Iza i Avanti Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Basiu! Cierpliwości... Mamy wysyp boksiów w schronach... :( Quote
joaaa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 O mamo, zróbmy coś, bo on nawet małego mrozu nie przetrzyma w takiej kondycji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: Może jakiś hotel albo tymczas????? Pumci zwolniło się miejsce po Zuzelce, może mogłaby go zabrać?! Quote
Pumcia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ja na razie nie dam rady:-( .Ostatnio przez moj dom przewinęło się pięć psów.Nie wszyscy to potrafią zrozumieć(patrz mąż).Za chwilkę wyjeżdżam na ferie i nie będzie mnie przez dwa tygodnie. Quote
joaaa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Pumcia, pytaj, dobra kobieto, masz talent do znajdowania domów!!!!!!!!!!! Quote
joaaa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nie spadaj tak daleko!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobaczcie, ten szkielecik nie przeżyje w schronisku mrozów!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Trzeba mu pomóc, kobitki!!!! Co robimy? Jak w okolicach z hotelami? Quote
Pumcia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 I jeszcze teraz ta wichura...Aż mnie serce boli co te wszystkie biedactwa przeżywają... Quote
Kluska4 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 AgaiTheta napisał(a):Jak w okolicach z hotelami? Hotel znajduje się też w schronisku, ale nie wiem jakie tam są warunki - widziałam tylko taką informację na ich stronie. Basiu, może znasz jakiś porządny i ciepły hotel w okolicy? Quote
basia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Warunki w schroniskowym hotelu są takie jak w samych schronie. Co do okolicznych hotelików to nigdy się tym nie interesowałam, ale teraz mogę popytac i poszukać. Na pewno jakiś jest :roll: Co do samego schronu to psy nie maja tam źle. Wozimy tam koce i materace. Psy mają ocieplone budy i są pomieszczenia zamknięte dla psów, którym może być zimno. Wiadomo, schronisko to schronisko i jest przepełnienie :shake: Quote
joaaa Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Basiu, czyli jest możliwość, że gdy będzie mróz, to wezmą go do pomieszczenia?? Czy jego wiek okreslił tak wet? Quote
Iza i Avanti Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hop chudzinko do góry... Błagamy o domek! Quote
basia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Basiu, czyli jest możliwość, że gdy będzie mróz, to wezmą go do pomieszczenia?? Teoretycznie ... :roll: Czy jego wiek okreslił tak wet? Nie rozmawiałam bezpośrednio z wetem. Informację o jego wieku przekazał mi pracownik schroniska. Quote
joaaa Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Boksio chudeusz szuka pilnie domu!!!!!!!!!!!! Quote
basia Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Dzięki dziewczyny, że podnosicie temat. Ja nie siedzę cały dzień przy kompie i nie wyrabiam się :-( Quote
Kluska4 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Robi się coraz zimniej. Mam nadzieję, że jednak przeniosą go do pomieszczenia :shake: Quote
la_pegaza Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Biedak pewnie marznie :placz: Macie tam jakieś hotele w okolicy?? Quote
Recommended Posts