sabinka40 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jestem i ja:shake:, kolejna bidulka....taka śliczna....a taka nieszczęśliwa:shake: Quote
jofracy Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 zapisuję... śliczna jest :) Powodzenia psinko! Teraz już będzie tylko lepiej. Quote
Akrum Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 witamy wszystkich na wątku i dziękujemy za przybycie :) Quote
Nutusia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jezu, po co ja na te wątki wchodzę?... :( Szczególnie, że tymczas mam zajęty... Quote
Akrum Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Rozmawiałam z Romanem i sunia jest do ludzi przesympatyczna, lgnie do człowieka. Na inne psy nie reaguje, nie rzuca się na kraty. Teraz to ona super wygląda, ale jak ją odbierali od "właścicieli" to ponoć słaniała się z nóg, była bardzo, bardzo wycieńczona i wychudzona. Dostaje cały czas puszki i o wiele lepiej wygląda, nawet zaczyna już wybrzydzać i suchą karmę zakopuje w piachu :) "Właściciele" podpisali zrzeczenie się psa. Quote
olly Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Akrum']olly - a ten tymczas to by był tak na 100%? jeśli tak, to ewentualnie od kiedy?? I jeśli my byśmy do Bydgoszczy Kali dowiozły to co dalej?? Ktoś by ją do Gdańska mógł zawieźć??[/QUOTE] tymczas od wczoraj :) Pani przyjedzie po sunię :) Quote
Akrum Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A powiedz mi - Pani wie, że za bardzo tej suni nie znamy? Tylko tyle co usłyszałyśmy od opiekuna psiaków. Quote
olly Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Wie. Pani jest zdeterminowana i to bardzo, żeby pomóc jakiejś boksi. W styczniu wzięła mixa (malusiego kundelka) na dt i ma go do teraz i powiedziała, że nikomu nie odda :) Quote
Akrum Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 rozumiem. Ja już po prostu wolę spytać, bo po ostatnich przebojach z boksiami wolę być ostrożna :) Quote
Emma53 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='olly']Wie. Pani jest zdeterminowana i to bardzo, żeby pomóc jakiejś boksi. W styczniu wzięła mixa (malusiego kundelka) na dt i ma go do teraz i powiedziała, że nikomu nie odda :)[/QUOTE] Wcale się nie dziwię jest śliczna i te smutne oczy. Sama bym ją chciała, niestety nie mogę. Quote
Pyrdka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Sunia jest rewalacyjna. Na spacerze radość nie do opisania. Łagodna - mega łagodna. Sprawdzona na różne sposoby. Na psy , dotyk w różne części ciała, klepanie. Robi siad i podaje łapkę( raz jedną , raz drugą). Oczka smutne jak wraca do kojca. Nie je suchej karmy. Buda wypasiona w kołderkę i poduchę. Szukamy transportu na przyszły weekend. Teraz nie wypaliło. Chrumka jak prosiaczek- jest boska!!! Quote
Emma53 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Widać po mordce, że łagodna i przymilna, wiem bo mam sunie bokserkę już 13 lat (ta na sygnaturce). Quote
Pyrdka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Szukamy wsparcia na transport. Jesteśmy na minusie u weta, z powodu zabiedzonej i schorowanej suni onki, którą wczoraj odłowiłyśmy w centrum miasta. Quote
Cleopatrax Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Akrum i Pyrdko - cudowna prawda???!! ja się od razu zakochałam, ale rozsądek (całe szczęście zwyciężył...moje 11 psich skarbów w domku..)a smarka tak jak moja Lunka tym nochalkiem ;-)))to jest super, mam nadzieję, że będzie miała kochany domek i nie dozna już więcej ludzkiej krzywdy..ach.. Quote
Kapsel Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Co za pech z tym transportem!!!! Kto mógłby boksie przetransportować na trasie Opalenica-Bydgoszcz???? jutro??? Quote
Cheese Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ojej jaka szkoda, że nie ma jak jej przewieżć tak na cito. Może jakaś dobra duszyczka jeszcze sie znajdzie. Te zimne i wilgotne dni i noce mnie przerażają, dobrze chociaż ,że niunia ma piernaty. Quote
imperator Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Mam takie pytanie. Czy ktoś z Bydgoszczy mógł by wyjechać np do Wągrowca? Jest to w połowie drogi. Jeżeli tak to myślę że wtedy mógłbym pojechać, po wcześniejszej rozmowie z Akrum. Quote
Maruda666 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Zaglądam do smutnej boksi. Zapaliła się iskierka nadziei na szybszy transport:)? Quote
olly Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='imperator']Mam takie pytanie. Czy ktoś z Bydgoszczy mógł by wyjechać np do Wągrowca? Jest to w połowie drogi. Jeżeli tak to myślę że wtedy mógłbym pojechać, po wcześniejszej rozmowie z Akrum.[/QUOTE] halo, halo, wysłałam pw :) o której możesz być w Wągrowcu?? Quote
Cheese Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Czyżby niuni udało sie wyjechać z Opalenicy ? :lol: Quote
Kapsel Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Cheese']Czyżby niuni udało sie wyjechać z Opalenicy ? :lol:[/QUOTE] Udało się po wielu perypetiach. Ola z Michałem są juz w drodze po księżniczkę :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
Cheese Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 To dobrze,że się udało, szerokiej drogi i wszystkiego dobrego na przyszłość dla Kali. Quote
Cleopatrax Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Super!! Trzymaj się śliczna!!! Quote
Recommended Posts