Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Romanem i sunia jest do ludzi przesympatyczna, lgnie do człowieka.
Na inne psy nie reaguje, nie rzuca się na kraty.

Teraz to ona super wygląda, ale jak ją odbierali od "właścicieli" to ponoć słaniała się z nóg, była bardzo, bardzo wycieńczona i wychudzona.
Dostaje cały czas puszki i o wiele lepiej wygląda, nawet zaczyna już wybrzydzać i suchą karmę zakopuje w piachu :)

"Właściciele" podpisali zrzeczenie się psa.

Posted

[quote name='Akrum']olly - a ten tymczas to by był tak na 100%? jeśli tak, to ewentualnie od kiedy??
I jeśli my byśmy do Bydgoszczy Kali dowiozły to co dalej?? Ktoś by ją do Gdańska mógł zawieźć??[/QUOTE]

tymczas od wczoraj :) Pani przyjedzie po sunię :)

Posted

Wie. Pani jest zdeterminowana i to bardzo, żeby pomóc jakiejś boksi. W styczniu wzięła mixa (malusiego kundelka) na dt i ma go do teraz i powiedziała, że nikomu nie odda :)

Posted

[quote name='olly']Wie. Pani jest zdeterminowana i to bardzo, żeby pomóc jakiejś boksi. W styczniu wzięła mixa (malusiego kundelka) na dt i ma go do teraz i powiedziała, że nikomu nie odda :)[/QUOTE]
Wcale się nie dziwię jest śliczna i te smutne oczy. Sama bym ją chciała, niestety nie mogę.

Posted

Sunia jest rewalacyjna. Na spacerze radość nie do opisania. Łagodna - mega łagodna. Sprawdzona na różne sposoby. Na psy , dotyk w różne części ciała, klepanie. Robi siad i podaje łapkę( raz jedną , raz drugą). Oczka smutne jak wraca do kojca. Nie je suchej karmy. Buda wypasiona w kołderkę i poduchę. Szukamy transportu na przyszły weekend. Teraz nie wypaliło.
Chrumka jak prosiaczek- jest boska!!!

Posted

Akrum i Pyrdko - cudowna prawda???!! ja się od razu zakochałam, ale rozsądek (całe szczęście zwyciężył...moje 11 psich skarbów w domku..)a smarka tak jak moja Lunka tym nochalkiem ;-)))to jest super, mam nadzieję, że będzie miała kochany domek i nie dozna już więcej ludzkiej krzywdy..ach..

Posted

Ojej jaka szkoda, że nie ma jak jej przewieżć tak na cito. Może jakaś dobra duszyczka jeszcze sie znajdzie. Te zimne i wilgotne dni i noce mnie przerażają, dobrze chociaż ,że niunia ma piernaty.

Posted

Mam takie pytanie. Czy ktoś z Bydgoszczy mógł by wyjechać np do Wągrowca? Jest to w połowie drogi. Jeżeli tak to myślę że wtedy mógłbym pojechać, po wcześniejszej rozmowie z Akrum.

Posted

[quote name='imperator']Mam takie pytanie. Czy ktoś z Bydgoszczy mógł by wyjechać np do Wągrowca? Jest to w połowie drogi. Jeżeli tak to myślę że wtedy mógłbym pojechać, po wcześniejszej rozmowie z Akrum.[/QUOTE]

halo, halo, wysłałam pw :)
o której możesz być w Wągrowcu??

Posted

[quote name='Cheese']Czyżby niuni udało sie wyjechać z Opalenicy ? :lol:[/QUOTE]
Udało się po wielu perypetiach. Ola z Michałem są juz w drodze po księżniczkę :mdrmed::mdrmed::mdrmed: