Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 W tym lub w przyszłym roku. Jestem tego pewna!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Trochę zdjęć z Kowna. Stawka, ale... sędziowska "Nasz sędzia",p. Seamus OATES pierwszy w lewej. JAZZY BOY Asiaczek + JUMA MONGO Asiaczek (bracia): Abotere's WAHZIRI Abotere's ADUNBI + JAZZY BOY Asiaczek Dżezik prezentowany przez Marię - Młodego Prezentera (ładnie ro zrobiła!). JELLY JOSHREEN Asiaczek Dżezik - BIS Jr - II miejsce Gusio-pręgusio - BOG 5 Para Hodowlana (Dżezik + Żelka) - V miejsce na 13 par zgłoszonych Nasza koleżanka Angee_p ze swoja maltanka Milką - III miejsce na BOG X gr.! BRAWO!!! Gwiezdny Wysłannik GW dostanie ode mnie płyte ze zdjęciami z Kowna, a więc może jeszcze coś wstawi... I Ofca z samojedkiem... Pzdr. Quote
simbik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dziękuję bardzo za fotki :lol: . Już poczułam przedsmak litewskich ringów:roll: . No i jeszcze raz się ciesze z sukcesów naszych polskich par :Cool!: :Cool!: :Cool!: . Quote
Agasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Swietne fotki - jak zawsze! Najbardziej lubie patrzec zawsze na te wystawowe.... :D Asiaczku a nie zalapal ci sie na zdjecie moze jakis beagielek? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Asiaczku dziękuję, że wstawiłaś rude, na pierwszym zdjęciu jest GW, na drugim jest Kabałcia :) Agata ja robiłam zdjęcia z BOG VI, więc tam napewno będzie bagietek :) Quote
Agasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A wiec ladnie baaardzo prosze o beagielka! :multi::megagrin::megagrin: Quote
Błyskotka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Gratulacje Super wyników :multi::multi::multi::multi:. Mogę prosić o Chow Chowy :loveu:. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Chow Chow PSY Klasa baby: Gordenas Be Proto Klasa młodzieży: Biciukas Mamba Portwine Velvet Lietuvos Lietuvos Liutas Klasa otwarta: Chin Chin Showy Footprint Lietuvos Liutas Smooth Lion Is Lazurito Menes SUKI Klasa baby: Jeviva Ciklonas Klasa szczeniąt: Zemyra Lietuvos Liutas Ziede Letuvos Liutas Klasa młodzieży: Lulita Laimes Lasas Orra Lietuvos Liutas Klasa otwarta: Cinamona Lietuvos Liutas Sarlota Antalgele Quote
PSYLLA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Asiaczku dziękuję, że wstawiłaś rude, na pierwszym zdjęciu jest GW, na drugim jest Kabałcia :) Agata ja robiłam zdjęcia z BOG VI, więc tam napewno będzie bagietek :) to może i jakiś posokowiec bawarski się załapał na zdjęcie, jeśli tak to bardzo proszę o przesłanie na e-maila: krainaprzodkow@wp.pl w Kownie była wystawiana suczka z mojej hodowli ROZETA z Krainy Przodków i otrzymała CAC i BOB z czego bardzo się cieszę :multi: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Bigielek na pewno jakiś jest, a czy posokowiec też jest - to nie pamiętam. Dzisiaj wieczorkiem uzupełnię zdjęcia. PSYLLA - szkoda, że nie wiedziałyśmy wcześniej, że będzie posokowiec z PL...Wtedy zdjęcia byłyby na pewno! Pzdr. Quote
ofca Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ja dziekuje dziewczynom za mile towarzystwo!i za pomoc. i ciesze sie ze wrocilyscie bezpiecznie do domu! wielkie gratki wszystkich sukcesow! ma bardzo sie cieszymy bo Honey ukoczyl Mł.Ch.LT :D asiaczku dzieki za fotke! co do sedziego....hm,...wyraznie nie preferuje blondynek:evil_lol: :eviltong: trudno;) pozdrawiam iwona ps.jedno jest pewnepo tej wystawie dla mnie-Gusio nie lubi jak go nosze na rekach:eviltong: :placz: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Ofca - dzwoniłam do Wilna i powiedziano mi, że aby otrzymac dyplom Mł. Ch.LT nalezy na ich adres wysłac: - kopia rodowodu - kopiee kart ocen - wpłacić na ich konto 25 Euro; dowód wpłaty załączyc do przesyłki i po ok. miesiącu dyplom + rozetka powinna dojść do adresata. Pytałam się, czy można wysłac pieniądze w kopercie - ale paniusia powiedziała mi, że lepiej nie. Gusio zdecydowanie źle się czul w Kownie. Coś mu dolegało... Ale juz jest OK. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Dla Agasi i innych sympatyków bigielków: Merry-Go-Around Charizma - BOG1, a dalej nie pamietam... Pzdr. Quote
Agasia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dziękuje! :) PSYLLA - gratulacje dla wyhodowanej zwyciezczyni! Quote
Recommended Posts