Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja byłam w Kownie w tym roku na krajowej. Miejscem wystawy było lotnisko. I wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że prawie od początku wystawy lał deszcz... Makabra.
Ale ta wystawa ma odbyć się w "Kauno sporto hale", czyli chyba w jakiejś hali sportowej, prawda? A więc może nie będzie tak źle?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ale ta wystawa ma odbyć się w "Kauno sporto hale", czyli chyba w jakiejś hali sportowej, prawda? A więc może nie będzie tak źle?
Pzdr.

Tak, wystawa bedzie w hali, i prosze powierzyc, bedzie strasznie :evil_lol: :lol: ile razy bylam na tej wystawie, z kazdym razem miejsca wciaz mniej, a widzow wciaz wiecej... przejsc poprostu niemozliwe, bylo u mnie gdzies zdjecie z tej wystawy, gdzie wlascicieli nosili swoich psow na recach nad glowami, przyciskujac sie miedzy widzowami aby dojsc di swego ringu:lol: trzeba poprostu przyjechac pierwszymi, aby zajac dobre (i duzo, bo potem zcisna ciebiez wszystkich stron) miejsce.;)

powodzenia

Posted

MagicJohnson napisał(a):
Tak, wystawa bedzie w hali, i prosze powierzyc, bedzie strasznie :evil_lol: :lol: ile razy bylam na tej wystawie, z kazdym razem miejsca wciaz mniej, a widzow wciaz wiecej... przejsc poprostu niemozliwe, bylo u mnie gdzies zdjecie z tej wystawy, gdzie wlascicieli nosili swoich psow na recach nad glowami, przyciskujac sie miedzy widzowami aby dojsc di swego ringu:lol: trzeba poprostu przyjechac pierwszymi, aby zajac dobre (i duzo, bo potem zcisna ciebiez wszystkich stron) miejsce.;)

powodzenia

albo mieć wielkiego psa :evil_lol:

Posted

tego zdjecia, ktorym chcialam z Wami sie podzielic niestety nie znalazlam...:shake: , ale jest takie. Troche widac ile jest miejsca za ringiem i co sie tam dzieje. Prawda..., jest jeszcze druga sala, tam byva 'troche' lepiej:cool3:

Posted

A wiecie może coś na temat wystaw na Białorusi? Chcę jechać na Mińska , ale nie wiem jak wysłać kasę i który nr. konta jest poprawny - ludzie -pomóżta:placz:

Posted

baba napisał(a):
A wiecie może coś na temat wystaw na Białorusi? Chcę jechać na Mińska , ale nie wiem jak wysłać kasę i który nr. konta jest poprawny - ludzie -pomóżta:placz:

Dokumenty wysyłasz faksem, pocztą lub mailem (jeżeli napiszą, że można). Co do opłat - czasami podają nr konta, ale z zasady - nie. I dlatego dobrze jest napisać na zgłoszeniu, że opłata w takiej to a takiej wysokości zostanie uiszczona w dniu wystawy. I to z zasady wystarcza.

A najlepiej to zadzwonić i dopytać się, czy dokumenty doszły, czy sa czytelne i uprzedzić o sposobie płatności. Ja tak robię i - jak do tej pory - nie miałam żadnych problemów.
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

No to poczekajmy jeszcze tydzień, może ktoś się zgłosi. Jak nie, to jedziemy tak, jak się umawiałyśmy, tak?

Ponawiam pytanie - jest ktoś chętny na busa do Kowna?
Pzdr.