R.J.Osanna Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Red Bull, Rihanna i Red Star - dzieci Kiss My kama i Nostromo R.J.Osanna:lol: Quote
M&S Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ...szkoda, że żyją w sumie tak krótko :-( i bardzo przykre gdy od nas odchodzą... a maluchy słodkie :loveu:, ale masz dwa mioty?, bo różnica w wielkości szczeniąt jest dość znaczna Quote
R.J.Osanna Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Maks i Spark']...szkoda, że żyją w sumie tak krótko :-( i bardzo przykre gdy od nas odchodzą... a maluchy słodkie :loveu:, ale masz dwa mioty?, bo różnica w wielkości szczeniąt jest dość znaczna Tak, dwa, a Robin Hood jest z jeszcze wczesniejszego:lol: A to Riviera R.J.Osanna:lol: Quote
R.J.Osanna Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Robin Hood z dziadkeim Ikarem i prababcią Eriską:lol: Quote
R.J.Osanna Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Rain Man, Ringo i Rozette R.J.Osanna Quote
R.J.Osanna Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Robin Hood R.J.Osanna, 3, 5 miesiąca: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images50.fotosik.pl/29/d76cda5175f73ff2.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images48.fotosik.pl/29/658ff5b0a06bef08.jpg[/IMG][/URL] Quote
R.J.Osanna Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Peter Pan R.J.Osanna w jesiennej scenerii:lol: Quote
M&S Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nostromo ma fajne pyszczydło, takie do wyściskania, jęzor dłuuugi, pocieszny jest chłopak:lol: przypomina mi majorkę znajomych,też jest taka do przytulania:loveu: Quote
R.J.Osanna Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Maks i Spark napisał(a):Nostromo ma fajne pyszczydło, takie do wyściskania, jęzor dłuuugi, pocieszny jest chłopak:lol: przypomina mi majorkę znajomych,też jest taka do przytulania:loveu: Nostromo, dla przyjaciół Romek, jest przez wielu znajomych zwany Romeo, bo przytulanie się, podstawianie do wyściskania i głaskania, a także uzywanie jęzora w celu okazania wielkiego uczucia, to jego ulubione zajęcia:lol: A to już córcia Romka [ i Kiss My kama Osanna ] w wieku 2, 5 miesiąca - Red Star: Quote
M&S Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jest fajna, pozuje jak modelka, pełne skupienie na "twarzy";) małe majorki są takie plastyczne i ta mimika słodkie są:loveu::loveu::loveu: ..czy ona jest miotową siostrą Robina? Quote
R.J.Osanna Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Maks i Spark napisał(a):jest fajna, pozuje jak modelka, pełne skupienie na "twarzy";) małe majorki są takie plastyczne i ta mimika słodkie są:loveu::loveu::loveu: ..czy ona jest miotową siostrą Robina? Dlatego ma w nazwie " star ", bo udawała gwiazdę juz od wczesnego dzieciństwa:lol: Nie, to nie jest miotowa siostra Robina, mamą Robina jest Jasmin Belle Fille Osanna, a Red Star - Kiss My Kama:lol: Robin i Panty: Quote
M&S Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Gwiazdka wygląda przy Robinie jak drobinka, i pyszczki mają inne, ona jest w typie bardziej byldożym?, czy tylko tak mi się wydaje...? bardzo ładne zdjęcia:lol: te fafle i zmarszczki na czole....wdzięczne psiaki:lol: Quote
R.J.Osanna Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Maks i Spark napisał(a):Gwiazdka wygląda przy Robinie jak drobinka, i pyszczki mają inne, ona jest w typie bardziej byldożym?, czy tylko tak mi się wydaje...? bardzo ładne zdjęcia:lol: te fafle i zmarszczki na czole....wdzięczne psiaki:lol: Ta sunia z Robinem to Rózowa Pantera R.J.Osanna, córka Kubusia Rozpruwacza Osanna i Dorady de Rompe Huesos:lol:. Wyglada przy nim jak " drobinka, bo jest młodsza, a w tym wieku miesiąc różnicy to " przepaść" [ przynajmniej dla ca de bou ]. Myślę, że ona nie jest bardziej w typie buldożym, tylko głowy w tym wieku też tracą proporcje.:lol: Jeszcze kilka ich fotek:lol: Quote
M&S Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 kurcze mylą mi się na zdjęciach:oops:, z profilu widać wyraźniej główki, a zresztą nieważne w jakim typie będą i tak są urocze :loveu::lol: Quote
R.J.Osanna Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Maks i Spark napisał(a):kurcze mylą mi się na zdjęciach:oops:, z profilu widać wyraźniej główki, a zresztą nieważne w jakim typie będą i tak są urocze :loveu::lol: masz rację, ja i tak je kocham, niezaleznie od tego co z nich wyrośnie:lol: Quote
Alicja Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 :loveu:Gwiazdeczka Ozzulka mi przypomina jak był szczeniorkiem http://images34.fotosik.pl/403/972f4a2756a0a189.jpg Quote
R.J.Osanna Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Alicja']:loveu:Gwiazdeczka Ozzulka mi przypomina jak był szczeniorkiem http://images34.fotosik.pl/403/972f4a2756a0a189.jpg Ta na górze to też Red Star, a ponizej jej " zrozpaczony " braciszek:lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 :lol:...o dżisys jaka sirotka :loveu::loveu::loveu: http://images49.fotosik.pl/35/1fcf83a1118c85ef.jpg Quote
M&S Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 oj, jaka rozpacz.:placz:....aż serce się kraje, słodki malec :loveu:, a skóry to ma na dwie i pól majorki ;)....cudne są Quote
R.J.Osanna Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Maks i Spark']oj, jaka rozpacz.:placz:....aż serce się kraje, słodki malec :loveu:, a skóry to ma na dwie i pól majorki ;)....cudne są Wyjca to on nieźle udawał:lol:. To był bunt na smyczke i obróżkę:lol:. Usmialismy się z niego po pachy:lol:. A na codzień to wyjatkowy z niego rozrabiaka:lol:. A to Ronya R.J.Osanna, bedzie mieszkać w Norwegii :lol: Quote
M&S Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 łał....super :multi:, to mamy swojego w Skandynawii :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts