basia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 W cieszyńskim schronisku (śląsk) przebywa piękny bokser. Pies jest dość leciwy, ma około 10 lat. Jest mądry i bardzo wrażliwy. Strasznie się do mnie łasił przez siatkę. Jest towarzyski, bo w boksie jest z nim kilka innych psów. Niestety nie znam innych szczegołów. Byłam w schronisku z darami i nie zdążyłam dowiedzieć się o nim czegoś więcej. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to może pisać do mnie na priv lub mail, a ja podam namiary na schronisko. Ten pies potrzebuje domu, bo nie wiem czy przetrwa zimę, u nas są bardzo srogie Quote
Kluska4 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Jakieś zdjęcia by się przydały :roll: Quote
Agniest Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 a może spróbowałabyś dotrzeć do niego i dowiedzieć się czegoś, no i fotkę zrobić, bo wtedy miałby dużo większą szansę na znalezienie domku. Bez fotek i info nie ma szans zaistnieć tu na dogomanii. A rzeczywiście trzeba działać szybko, bo zima idzie ! Quote
Kluska4 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 A może jest jeszcze ktoś z Cieszyna, kto mógłby pomóc? Quote
basia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 http://www.arb.pl/schronisko/kontakt.html To strona tego schroniska, w którym przebywa. Ja niestety nie mam aparatu aby zrobić mu na szybko fotki, ale może jakby się skontaktować ze schronem oni by je wysłali, no nie wiem ... Quote
basia Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 W przyszłym tygoniu znajoma tam pojedzie i porobi zdjęcia boksiowi również ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dzięki! Czyli jeszcze jest w schronie? :( Quote
basia Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Iza, nie mam pewności ale sądze, że jest. Jak tylko coś będę wiedział i miała te fotki natychmiast wstawie i tutaj i na forum bokserów. Quote
basia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Oto obiecane fotki: Pies jest dośc energiczny. Podczas robienie fotek stale się ruszał i ciężko było go uchwycić. Quote
Kluska4 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ojej jaki chudy :shake: Ale nie wygląda na starego. Czy wiadomo o nim coś więcej? Dzięki basia za zdjęcia. Quote
basia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Czy wiadomo o nim coś więcej? Tylko tyle ile napisałam w pierwszym poście. Quote
Pumcia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jak zrobi się zimno to kiepsko z nim będzie.:-( A jest śliczny i nie wyglada na 10 lat. Quote
Agniest Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ja też uważam, że jest młodszy. Na kufie nie widać siwizny, trudno powiedzieć, ale tak ze zdjęcia wygląda młodziej niż moje 6-letnie sunie. Szukaj domku boksiku....... Quote
basia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Zdjęcia tego nie oddają ale pies jest mocno .. szpakowaty. Mozliwe, że jest młodszy, może to schronisko tak na niego wpływa, że się postarzał. Quote
Iza i Avanti Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 szukamy domku dla cieszyńskiego boksera.... Quote
Recommended Posts