Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

liberum napisał(a):
Potwierdzam, Kalisia dzisiaj została mianowana na pełnoprawnego członka naszej rodziny.Mam nadzieję, że będzie czuła się u nas dobrze.

:loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

liberum napisał(a):
A jak ja się cieszę, nasza dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liberum, mąż się przekonał do faflunów? :cool3::mad:to najcudowniejsza rasa, pewnie dziewczyny maja już dość tych moich wywodów w kółko to samo, ale ja się będę powtarzać i tyle :eviltong:

Posted

Tak..zwłaszcza to machanie pysiem na którym są resztki jedzenia lądujące wszędzie po prostu..i ta uradowana mina przy tym, boski widok.Ona go sobie upodobała więc chyba nie mogło być inaczej.W ogóle dzięki wszystkim za życzenia!

Posted

Haaaaaaaaa!!!!!!!!!!!1:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Jeeeeee jejejej ejejjjeje jeeeeeeeeeeeeeeee :*
Super!!!!!
Życzymy Wam wielu radości, zabaw i wzruszeń i z każdym lizem upewniania się, że to najlepsza decyzja! Kaliśka - tak trzymać- omotaj ich sobie " w okół pazurka" jak nas Abruśka ;)

Posted

jestem i ja :)

O pozostawieniu Kalisi w DT już w piątek usłyszałam przez telefon, ale że mnie na dogo nie było, to nie mogłam napisać, jak bardzo się cieszę :)

Więc - liberum - jesteście KOCHANI :):):)
Taki super domek daliście naszej Kalisi, tak bardzo ją uszczęśliwiliście :)
Bardzo, bardzo się cieszę z takiej decyzji :):):)

Życzę Wam powodzenia, radosnego wspólnego życia :)

Kali - takie szczęście cię spotkało :) ach ;););)

Posted

olly napisał(a):
no to nie wytrzymałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Liberum, przepraszam, że to ja to napiszę :oops::oops::oops: Ale nie ma cię na dogo, a nie mogę ciotek dłużej trzymać w niepewności ;)

kalisia zostaje na stałe w dt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol::lol:

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dziękuję Wam za te ciepłe słowa!!! Kali nie bardzo się miewa..męczy się dzisiaj, ma rozwolnienie,próbuje wymiotować. Załatwia się w domu i ogólnie jest bardzo niespokojna.Zresztą wydaje mi się, że po tygodniowym gotowanym jedzeniu, mogła by się troszkę zaokrąglić.A wygląda tak samo jak do nas przyjechała.Poza tym wczoraj zauważyłam, że robi jej się pod skórą, nie wiem jak to określić jakiś guzek.Idziemy do weterynarza,mam nadzieję,że to nic poważnego.

Posted

liberum napisał(a):
Dziękuję Wam za te ciepłe słowa!!! Kali nie bardzo się miewa..męczy się dzisiaj, ma rozwolnienie,próbuje wymiotować. Załatwia się w domu i ogólnie jest bardzo niespokojna.Zresztą wydaje mi się, że po tygodniowym gotowanym jedzeniu, mogła by się troszkę zaokrąglić.A wygląda tak samo jak do nas przyjechała.Poza tym wczoraj zauważyłam, że robi jej się pod skórą, nie wiem jak to określić jakiś guzek.Idziemy do weterynarza,mam nadzieję,że to nic poważnego.

Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego. Tak samo z jedzeniem i nietyciem. Choć moja Abra też długo była bardzo szczuplutka mimo, że zjadała taaaaaaaaaakie porcje jakie wilczak miał na 2 dni. Boksia jest tak żywiołowa, skacząca, tańcząca, biegająca plus spacery, że chyba bardzo szybko to spalała. Dopiero teraz jesienią zaczęła nabierać troszkę ciałka i obrastać zimowym tłuszczykiem. A biegunki....a wiadomo co te gady wszystkożerne zjadają gdy ich nie widzimy? No ale warto to sprawdzić. Mój wilczak ma biegunkę za każdym razem, gdy zmieniamy miejsce pobytu, gdy zmieniana jest woda, gdy zmieniane jest papu...Delikatny pan :razz: Wtedy gotuję ryż z kurczakiem i marchewką i przechodzi raz dwa.
Nic no trzymam kciuki.

Posted

[FONT=Tahoma]Przepraszam, że nie w temacie…[/FONT]
[FONT=Tahoma]Oto piękny plakat zachęcający wszystkich do udziału w Dniu Kundelka w naszym schronie Serdecznie zapraszamy, naprawdę warto. Przewidywana moc atrakcji a największą będę oczywiście nasze rozkoszne psiaki
UWAGA! Komplet szczepień (bez wścieklizny) za 35 zł [/FONT]

Posted

Cześć, o ile poradziliśmy sobie z rozwolnieniem, znowu zmiana diety.Bidula moja, tak mało rzeczy jej nie szkodzi, prawie nic nie może jeść. Chociaż pomimo problemów z brzuchem przez tydzień przytyła 4 kg więc nie jest źle.Większy problem mamy z guzem. Był nakłuwany, nic nie wypłynęło ( a to ponoć gorzej), do obserwacji i będzie miała biopsję.Martwię się o tą naszą kruszynkę..jakby mało złych rzeczy ją spotkało..ach