zbieram przez cały rok, z urodzin, imienin i innych okazji ;) Jeśli chodzi o dojazd zawsze można popytać innych i z kimś się zabrać :) Ale nic nie zmuszam, bo rozumiem, są różne sytuacje. Rok temu sama wątpiłam w to czy pojadę, bo u mnie akurat na drodze stali rodzice, a też nie wiedziałam czy w 5 miesięcy uzbieram potrzebną kwotę. Ale udało się, teraz mama sama mnie wygania żeby jechała :)

Jejku, jejku, jaki mały Atos był słooodki! Taaa mooordkaaa ach... :loveu:

Ale mimo wszystko cieszę się, że z Mają etap szczenięcy mam już dawno za sobą. Chyba bym nie przeżyła kolejny raz latać ze ścierami, mopem, co pół godziny wychodzić na dwór, nie sypiać po nocach i uczyć wszystkiego od nowa. To mnie przeraża :lol:

Edited by 334maja
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biscuit napisał(a):
No ale wiesz, ja mieszkam na takim zadoopiu, że pewnie nikt z okolicy się tam nie wybiera ;)

W wakacje planuję wolontariat w schronisku - bo lada chwila otwierają w Kunowie, a to rzut beretem od Ostrowca :multi:

Szczerze mówiąc, też nie chciałabym, żeby Atos był znowu szczeniakiem - pamiętam, ile trzeba było się napocić, żeby teraz znał te wszystkie komendy, żeby nie ciągnął na smyczy i tak dalej.. Zdecydowanie wolę dorosłe psy ;)

Ja to z ciągnieciem i egzekwowaniem komend właśnie przeżywam....fajny ten obóz z tego co czytałam:)Ciekawi mnie jakie były koszta,duże?

Posted

cudne zdjęcia :D ile bliźniaki już mają?

biscuit napisał(a):
Szajsung Corby - 2mpx. Jak to inaczej nazwać, jak nie złomofon :cool1:

cii ja mam samsunga galaxy i ma 5mpx a zdjecia jak nim wychodzą zaraz będą w galerii ze specjalna dedykacja dla Ciebie haha xD

Posted

[quote name='aganela']Ja to z ciągnieciem i egzekwowaniem komend właśnie przeżywam....fajny ten obóz z tego co czytałam:)Ciekawi mnie jakie były koszta,duże?

Cena w tegorocznego obozu wynosiła 695 zł (7 dni) razem z wyżywieniem 3x dziennie (jedzonko było bardzo dobre, furrorę robiły naleśniki - prawie się o nie pozabijali :D). Jak ktoś się lepiej dopatrzy zdjęcia w artykule to i Majkelinka się załapała :)

Posted

Już nie gadaj, że ostrowiec to takie zadupie haha :P
Ja już teraz zawsze suki, mimo, że psy są ładniejsze, ale samiec jaki mi się trafił zniechęcił mnie do samców na wieki wieków chyba :P
Ale Atos jaki potężny <3

Posted

Teraz można sobie zarezerwować miejsce, a płacić można później ;) Ja np. w tym roku robiłam tak: wcześniej sobie zarezerwowałam miejsce, w marcu wpłaciłam zaliczkę tzn. I wpłatę, a II wpłatę miesiąc przed obozem (pod koniec lipca) :)

Posted

biscuit napisał(a):
haha, mnie też :D Ale muszę przyznać, że na początku rósł w oczach - kiedy miał 10 miesięcy to "stanął" z tym wzrostem, ale tak to zmieniał się momentalnie :)

Czyli Ptyś może za 2 miesiące przestanie w końcu rosnąć :evil_lol: