Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W cieszyńskim schronisku (śląsk) przebywa piękny bokser. Pies jest dość leciwy, ma około 10 lat. Jest mądry i bardzo wrażliwy. Strasznie się do mnie łasił przez siatkę. Jest towarzyski, bo w boksie jest z nim kilka innych psów. Niestety nie znam innych szczegołów. Byłam w schronisku z darami i nie zdążyłam dowiedzieć się o nim czegoś więcej.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to może pisać do mnie na priv lub mail, a ja podam namiary na schronisko. Ten pies potrzebuje domu, bo nie wiem czy przetrwa zimę, u nas są bardzo srogie

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

a może spróbowałabyś dotrzeć do niego i dowiedzieć się czegoś, no i fotkę zrobić, bo wtedy miałby dużo większą szansę na znalezienie domku. Bez fotek i info nie ma szans zaistnieć tu na dogomanii. A rzeczywiście trzeba działać szybko, bo zima idzie !

Posted

ja też uważam, że jest młodszy. Na kufie nie widać siwizny, trudno powiedzieć, ale tak ze zdjęcia wygląda młodziej niż moje 6-letnie sunie. Szukaj domku boksiku.......

Posted

Zdjęcia tego nie oddają ale pies jest mocno .. szpakowaty.
Mozliwe, że jest młodszy, może to schronisko tak na niego wpływa, że się postarzał.