apple Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:wiedziałam , że weźmiesz laptopa do szpitalka :diabloti::evil_lol: Buhahaha.......już to widzę......:evil_lol: - Niech pani prze!!! -Zara...ino skończe posta! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 apple napisał(a):Buhahaha.......już to widzę......:evil_lol: - Niech pani prze!!! -Zara...ino skończe posta! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: buuuhahhaha..... tak zrobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 to ile jeszcze mamy czekać? :cool3: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 to Ty nie będziesz rodzić przez łącze? :crazyeye: Quote
clockwork Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 a czekajcie :diabloti: ja mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia więc sobie przełożyłam termin z 15go na późniejszy :grins: nieeeeeee nie bede rodzić przez łącze bo siedzenie na kompku jest męczące, Grosia nie lubi :shake:.... nie wiem czy zauważyłaś żonkilku że bywam na kompku rzaaadziutko.... więc męczarnia porodu i dodatkowo on-line nie wchodzi w gre :cool1: noooo chyba że ..........:roll: Quote
lolka75 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 clockwork napisał(a):a czekajcie :diabloti: ja mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia więc sobie przełożyłam termin z 15go na późniejszy :grins: nieeeeeee nie bede rodzić przez łącze bo siedzenie na kompku jest męczące, Grosia nie lubi :shake:.... nie wiem czy zauważyłaś żonkilku że bywam na kompku rzaaadziutko.... więc męczarnia porodu i dodatkowo on-line nie wchodzi w gre :cool1: noooo chyba że ..........:roll: Madzik:multi: ffcale nie meczarnia:loveu: to zwierzecy zywiol, uczucie i sila jakiej nie znalas. Sama zobaczysz ze nie bedzie bolec... tylko sie nie nastawiaj na bol i pojdzie jak po masle:multi::loveu: Pozdrowki i smerki dla Grosinki:loveu: A zdradz jak bedzie miala na imie:cool3: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 to że nie lubi na kompiku to bardzo dobrze :multi: właśnie, też jestem ciekawa jakie wybraliście imie dla Grosi :cool3: Quote
Alicja Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 :multi::multi::multi:..... ja wiem ....ja :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: GROSISŁAWA :grins: Quote
agaga21 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:..... ja wiem ....ja :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: GROSISŁAWA :grins: no ja myślałam że grosia to już wymyślone imię dla dzidzi...:roll: Quote
Basia&Safi Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 czy to juz ? :):):):) madziu ale wysylaj przynajmniej smmski z porodu hhhe zeby my tu wszytsko widzieli :):):) Quote
agaga21 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Basia&Safi napisał(a):czy to juz ? :):):):) madziu ale wysylaj przynajmniej smmski z porodu hhhe zeby my tu wszytsko widzieli :):):) i wszystkie zgodnie będziemy ci odpisywać: PRZYYYYYJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 agaga21 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wszystkie zgodnie będziemy ci odpisywać: PRZYYYYYJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i podamy Pawciowi nożyczki do przecięcia pępowiny ;) Quote
jonQuilla Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 o ile same grupowo nie przetniemy :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Basia&Safi napisał(a):czy to juz ? :):):):) madziu ale wysylaj przynajmniej smmski z porodu hhhe zeby my tu wszytsko widzieli :):):) i poklatkowe MMSy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 jonQuilla napisał(a):o ile same grupowo nie przetniemy :evil_lol: bedzimy oblegac szpitac :D:D nooo a pozatym od czego sa rodzinne porody :cool1: tylko czy taka sale maja co by nas wszytskich pomiesciła :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Basia&Safi napisał(a):bedzimy oblegac szpitac :D:D nooo a pozatym od czego sa rodzinne porody :cool1: tylko czy taka sale maja co by nas wszytskich pomiesciła :evil_lol: na jakimś stadionie przyjdzie jej rodzić :evil_lol: Quote
agaga21 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Basia&Safi napisał(a):bedzimy oblegac szpitac :D:D nooo a pozatym od czego sa rodzinne porody :cool1: tylko czy taka sale maja co by nas wszytskich pomiesciła :evil_lol: wystarczy kamerka internetowa :shiny: Quote
Alicja Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Basia&Safi napisał(a):bedzimy oblegac szpitac :D:D nooo a pozatym od czego sa rodzinne porody :cool1: tylko czy taka sale maja co by nas wszytskich pomiesciła :evil_lol: spoko ...... mam tam znajomego ginekologa :evil_lol:...coś nam wykombinuje :diabloti:. Quote
malawaszka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 hahahaha to już przemy??? :crazyeye: :mdleje: Ala mam nadzieję, że będziesz nam tu przekazywać wieści błagam!!!!!!! :modla: Quote
clockwork Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 buuhahhahah... goooopie!!!!! jak wy takie chętne to możeta wszystkie iść.... za mnie :grins: imie?????? aaa imie cza wybrać :roll::diabloti: spytam położnej jak sie nazywa (mam nadzieje że nie Halina, Krystyna czy jakieś inne durne) bo ja dla dziołchy nadal nie wiem :placz::placz: żadne mi sie nie podobie... :diabloti: Quote
Alicja Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 malawaszka napisał(a):hahahaha to już przemy??? :crazyeye: :mdleje: Ala mam nadzieję, że będziesz nam tu przekazywać wieści błagam!!!!!!! :modla: jeszcze NIEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 clockwork napisał(a): imie?????? aaa imie cza wybrać :roll::diabloti: spytam położnej jak sie nazywa (mam nadzieje że nie Halina, Krystyna czy jakieś inne durne) bo ja dla dziołchy nadal nie wiem :placz::placz: żadne mi sie nie podobie... :diabloti: a może AGATA? :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 agaga21 napisał(a):a może AGATA? :cool3::cool3::cool3: :hmmmm: Alicja :grins: Quote
Recommended Posts