basia Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Jest jakieś zainteresowanie, ale ciiiiiiiiii.... żeby nie zapeszyć :roll: Quote
Camara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 basia napisał(a):Jest jakieś zainteresowanie, ale ciiiiiiiiii.... żeby nie zapeszyć :roll: czas najwższy - białas ma 10 obserwatorów na allegro... niechże to w końcu zaowocuje :roll: Quote
basia Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 białas ma 10 obserwatorów na allegro... 10 :crazyeye: a tylko 1 mail. camara, czy mamy kogoś zaprzyjaźnionego z Oświęcimia? Chętna jest właście z tamtąd. Dobrze by było się z nią spotkać. Quote
Camara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 basia napisał(a):10 :crazyeye: a tylko 1 mail. camara, czy mamy kogoś zaprzyjaźnionego z Oświęcimia? Chętna jest właście z tamtąd. Dobrze by było się z nią spotkać. niech cie to nie dziwi... jak wystawiam szczeniaki, to bywa po 20 obserwatorów - a odzywa się 2-3 osoby :cool1: z Oswięcimia - w tej chwili nikt mi nie przychodzi do głowy, ale zaraz poszukam. Quote
basia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Nadal szukamy mu domu! Hopla podhalanku do góry! Quote
da-NUTKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 I dalej nikt go nie chce :placz: Danka Quote
basia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Niestety... nikt :placz: Na ogłoszenie na allegro odpowiedziało kilka osób ale tez jakieś nie teges, bo nie bardzo mają pojęcie jaka to jest rasa :-( Quote
basia Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Dziś ASLAN, bo tak go nazwali nowi właściciele, pojechał do nowego domu. Będzie mieszkał w domu z ogrodem, niedaleko parku. Dla takich chwil warto żyć! Jeszcze trzęsą mi się ręce, a pomyśleć tylko jak bardzo przeżywać to musiał on. Dziękuję wszystkim, którzy pomagali przy jego adopcji, którzy o nim myśleli i dobrze mu życzyli. Teraz proszę o trzymanie kciuków by zaaklimatyzował się w nowym otoczeniu, a ludzie, którzy go zaadoptowali by nadal trwali w swoich postanowieniach o ratowaniu takich psów jak Aslan. Quote
iwop Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 trzymam mocno kciuki bo ja tez bałam sie o aklimatyzacje "mojej" podhalanki Tiny! Musi byc dobrze!:multi: Quote
Celina12 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 HURA !!!!! Trzymam mocno kciuki-będzie dobrze-Powodzenia w nowum DOMKU !!!!:loveu: Quote
wiosna Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 no pieknie !! :) czy pojechal do tych, o ktorych mysle ? Imie chyba mu pasuje.. takie jest,, wielkie :) Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok, a puki co.. uciekam do kolejnego opuszczonego haszczorka, ktory jutro jedzie do nowego domku :loveu: Quote
basia Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 wiosna, tak do tych, o których myślisz ;) Quote
Dea Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 GRATULUJę cioteczce Basi kolejnej adopcji:multi: Quote
basia Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Dziękuję za gratki :oops: Nie ma jednak co osiadać na laurach, trzeba brać się za kolejne bidy schroniskowe .. Quote
wiosna Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Bardzo, bardzo się cieszę, no i oczywiście jak się uda to chętnie zobaczę zdjęcia wielkiego potwora 'u siebie' :) Quote
Recommended Posts