Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...szkoda, że żyją w sumie tak krótko :-( i bardzo przykre gdy od nas odchodzą...

a maluchy słodkie :loveu:, ale masz dwa mioty?, bo różnica w wielkości szczeniąt jest dość znaczna

Posted

[quote name='Maks i Spark']...szkoda, że żyją w sumie tak krótko :-( i bardzo przykre gdy od nas odchodzą...

a maluchy słodkie :loveu:, ale masz dwa mioty?, bo różnica w wielkości szczeniąt jest dość znaczna

Tak, dwa, a Robin Hood jest z jeszcze wczesniejszego:lol:

A to Riviera R.J.Osanna:lol:

Posted

Robin Hood R.J.Osanna, 3, 5 miesiąca:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images50.fotosik.pl/29/d76cda5175f73ff2.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images48.fotosik.pl/29/658ff5b0a06bef08.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Nostromo ma fajne pyszczydło, takie do wyściskania, jęzor dłuuugi, pocieszny jest chłopak:lol: przypomina mi majorkę znajomych,też jest taka do przytulania:loveu:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Nostromo ma fajne pyszczydło, takie do wyściskania, jęzor dłuuugi, pocieszny jest chłopak:lol: przypomina mi majorkę znajomych,też jest taka do przytulania:loveu:

Nostromo, dla przyjaciół Romek, jest przez wielu znajomych zwany Romeo, bo przytulanie się, podstawianie do wyściskania i głaskania, a także uzywanie jęzora w celu okazania wielkiego uczucia, to jego ulubione zajęcia:lol:

A to już córcia Romka [ i Kiss My kama Osanna ] w wieku 2, 5 miesiąca -
Red Star:

Posted

jest fajna, pozuje jak modelka, pełne skupienie na "twarzy";) małe majorki są takie plastyczne i ta mimika słodkie są:loveu::loveu::loveu:
..czy ona jest miotową siostrą Robina?

Posted

Maks i Spark napisał(a):
jest fajna, pozuje jak modelka, pełne skupienie na "twarzy";) małe majorki są takie plastyczne i ta mimika słodkie są:loveu::loveu::loveu:
..czy ona jest miotową siostrą Robina?

Dlatego ma w nazwie " star ", bo udawała gwiazdę juz od wczesnego dzieciństwa:lol:
Nie, to nie jest miotowa siostra Robina, mamą Robina jest Jasmin Belle Fille Osanna, a Red Star - Kiss My Kama:lol:

Robin i Panty:

Posted

Gwiazdka wygląda przy Robinie jak drobinka, i pyszczki mają inne, ona jest w typie bardziej byldożym?, czy tylko tak mi się wydaje...? bardzo ładne zdjęcia:lol: te fafle i zmarszczki na czole....wdzięczne psiaki:lol:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Gwiazdka wygląda przy Robinie jak drobinka, i pyszczki mają inne, ona jest w typie bardziej byldożym?, czy tylko tak mi się wydaje...? bardzo ładne zdjęcia:lol: te fafle i zmarszczki na czole....wdzięczne psiaki:lol:

Ta sunia z Robinem to Rózowa Pantera R.J.Osanna, córka Kubusia Rozpruwacza Osanna i Dorady de Rompe Huesos:lol:.
Wyglada przy nim jak " drobinka, bo jest młodsza, a w tym wieku miesiąc różnicy to " przepaść" [ przynajmniej dla ca de bou ].
Myślę, że ona nie jest bardziej w typie buldożym, tylko głowy w tym wieku też tracą proporcje.:lol:
Jeszcze kilka ich fotek:lol:

Posted

kurcze mylą mi się na zdjęciach:oops:, z profilu widać wyraźniej główki, a zresztą nieważne w jakim typie będą i tak są urocze :loveu::lol:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
kurcze mylą mi się na zdjęciach:oops:, z profilu widać wyraźniej główki, a zresztą nieważne w jakim typie będą i tak są urocze :loveu::lol:

masz rację, ja i tak je kocham, niezaleznie od tego co z nich wyrośnie:lol:

Posted

[quote name='Maks i Spark']oj, jaka rozpacz.:placz:....aż serce się kraje, słodki malec :loveu:, a skóry to ma na dwie i pól majorki ;)....cudne są

Wyjca to on nieźle udawał:lol:.
To był bunt na smyczke i obróżkę:lol:. Usmialismy się z niego po pachy:lol:.
A na codzień to wyjatkowy z niego rozrabiaka:lol:.

A to Ronya R.J.Osanna, bedzie mieszkać w Norwegii :lol: