R.J.Osanna Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Pocahontas R.J.Osanna na porannym spacerze:lol: Quote
R.J.Osanna Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Jak ten czas leci.... FALCOR DRAGON OSANNA, jeden z najbardziej utytulowanych i najbardziej zasłużonych w hodowli ca de bou na świecie, pierwszy w historii rasy pies z rodowodem FCI, pierwszy w historii rasy interchampion FCI, pierwszy w historii rasy zatwierdzony przez FCI Zwycięzca Świata i Zwycięzca Europy, skończył dzisiaj 11 LAT !!! Falcorek to bezpośredni przodek wielu znakomitych psów... Swoje jedenaste urodzinki świętował w towarzystwie mamy Lacky Lady, siostry Fantyrelly, oraz dzieci - Ikarka i Kiss My. Zjadł spory kawałek urodzinowego tortu i poszedł spać Quote
lolsferros Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='R.J.Osanna']Jak ten czas leci.... FALCOR DRAGON OSANNA, jeden z najbardziej utytulowanych i najbardziej zasłużonych w hodowli ca de bou na świecie, pierwszy w historii rasy pies z rodowodem FCI, pierwszy w historii rasy interchampion FCI, pierwszy w historii rasy zatwierdzony przez FCI Zwycięzca Świata i Zwycięzca Europy, skończył dzisiaj 11 LAT !!! Falcorek to bezpośredni przodek wielu znakomitych psów... Swoje jedenaste urodzinki świętował w towarzystwie mamy Lacky Lady, siostry Fantyrelly, oraz dzieci - Ikarka i Kiss My. Zjadł spory kawałek urodzinowego tortu i poszedł spać http://images32.fotosik.pl/106/cabfb32d629caf1a.jpg Ferro przesyła całusa urodzinowego swojemu tatusiowi. Quote
R.J.Osanna Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='lolsferros']Ferro przesyła całusa urodzinowego swojemu tatusiowi. Wielkie dzięki!!! A to Eriska na spacerku...01 07 skończy 12 lat:loveu::loveu::loveu: Quote
lolsferros Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Rewelacyjnie wygląda,nie wygląda na tyle,jeśli chodzi o ostatni list na priw ,to dałam odpowiedz na wp.,opisałam wszystko o moim maleństwu.Pozdrawiam. Quote
Canaveral-staff Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Pani Renato weterani są w doskonałej kodycji mam nadzieje ,że jeszcze długo bedą się cieszyć wspaniałym zdrowiem ,pozdrawiam Quote
lolsferros Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Canaveral-staff napisał(a):Pani Renato weterani są w doskonałej kodycji mam nadzieje ,że jeszcze długo bedą się cieszyć wspaniałym zdrowiem ,pozdrawiam Witaj napisałaś do losferros,prześle Twój list R.J.O.Pozdrawiam.;) Quote
Canaveral-staff Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 bardzo dziekuje i przepraszam za pomyłkę ;););) Quote
R.J.Osanna Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Canaveral-staff napisał(a):Pani Renato weterani są w doskonałej kodycji mam nadzieje ,że jeszcze długo bedą się cieszyć wspaniałym zdrowiem ,pozdrawiam Ja też bardzo cieszę się z ich świetnej kondycji i dobrego zdrowia:loveu::loveu::loveu: A teraz " łapka w łapkę" czyli spacer babci z wnuczką:lol: Quote
R.J.Osanna Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Pandorka z wujkiem Ikarem:lol: Quote
R.J.Osanna Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Dancing Star, czyli Dunia:lol: Quote
R.J.Osanna Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Nostromo R.J.Osanna [ w towarzystwie Bonity i Pocahontas:lol: ] Quote
R.J.Osanna Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Polly R.J.Osanna Pocahontas R.J.Osanna Quote
R.J.Osanna Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Czy ktoś pamieta, że 01 01 2008 było tak?:lol::evil_lol: Quote
R.J.Osanna Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Walentynki 2008::loveu: sceneria jest taka:evil_lol:: Ale przecież najważniejsza jest miłość:loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 wklejam tego biednego psa tutaj - może ktoś potrafi określić w jakim typie rasy on jest? może to ulatwi znalezienie mu odpowiedniego domu.... Quote
Recommended Posts