Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 nie marudz ja mam jeden punkt mniej a znajomi w wiekszosci mieli po 60-70 punktów :diabloti: Quote
Dzikie nieporadne Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 biscuit napisał(a):słabo :evil_lol: Jej, nie umiała bym być tak ambitna:cool3: Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 no wiadomo - laureaci przedmiotowi :diabloti: ale nie licząc tego były 3 osoby z klasy (klasa liczy 33 osoby jak coś ;) ) Quote
aganela Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Gratulacje wyników! A ze sterylką ,jeśli możesz poczekać do marca- popatrz czy w twoim regionie nie ma zniżek w różnych lecznicach,fundacjach, bo marzec to od kilku lat zrobiony przez fundacje -miesiąc sterylek. U mnie sterylka ONka(ok.30kg)-kosztuje 200-250zł, to u Ciebie koszty powinny być odpowiednio mniejsze,ale to zależy też od regionu i wetów-różni-różne ceny. U mnie ta sunia obecna Vikka-jest już po sterylce(miała w schronisku) i jest super,bo pies nie przeżywa nadmiernie samców w pobliżu,ciąż urojonych i cieczek i nie ma delikwentów,którzy próbują się dostać nad bramą i pod bramą do niej(jak było z poprzednią sunia,którą pilnowaliśmy,bo nie miała sterylki) i tą małą szczeniorkę,którą mam też będę sterylizować-gdzieś za rok,aż już fizycznie się ukształtuje. Quote
*Magda* Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Do marca jest dużo czasu, a Milena ma niewykastrowane psy :/ Jeśli będzie wstanie dopilnować momentu pojawienia się cieczki, a potem młodą odizolować od psów na miesiąc czasu to może poczekać ;) Ale obawiam się, że to będzie trudne :roll: Quote
aganela Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 magdabroy napisał(a):Do marca jest dużo czasu, a Milena ma niewykastrowane psy :/ Jeśli będzie wstanie dopilnować momentu pojawienia się cieczki, a potem młodą odizolować od psów na miesiąc czasu to może poczekać ;) Ale obawiam się, że to będzie trudne :roll: Dlatego też musi się popytać o ceny/warunki ,bo czasem u jednego weta ze zniżką wychodzi tyle samo,co u drugiego bez zniżki. Quote
mychaaaaa Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 U nas są akcje bezpłatnej sterylizacji, więc i Laila za friko sterylizowana była. Moja maja sterylizowała swoje pudlice miniaturowe i płaciła za zabieg w granicach 150-180zł od suczki. Quote
*Magda* Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Szkoda słów na tego weta :angryy: Mam nadzieję, że nie dopuścisz, żeby młoda miała szczeniaki :roll: Quote
Ada_Mirra Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 takie weta to tylko :angryy: ale cieszę się z Tobą z wesołych nowinek :D Quote
Karro Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Oj ten wet to masakra... U nas w mieście też taki jest i do niego chodzimy jak najrzadziej się da, na np szczepienia. Ale jak coś poważniejszego to jedziemy do sąsiedniej miejscowości, tam sa już normalni :) Życzę powodzenia w przekonywaniu brata :) Quote
Dzikie nieporadne Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Właśnie:) Jakoś długo zdjęci nowych nie ma :cool3: Quote
Ada_Mirra Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 czekam na fotki i podpytam jak tam wyniki - idziesz do LO tam gdzie planowalas? :D Quote
Karro Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 i jak dostałas się tam gdzie chciałaś? :) Bo ja tak :) Quote
Ada_Mirra Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='understandme']i jak dostałas się tam gdzie chciałaś? :) Bo ja tak :)[/QUOTE] a ty? :) /znak/ Quote
Recommended Posts