Pumcia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 W Katowicach jest całoroczny(w zamknietych pomieszczeniach),doba 21 zl. Quote
basia Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Biedak pewnie marznie :placz: Nie, nie marznie. Teraz jest już mu cieplutko i dobrze. Wczoraj został uśpiony ... Quote
AgaiTheta Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :placz: :placz: :placz: dlaczego? jeszcze mógł być pokochany....... [*]... Quote
basia Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Właśnie wróciłam ze schronu. Na klawiaturę lecą wielkie, słone krople łez. Nie potrafie, nie umiem, nie nadaje się do tego... Boksio się rozchorował. Miał krwotok z nosa, drgawki i coś jeszcze. Postanowiono oddać go najlepszemu z psich opiekunów ... Quote
Agniest Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 nie mogę uwierzyć...... :( umarł niekochany :( Quote
la_pegaza Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Podobny los, może spotkac Rockyego z Wałbrzycha. Musimy działac!! Quote
basia Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Basiu, zmień tytuł. Zmienie. Z tego wszystkiego o tym zapomniałam tylko ... co napisać :-( Czuje straszny żal, bo boksio był w schronie od roku a ja jeżdżę tam dopiero od kilku tygodni. Gdybym wiedział o nim wcześniej, gdybym wcześniej o nim tutaj i na innych forach napisała, gdybym ... :placz: Niedługo powinna ruszyć (kwestia kilku tygodni) strona www tego cieszyńskiego schroniska. Będą na niej umieszczane wszystkie psy, będzie często aktualizowana i mam nadzieję, że drugi raz taka sytuacja jak z boksiem się już nie zdarzy. Quote
basia Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Przepraszam, ale jak zmienić tytuł? Kiedy chcę edytować pierwszy mój wpis, to nie mogę zmienić tytułu, więc jak? Quote
la_pegaza Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 edit -> go advanced , i wtedy można :lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Śpij dobrze biedajstwo... Tam, za TM już nikt cię nie skrzywdzi.... :( Quote
AgaiTheta Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Kochanie i dla Ciebie płomyk wspomnień... [*]... Quote
Recommended Posts