malagos Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jechaliśmy wczoraj po południu do Warszawy przez Pułtusk - w parku przy tej głównej drodze z Różana do Warszawy, po lewej stronie, widziałam sunię, małą, jamnikowatą czarną z dużymi cycuchami. Sunia była wyraźnie zagubiona, jakiś chłopiec dawał jej czipsy z torebki. Musieliśmy jechać dalej, bo byliśmy umówieni na godzinę, ale wracając po godzinie 23 zatrzymaliśmy się, suni nie widziałam. Mam prośbę, czy ktoś ją tez widuje, czy ona się tak kręci, bo mieszka w pobliżu, czy jest bezdomna?..... Taka czarna, nieduża, gładkowłosa,z długim ogonkiem... Quote
chauwa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Witam Mieszkam 16km od pułtuska, nie bywam w tamtych okolicach ale jakby co służę pomocą. Quote
malagos Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Ciekawa jestem po prostu, czy ta sunia ma dom, czy błąka się i do tego karmiąca..... Quote
malagos Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Przypomnę moze ktoś z Pułtuska zajrzu tu........ Quote
Recommended Posts