R.J.Osanna Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Nostromo R.J. Osanna na spacerku:lol: Quote
Iriska Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='R.J.Osanna']Yes, yes, yes! He lives in Bialoruś and he is Bialoruś Junior Champion:lol:[/quote] Congratulations to you and his owners!:multi: I know that in Belorus there are many cadebous, but most of them are without pedigrees or with cropped tails... :crazyeye: Quote
R.J.Osanna Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Iriska, For you: brother and sister of Odysek, but from this year:lol:: Quote
Iriska Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ohh! They are so sweet!! Where are they going to live?:loveu::multi: Quote
R.J.Osanna Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Iriska']Ohh! They are so sweet!! Where are they going to live?:loveu::multi: Hello Iriska, They will live in Russia, in Moskwa:lol: A na fotce Eriska - jak widac bardzo z siebie zadowolona:lol: Quote
R.J.Osanna Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Większość szczeniąt z miotu Vivy i Ikara trafiła do rodzin z małymi dziećmi. Bardzo to fajnie dla rasy, bo zainteresowanie ludzi z tego przedziału wiekowego , rasą ca de bou i wybór tej rasy jako psa rodzinnego, [ zgodnie z informacjami od tych ludzi - wybór nastapił po dokladnej analizie wiedzy dostępnej w internecie ], świadczy, że większość ludzi potrafi w masie informacji, często sprzecznych, odnaleźć te prawdziwe - poparte argumentami, które ich przekonały:lol::lol::lol: Quote
R.J.Osanna Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 A to szczeniaczek Dorady i Kubusia:loveu: Quote
R.J.Osanna Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Karmen Last Lacky's Girl Osanna Quote
dziobek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 KOLEJNI NAIWNIACY, omamieni śmietanką marketingową !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: Quote
Chima Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='dziobek']KOLEJNI NAIWNIACY, omamieni śmietanką marketingową !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: @Dziobek Łukasz, nie no coś Ty :razz:skąd ta czarna wizja, ludzie chcą słuchać takich ściem, uspokoja ich to i są w stanie za takie poczucie "bezpieczeństwa" zapłacić, nawet jeżeli to lipa i marketingowy bełkot. Zobacz na j666 szczuje psy na bydło mleczne, konie, ale nadal bezkrytycznie pisze i chwali się wystawami, miocikiem etc...do tego nadal jest poklepywany po pleckach na forach przez tych właśnie ludzi, którzy hodują psy dla dzieci, ot taki paradoks ;););) Quote
dziobek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='gorzała'] Łukasz, nie no coś Ty skąd ta czarna wizja, ludzie chcą słuchać takich ściem, uspokoja ich to i są w stanie za takie poczucie "bezpieczeństwa" zapłacić, nawet jeżeli to lipa i marketingowy bełkot. .......... I zobacz od tylu lat te same ściemy..., te same hasła i ta sama obłuda. Noudne to, że na wymioty zbiera i że nie stać ich, co by jakiegoś urozmaicenia do tego nudnego życia wprowadzić. I zawsze znajdą się nieświadomi którzy to kupują. Ps. A co do dzieci i cech rodzinnych CaDeBou, to jest MOLOS i powinien mieć duży kontakt z każdym członkom rodziny (w tym z dzieckiem) inteligentny pies także każdego członka rodziny traktuje w osobliwy sposób, tzn. jednego kocha i słucha, innego kocha i akceptuje, jeszcze innego kocha i zlewa sikiem prostym lub bawi się kiedy to on ma ochotę-pies. Jeśli pies jest chowany w kojcu lub na łańcuchu nie nawiąże tej więzi z rodziną w związku z tym nie nabierze także PEWNOŚCI SIEBIE, a co za tym idzie nie będzie w stanie być dobrym OBROŃCĄ .... (taką więź może wytworzyć jedynie w rodzinie w której to on – Pies ma określony statut społeczny i funkcję w tej społeczności. To jest taką elementarną podstawą między zależnościami Człowiek-Pies a w szczególności pies posiadający cechy obronne jak MOLOS. Nie ma mowy o rozważnej przemyślanej i PEWNEJ OBRONIE bez tej ogromnej więzi. W tym momencie można liczyć co najwyżej na obronę wynikającą z agresji spowodowanej strachem, a to jest zwyczajnie patologią. Osoby które się znają na psach wiedzą, o czy mówię i że mówię prawdę. Można też ułożyć MOLOSA w stylu "Osannowym": tzn. "Bo wszyscy Polacy TO JEDNA RODZINA, starszy czy młodszy, chłopak czy dziewczyna..." Noo tylko CaDeBou to pies BOJOWY w pełnym tego słowa znaczeniu, dla przypomnienia 2-gi na naszej cudownej liście-zabójców ;-) i cechy bojowe są tu wręcz WYMAGANE a nie tylko pożądane, ich brak jest taką samą WADĄ jak brak przodozgryzu MAJORKI (które także wychodzą z tych hodowli). Poza tym naprawdę...., zastanawiam się nad logiką działania sprzedajesz psa o wyglądzie bojowca z charakterem BIGLA, czy to ma jakiś SENS ?? Skoro tak ceni się cechy rodzinne Majorki może zmienić hodowlę ?? na psy typu GOLDEN ?? No ale tam jest większa konkurencja !!! Tam inne osoby mają już szlaki utarte !!! Cieszę się tylko, ze J666 produkuje kolejne mioty MAJOREK które stanowią ogromną konkurencję dla OSANNY. Rzec można jak z SAMOOBRONĄ: "Poczekajmy...., oni się sami WYKOŃCZĄ" W przypadku Partii politycznej już to nastąpiło, w przypadku Majorkarzy - to tylko kwestia czasu. PS.2. Znając życie i na tee argumenty riposty nie będzie, w końcu co tu ripostować skoro ktoś wali całą rzeczową prawdę, ran się nie rozdrapuje, lepiej przeczekać. Ewentualnie poza plecami kogoś ze ZWIĄZKU wywalić, szybciutko i po cichu. 73 Gorzała. Quote
R.J.Osanna Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 No to sobie chłopcy popisali:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, znajomi " especjalistas" Quote
dziobek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 @ R.J.Osanna Noo Ffffcaleee nie jestem zaskoczony Pani rzeczową odpowiedzią Pani Reanato, niczego innego się nie spodziewałem !!! Powiem szczerze, że nawet mi Pani pochlebia tym "Chłopcem". Ps. Obojętne jaką pozę Pani przyjmie tooo przecież jest Pani roztropną kobietą (skoro tak na komplementy nam się dziś zebrało), przyzna Pani..., Ten J666 to Pani Ciąży ??? Jak wrzód na .... A nie mogła by Pani załatwić, żeby jego też ze ZKWP WYWALILI ??, to jest myśl !!! Jeśli chodzi o "SAMOOBRONĘ" do której się wczoraj odniosłem - nie pomyliłem się !!! Czekam z niecierpliwością aż moje kolejne przewidywania się ziszczą !!! Wtedy to już śmiało mogę ogłosić się Wróżką "JOWITĄ" - 0 700 888 999. Powodzenia JANUSZ !!!, nawet nie wiesz jak Ci tego życzę !!! Quote
aga4 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Osanna, bardzo prosze trzymac za nas kciuki 3 listopada :loveu: mamy z Olim egzamin PT ;) jak dobrze pojdzie a wszystko wsazuje na to ze tak Olek pójdzie w ślady Dziadka i zrobimy obrone przewodnika :mad::mad: a to kilka zdjęć z poczatkowych lekcji :p Quote
R.J.Osanna Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='dziobek']@ R.J.Osanna Noo Ffffcaleee nie jestem zaskoczony Pani rzeczową odpowiedzią Pani Reanato, niczego innego się nie spodziewałem !!! Powiem szczerze, że nawet mi Pani pochlebia tym "Chłopcem". Ps. Obojętne jaką pozę Pani przyjmie tooo przecież jest Pani roztropną kobietą (skoro tak na komplementy nam się dziś zebrało), przyzna Pani..., Ten J666 to Pani Ciąży ??? Jak wrzód na .... A nie mogła by Pani załatwić, żeby jego też ze ZKWP WYWALILI ??, to jest myśl !!! Jeśli chodzi o "SAMOOBRONĘ" do której się wczoraj odniosłem - nie pomyliłem się !!! Czekam z niecierpliwością aż moje kolejne przewidywania się ziszczą !!! Wtedy to już śmiało mogę ogłosić się Wróżką "JOWITĄ" - 0 700 888 999. Powodzenia JANUSZ !!!, nawet nie wiesz jak Ci tego życzę !!! Panie dziobek, Zabawa plastikowymi żołnierzykami, jak widzę jest Pana pasją....Proszę ruszac na swoją wojenkę, ale beze mnie. Powodzenia!:lol: Quote
R.J.Osanna Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 aga4 napisał(a):Osanna, bardzo prosze trzymac za nas kciuki 3 listopada :loveu: mamy z Olim egzamin PT ;) jak dobrze pojdzie a wszystko wsazuje na to ze tak Olek pójdzie w ślady Dziadka i zrobimy obrone przewodnika :mad::mad: a to kilka zdjęć z poczatkowych lekcji :p Aga4, Pewnie, że będę trzymała kciuki! :loveu: Ale myślę, że zdacie i bez moich kciuków:lol::lol::lol: Pocałuj Olka w czubek noska! Quote
R.J.Osanna Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Kilka fotek ca de bou z mojej hodowli:lol: Quote
dziobek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='R.J.Osanna']Panie dziobek, Zabawa plastikowymi żołnierzykami, jak widzę jest Pana pasją....Proszę ruszac na swoją wojenkę, ale beze mnie. Powodzenia!:lol: @ RJO A KONKRETNIE ?????????????????????????????? Wielokrotnie zadawałem Pani rzeczowe pytanie, nigdy nie otrzymałem odpowiedzi. Noo cóż, unikanie konfrontacji to chyba jedyna słuszna strategia w Pani przypadku. Ps. Nawet jak ja przestanę pisać J666 nadal będzie robić kolejne mioty !!! I obojętne kto by co mówił NIE jest to działania analogiczne do krakowskiej hodowli, która chciała stanowić dla Pani konkurencję. Tu działanie jest dużo bardziej przemyślane, konsekwentne i doinwestowane.... i mimo, że ten TYP i rodzaj Majorki to nie jest moja bajka uważam, że niektóre psy są lepiej wyselekcjonowane niż Pani Majorki, a to dopiero POCZĄTEK. Boo AGA4 w ogóle się nie liczy, poo tylu latach hodowli powinna mieć ładną linie, a jej psy nigdy mi się nie podobały. PANI RENATO Czuje Pani oddech J666 na własnych plecach ??? J666 – ROŚNIE w SIŁĘ. Quote
aga4 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='dziobek'] Boo AGA4 w ogóle się nie liczy, poo tylu latach hodowli powinna mieć ładną linie, a jej psy nigdy mi się nie podobały. @ dziobek, grunt że moja linia podoba sie mojemu meżowi, Tobie nie musi:loveu: 95/64/92 i bardzo proszę zebys ani o mnie ani do mnie więcej nie pisał, no chyba że masz najnowaszą grę spidermana, poprzednia działa bez zarzutu :evil_lol: Quote
R.J.Osanna Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='dziobek']@ RJO PANI RENATO Czuje Pani oddech J666 na własnych plecach ?? Dziobek, a fe....Nie wiem jakie masz problemy i naprawdę nie rozumiem tych insynuacji, ale zaspokoję Twoją niezdrową ciekawość: Nigdy nie czułam, nie czuję i nie zamierzam czuć oddechu J666 na własnych plecach....:evil_lol: Powodzenia!!!!:lol: All, Ordon R.J.Osanna w towarztstwie swojego małego pana:lol: Quote
R.J.Osanna Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Peter pan R.J.Osanna [ Pinio ], w wieku 8 miesięcy:lol: Quote
aga4 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 R.J.Osanna napisał(a):Aga4, Pewnie, że będę trzymała kciuki! :loveu: Ale myślę, że zdacie i bez moich kciuków:lol::lol::lol: Pocałuj Olka w czubek noska! Trzymałaś???:p My już jestesmy po egzaminie:multi::multi: i poszło nam naprawde super !!! Mój chłopak zdobył 185 puktów na 200 możliwych :multi: ocena bardzo dobra !!!!! a przy okazji testy psychiczne zaliczone 5/5 Quote
R.J.Osanna Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 aga4 napisał(a):Trzymałaś???:p My już jestesmy po egzaminie:multi::multi: i poszło nam naprawde super !!! Mój chłopak zdobył 185 puktów na 200 możliwych :multi: ocena bardzo dobra !!!!! a przy okazji testy psychiczne zaliczone 5/5 Aga4, Pewnie, że trzymałam:loveu:. Za Olka miałbym nie trzymać?:p GRATULACJE!!! Za PT i za testy!!!:multi::multi::multi: Tak trzymaj! Do zobaczenia w Poznaniu! Wyściskam Olka osobiście:loveu: Quote
Recommended Posts