Asiaczek Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Busik pod domem mam "zamówiony" na godz. 22:00, potem gocław po GW i in. I... hajda na Kowno! Trzymajcie kciuki za naszą ekipę! Na pewno sie przydadzą! Pzdr. Quote
jolka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Trzymałyśmy mocno :p I co ? Przydało się ? :lol: Quote
Savannah Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='jolka11']Trzymałyśmy mocno :p I co ? Przydało się ? :lol: a pewnie napewno sie przydalo!! Mam wiesci od Asiaczka, ktora zaszalala:loveu: Zelka - Jelly Joshreen Asiaczek - CAJC, ukonczony Ml.Ch.LT! Dzezik - Jazzy Boy Asiaczek- CAJC, NJwR tez Ml.Ch.Lt, BIS Jr.2 Abotere's Wahziri - CAC Gusio - Abotere's Adunbi - CAC,BOS, BOB i BOG 5 PARY HODOWLANE - ZELKA I DZEZIK - V Miejsce na 13 par !!! GRATULACJE I USCISKI ASIACZKU!!!!:loveu::loveu: Quote
simbik Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Savannah']a pewnie napewno sie przydalo!! Mam wiesci od Asiaczka, ktora zaszalala:loveu: Zelka - Jelly Joshreen Asiaczek - CAJC, ukonczony Ml.Ch.LT! Dzezik - Jazzy Boy Asiaczek- CAJC, NJwR tez Ml.Ch.Lt, BIS Jr.2 Abotere's Wahziri - CAC Gusio - Abotere's Adunbi - CAC,BOS, BOB i BOG 5 PARY HODOWLANE - ZELKA I DZEZIK - V Miejsce na 13 par !!! GRATULACJE I USCISKI ASIACZKU!!!!:loveu::loveu: Wielkie gratulacje dla :laola: [SIZE="4"]Asiaczka, a jest co gratulować :lol: . Tymczasem nieśmiało :oops: uśmiechnę się o stawkę dogów niemieckich z katalogu, bo umieram z ciekawości co może mnie czekać za trzy tygodnie w Panevezys :roll:. Quote
Martyna Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 My mamy plan minimum wykonany :D Po wielu perturbacjach i opcjach jedziemy, nie jedziemy - w koncu Dorotce nie przyjeli zgloszenia:angryy: , wiec Anka sama by nie pojechala :( Na szczescie mi egzamin przesuneli i w koncu sie zabralysmy, a jak juz ja jechalam to zabralam oba burki :-) Tijak Pijak II dosk (hihihi "dokopala" nam Marta Wyslannikowa z Tijakowym polbratem :evil_lol: Afiska skonczyla Championat, Naszka zaczela mlodziezowy + njwr, no i rasa dla znajomej suczki z Litwy :-) Faktycznie na wystawie malo miejsca, ringi tyciusie, ale chociaz na trybunach bylo gdzie tyleczek posadzic :-) No i z Asia zamienilam dwa slowa w locie :-) Tijakowi sie Baski spodobaly :evil_lol: Quote
Basik Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A ja nikogo nie widziałam:( Moja Mała Mi ukończyła dorosły championat Litwy, a nasz podopieczny Ben 2 dosk. Wystawa MAKABRA!!!!!!!!!! Ring mini, (nawet na zimowej w Bydgoszczy są wieksze) a na nim 8 psów - na dokładkę sędzia nie podzielił stawki, tylko kazał biegać tuż przy czekających psach... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 My właśnie wróciliśmy... I jesteśmy zadowoleni :) Dostaliśmy to po co jechaliśmy ;) Gwiezdny Wysłannik Dostojne Szałaputy - CAC ( BOS przegrał ze Zw.Świata, który następnie wygrał BIS'a, wielkie brawa, bo pies przepiękny! ) Kabała Lekarstwo na Miłość - CAC, BOS i rozpoczęliśmy Ch.LT Almanza Visionary World - CAC, BOS i też rozpoczęliśmy Ch.LT Jeszcze raz dziękuję za wspaniałą atmosferę i udamy wyjazd Naszej "ekipie" :lol: Simbik, Dogi dla Ciebie: (Deutsche Dogge - gelb und gestrom ) PSY Klasa baby: Toras Nuo Grazuciu Klasa szczeniąt: Toras Vagabondas Nuo Grazuciu Klasa championów: Harlis Nuo Grazuciu SUKI Klasa baby: Teira Teja Nuo Grazuciu Klasa otwarta: Ramba Nuo Grazuciu Klasa championów: Kiara Nuo Grazuciu (Deutsche Dogge - schwarz und gefleckt ) SUKI Klasa otwarta: Afrodita Kantata Princess Perla Margenis Margenis Klasa weteranów: Ni-Agara Specialus Agentas (Deutsche Dogge - blau ) SUKI Klasa baby: Rede Gargzdele Klasa szczeniąt: Nevsky Legion Imperia Klasa otwarta: De Fionix Alarma Quote
Musiałek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 a czy były jakieś owczarki australijskie ?? Quote
Nugatowa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='gwiezdny-wyslannik']My właśnie wróciliśmy... I jesteśmy zadowoleni :) Dostaliśmy to po co jechaliśmy ;) Gwiezdny Wysłannik Dostojne Szałaputy - CAC ( BOS przegrał ze Zw.Świata, który następnie wygrał BIS'a, wielkie brawa, bo pies przepiękny! ) Kabała Lekarstwo na Miłość - CAC, BOS i rozpoczęliśmy Ch.LT Almanza Visionary World - CAC, BOS i też rozpoczęliśmy Ch.LT Brawo!!! :laola:Serdeczne gratulacje Quote
simbik Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Wielkie gratulacje dla CAŁEJ POLSKIEJ EKIPY :multi: :multi: :multi: :multi: gwiezdny-wyslannik gratuluję sukcesów (teraz tylko żeby jeszcze tak ładnie poszło w Panevezys :happy1:) i bardzo dziękuje za dożki :buzi: ...tymbardziej, że właśnie widzę że chłopaków jak na lekarstwo, szczególnie czarnych/arlekinów :lol: . Quote
.ania Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A czy ja mogłabym prosić o pudle duże? (standard poodle/giant caniche, oprócz apricot i srebrny) Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Musiałek napisał(a):a czy były jakieś owczarki australijskie ?? W katalogu takiej "dziwnej rasy" nie ma!;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='-Magda-']A czy ja mogłabym prosić o pudle duże? (standard poodle/giant caniche, oprócz apricot i srebrny) W katalogu sa tylko Caniche Toy, Caniche Nain, Caniche Moyen). Innych niet! Pzdr. Quote
Agasia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Gratulacje dla basków i tych większych - rudych! :multi::multi: Strasznie zaluje ze zamiast byc z wami musialam siedziec w domu i na dodatek caly dzien i pol nocy szukac psa - uciekiniera... :placz: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Jak widać, wróciliśmy - podróż powrotna trwała 9 godzin... atrakcji po drodze mieliśmy co niemiara, włączają w to wizytę u McDonalda! Obowiązkowo! Ringi, fakt, nie za duże, nawet mi z baskami dosyc trudno się biegało. Ale mi po sznaucerach olbrzymach zostało to, że lubie sobie pobiegac po ringu i znana jestem z tego, że zwykle narzekam na ringi... Dziki tłum zwiedzających, naprawde ciężko byłoby igłę wcisnąć... dobrze, że rozłożyliśmy się niedaleko ringu... No i dobrze, że pomagała mi w przygotowaniu i zaprezentowaniu psiaków Ira z Litwy. Dziękuję też Ofcy, Sarze i Zosi, Gwiezdnemu Wysłannikowi, Oli, Marzenie za kciuki i pomoc. Martyna - szkoda, że spotkałyśmy się tuż przed Waszym wyjazdem... Dziękuję też Agnieszce (?) za zagajenie i gratuluję zajęcia ze swoim maltańczykiem IV miejsca w grupie ozdobnych! BRAWO!!! O moich sukcesach nie będę się juz rozpisywała, bo zrobiła to za mnie Savannah (dzięki!). Miniony weekend należał do Asiaczków! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Agasia']Gratulacje dla basków i tych większych - rudych! :multi::multi: Strasznie zaluje ze zamiast byc z wami musialam siedziec w domu i na dodatek caly dzien i pol nocy szukac psa - uciekiniera... :placz: O, rany, Agasia - a jak to się skończyło? Na pociechę wstawię stawkę bigli z Kowna, esp. for you: PSY kl. baby Portas Uostttinetojas kl. puppy Torgas Puiskus Medzioklis kl. mł. Moon Wolk Charizma Nordas Vijurkas kl. o Fart z wiatrem Gna Gamlet gold Will kl. u Bournehouse Masterchef of Dialynne kl. ch Blacky the Firsi Catulus Dares znad Pichny Fugas Puikus Medzioklis SUKI kl. baby Parma Uostinetojas Pepe Uostinetojas Pieva Uostinetojas kl. mł. Niva z Kożuszek kl. o Merry-g--around Charizma kl. u Hebe Misko Siela kl. ch Dinner San Sanforti Erda Puikus Medzioklis Pzdr. Quote
Agasia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asiaczek']O, rany, Agasia - a jak to się skończyło? Na pociechę wstawię stawkę bigli z Kowna, esp. for you: PSY kl. baby Portas Uostttinetojas kl. puppy Torgas Puiskus Medzioklis kl. mł. Moon Wolk Charizma Nordas Vijurkas kl. o Fart z wiatrem Gna Gamlet gold Will kl. u Bournehouse Masterchef of Dialynne kl. ch Blacky the Firsi Catulus Dares znad Pichny Fugas Puikus Medzioklis SUKI kl. baby Parma Uostinetojas Pepe Uostinetojas Pieva Uostinetojas kl. mł. Niva z Kożuszek kl. o Merry-g--around Charizma kl. u Hebe Misko Siela kl. ch Dinner San Sanforti Erda Puikus Medzioklis Pzdr. Dzięki! Wiem juz ze jeden z moich konkurentow w championach rowniez nie dojechal wiec bylabym w klasie tylko w 2... No ale niech cieszy sie jedyny wytrwaly champion ktory mial miec 3 psy w konkurencji i pozostal sam z CACem i NPwR ;) [quote name='Asiaczek']O, rany, Agasia - a jak to się skończyło? Teoretycznie dobrze, jako 100%, 7 letni beagle sam jakimś cudem znalazl drogę do domu (ktora nigdy nie szedl - zawsze jechal samochodem!) i przeszedl sam te 10km, bo w takiej odleglosci od domu polecial za sarna, i zawital w środku nocy pod bramą mojego domu caly mokry i zmarzniety... Teraz ma straaszne zakwasy :diabloti: ale juz wyleguje sie na kanapie. Aaa i prosze wysciskac mocno odemnie mojego Gusia - kupe lat zem go ne widziala! A chlopak dalej w formie zbiera laury! :lol::loveu: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Gusio - tak, jak i Twój odnaleziony bigielek - śpi snem zasłużonego no, może nie na kanapie, ale na swoim posłanku. Myślałam w skrytości ducha, że w Kownie odnowicie Waszą przyjaźń.. No, ale cóż. Stało się, jak się stało. Ważne, że Sarenkowi Gnębiciel wrócił do domu!:lol: Pzdr. Quote
Gazuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Asiu, a czy ja Cię mogę ślicznie poprosić o stawkę Goldenów- psów? Prooooooooszę! :lol: I gratulujemy wszystkim :lol: Quote
Agasia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 No, ale cóż. Stało się, jak się stało. Obiecuje sie poprawic przy najblizszej okazji busika na fajna wystawe.. :oops: :cool3: Quote
Angee_p Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Asiaczek'] Dziękuję też Agnieszce (?) za zagajenie i gratuluję zajęcia ze swoim maltańczykiem IV miejsca w grupie ozdobnych! BRAWO!!! Dziękuję Asiaczku za gratulacje i przede wszystkim te wspaniałe Wasze oklaski na BOGu. :lol: Ogromnie miło było Ciebie poznać. Tak jak wcześniej mówiłam, będę bardzo wdzięczna za foteczki. To mój e-mail yorkbunia@poczta.onet.pl Jeszcze raz wielkie brawa i gratulacje dla Wszystkich :klacz: Pozdrowienia Ania :lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 a były jakieś lhasa apso (gr IX) jak tak bardzo prosze o stawkę :) Quote
Angee_p Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Dzidtka']a były jakieś lhasa apso (gr IX) jak tak bardzo prosze o stawkę :) Lhaso Apso był 1 - pies w młodzieży - CHIS CHOIX SKY'S THE LIMIT Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Gazus, sie robi: PSY kl. baby STARKY SKY SELENE kl. puppy AMIGO MUNDY LA FRESKA ROD STIGRALIS TRUE ALLEGRO BERENIKE kl. mł. ALTINDAN XYLOMANCER NENUORAMOS TONITTO kl. o ARKTURAS SELENE BIGAS POVANDENINIAI RIFAI CINNAMON BEAR OSKARAS SKOTAS FENIKSAS KL. U CHEEK TO CHEEK UNDERGROUND VELVET ROGERWIEK DADDY SAW MY BIRTH KL. CH ARTIS ULA ZORO AUKSINE VILTIS suki KL. BABY ashbury believe in love sratshine selene KL. PUPPY adora la freskaAMBERGOLD AMANDA KANTELE TERA FENIKSAS TESSA BERENIKE kl. mł. AMBER AUKSINIS SUO JULY VILNOJA NENUORAMOS TEKERA TWIST NENUORAMOS TOSCANA OTE OPALAS TITANIJA SELENE KL. O anda baltoji loke betelgeize oriono zvaigzde selene bolshaya blogodat britanija feniksas cafe au lait oskaras kasiopeja selene nenuoramos babette nenuoramos bianca nenuoramos summer sunshine nenuoramos sunny girl paula vanile perla vanile rogerwiek curious cleopatra u are josephine oligarchia Pzdr. Quote
Gazuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A Goldy? Ktoś się pokusi podać psy z goldków? :lol: Quote
Recommended Posts