Cleopatrax Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 (edited) Witajcie, tydzień temu do przytuliska w Opalenicy trafiła - suczka, około 3 letnia, rasy bokser, dostała na imię Kali ;-))) Została zabrana przez Straż Miejską, ludziom, którzy się nad nią najprawdopodobniej znęcali, skrajnie ją zagłodzili, nie dawali wody. Suńka powolutku odzyskuje siły. Jest wspaniała i niesamowita. Gdy weszłam do niej do kojca, podbiegła i się przytuliła, patrzyła na mnie tymi wielkimi, pięknymi i proszącymi oczami. Jakbym tylko mogła to od razu bym ją zabrała. Proszę pomóżcie znaleźć dom dla Kalisi!!! Edited March 14, 2012 by Cleopatrax Quote
Cleopatrax Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Zapomniałam dodać, że Kalisia nie jest agresywna i raczej pozytywnie nastawiona do innych piesków. Quote
Pyrdka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 O mateńko. Jaka bidulka. Miałyśmy jutro jechać zrobic zdjęcia boksi. Co za bydle tak ją skrzywdziło? Quote
Pyrdka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Zaraz piszę do boksiowych cioteczekl. Już wysiadam. Co to się dzieje z tymi boksiami ostatnio- Zefir, Lolek i ta bida. Quote
Kapsel Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Jestem dziewczyny, ło matko!!!!!!!!!!!!! :-(:-(:-(:-( Quote
olly Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Możecie sprawdzić jaki sunia ma stosunek do psów?? małych szczekających! I jak reaguje na dzieci w wieku około 6 lat?? i ewentualnie kiedy może opuścić schron?? Quote
Pyrdka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Innych boksów nie ma. Sprawdzimy jutro jak reaguje na inne psy. Dzieci małych nie mamy( na szczęście). Trudno będzie sprawdzić.. Quote
olly Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 czy ewentualna pomoc w transporcie do Bydgoszczy byłaby mozliwa?? Quote
Pyrdka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Oczywiście. Transport jak będzie potrzeba poszukamy. Quote
olly Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Pyrdka']Oczywiście. Transport jak będzie potrzeba poszukamy.[/QUOTE] to czekam na info jak boksia zachowuje się do psiaków :) jest opcja świetnego dt w Gdańsku :) Quote
Cheese Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ojejku kolejna bidulka :shake: teraz pręgulka, takie piękne błagalne oczęta, serducho boli. Quote
tatankas Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Zapisuję sunię-jest piękna i te oczęta błagalne :) Quote
Maruda666 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Płakać się chce patrząc na nią :( Kwarantanna 14 dni?? Quote
giselle4 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 jestem Ona jest piekna wydaje sie byc bojaca..... oczy ma jak wszystkie boksie smutne:( Quote
Akrum Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jestem i ja u niuni małej. Jaka ślicznotka z niej. Jeśli nic nam dzisiaj nie wypali, będzie auto, to jedziemy do Opalenicy zobaczyć co u psiaków, jakie są no i przede wszystkim jak się ma boksia i włożyć jej do budy kołdrę, koce. Pogadamy z Romanem (opiekunem psiaków) - jeśli mała była odebrana w ramach interwencji, to może nie musiałaby czekać do zakończenia kwarantanny - pamiętacie Willa (malamuta), wtedy też Roman dla dobra psa też pozwolił go zabrać przed zakończeniem kwarantanny. Zobaczymy jak tu będzie sytuacja wyglądać. Miejmy nadzieję, że boksia nie będzie musiała siedzieć w przytulisku tak długo, aż babka będzie miała sprawę o znęcanie (jeśli będzie miała). Quote
Akrum Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 olly - a ten tymczas to by był tak na 100%? jeśli tak, to ewentualnie od kiedy?? I jeśli my byśmy do Bydgoszczy Kali dowiozły to co dalej?? Ktoś by ją do Gdańska mógł zawieźć?? Quote
Akrum Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Pyrdka']Auto mamy. Jedziemy o 16.[/QUOTE] to ja zadzwonię troszkę później do Romana i dam znać, że przyjedziemy :) Quote
Recommended Posts