Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Witajcie,
tydzień temu do przytuliska w Opalenicy trafiła - suczka, około 3 letnia, rasy bokser, dostała na imię Kali ;-)))

Została zabrana przez Straż Miejską, ludziom, którzy się nad nią najprawdopodobniej znęcali, skrajnie ją zagłodzili, nie dawali wody.
Suńka powolutku odzyskuje siły. Jest wspaniała i niesamowita. Gdy weszłam do niej do kojca, podbiegła i się przytuliła, patrzyła na mnie tymi wielkimi, pięknymi i proszącymi oczami. Jakbym tylko mogła to od razu bym ją zabrała.
Proszę pomóżcie znaleźć dom dla Kalisi!!!

Edited by Cleopatrax
  • Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możecie sprawdzić jaki sunia ma stosunek do psów?? małych szczekających! I jak reaguje na dzieci w wieku około 6 lat??
i ewentualnie kiedy może opuścić schron??

Posted

[quote name='Pyrdka']Oczywiście. Transport jak będzie potrzeba poszukamy.[/QUOTE]

to czekam na info jak boksia zachowuje się do psiaków :) jest opcja świetnego dt w Gdańsku :)

Posted

Jestem i ja u niuni małej.

Jaka ślicznotka z niej.

Jeśli nic nam dzisiaj nie wypali, będzie auto, to jedziemy do Opalenicy zobaczyć co u psiaków, jakie są no i przede wszystkim jak się ma boksia i włożyć jej do budy kołdrę, koce.

Pogadamy z Romanem (opiekunem psiaków) - jeśli mała była odebrana w ramach interwencji, to może nie musiałaby czekać do zakończenia kwarantanny - pamiętacie Willa (malamuta), wtedy też Roman dla dobra psa też pozwolił go zabrać przed zakończeniem kwarantanny.
Zobaczymy jak tu będzie sytuacja wyglądać.
Miejmy nadzieję, że boksia nie będzie musiała siedzieć w przytulisku tak długo, aż babka będzie miała sprawę o znęcanie (jeśli będzie miała).

Posted

olly - a ten tymczas to by był tak na 100%? jeśli tak, to ewentualnie od kiedy??
I jeśli my byśmy do Bydgoszczy Kali dowiozły to co dalej?? Ktoś by ją do Gdańska mógł zawieźć??