sota36 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 taa, dziolcha, to dziolcha... ale oby Grosia nie byla tako jak jo tj. z urody, z madrosci, inteligencji, zgrabnosci, powabnosci, czaru to tak!!! Aaa i ze skromnosci , co prawda nierozwinietej w moim przypadku! Ale jak Grosia bydzie miala swira a propos szczewikow, jak ciocia Jola, to jo Wom wspolczuja!!!!ps. darecki juz mnie z moimi butami wyciepnal! Quote
agbar Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No pacz jakie te lekarze mondre som...:diabloti: A tak szczerze to sie ciesze,ze ci zamklo co mialo zamknac i,ze jest w porzadku:loveu: Quote
basia2202 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 przyszłam... witam się:) trzymam kciuki za Was Groszki! trzymajcie się;) będzie w porząsiu:) Quote
bonsai_88 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Przyszłam sobie kciuki potrzymać... za Grosię [wrześniowe maluchy faaajne są :loveu:], za Pawełka, za ciebie, za Klocka, za Smoka... ba, za Popuga nawet :eviltong:... Quote
clockwork Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='chalimala']klockowa odbieraj telefon ;P CZEGO :diabloti: nie wzięłam telefonu z chałpy, a cały dzień byłam w terenie....:diabloti: padam na ryjok, ale w końcu dojechałam do szpitala popytać co, jak i za ile :cool1: qpilim łóżeczko Grosi :loveu:, odbębniłam ZUS i sanepid.... obżarłam mame z obiadu :loveu: wybiegalim piesa, i dopiero co wrócilim do domciu.... znaczy nie dopiero- 2 godz. temu ale wlazłam i padłam... dopiero sie obudziłam :roll::oops::oops: tera ide powiesić Grosiowe pranie, wstawić kolejne, prasowanie jutro.... i spaaaaaaać Quote
Alicja Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 :diabloti:pierdziele nie wychodze :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/520/c4029e10fe356960.jpg Quote
furciaczek Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='clockwork']:roll::roll: http://images6.fotosik.pl/520/c4029e10fe356960.jpg Ahahahaha genialne:evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 uuuuuuuuuuuuuuuuu jaka koszulka zajefajna padłam :D:D:D:D Quote
basia2202 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Klocusiowa, a kiedy ten dzień? :) kiedy wypuścisz Grosię z brzunia?;) Quote
clockwork Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='basia2202']Klocusiowa, a kiedy ten dzień? :) kiedy wypuścisz Grosię z brzunia?;) jak znajde chwile czasu :roll:... póki co nie zapowiada sie :evil_lol::evil_lol: 15 września ... teoretycznie ;) 22 dni :eek::smhair2: Quote
Alicja Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='clockwork']jak znajde chwile czasu :roll:... póki co nie zapowiada sie :evil_lol::evil_lol: zrobisz se przerwe :cool1: 15 września ... teoretycznie ;) pamiętaj co Ci Debe mówiła ...kiedy :mad: 22 dni :eek::smhair2: ino moment ;) Quote
malawaszka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 aaaaaaaaaa to już.... :-o:-o:-o baby znacie kogoś z Jebia sensownego co by mógł malutką sunię z pseudo odebrać - odkupiona, bichonka - i przy okazji się trochę rozejrzec jakby się udało? Quote
clockwork Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='malawaszka']aaaaaaaaaa to już.... :-o:-o:-o baby znacie kogoś z Jebia sensownego co by mógł malutką sunię z pseudo odebrać - odkupiona, bichonka - i przy okazji się trochę rozejrzec jakby się udało? nooo już:roll: ... też mówiłam... pfff czaaaasu..... a tera na wariackich papierach :-o pisały już laski do mnie w tej sprawie... lipa w jebiu z dogomaniakami ... poleciłam jedną- najkonkretniejszą ale chyba nici z tego skoro dalej szukają .....:shake: a samiec?? nie wiesz co z samcem z tej pseudo?? też był do... "za ile wylicytujecie za tyle oddam" .... proponowana cena była 10 zł :-( aa zerkłam na aukcje... za 41 zł kupiona sunia?? :crazyeye: to sie nazywa oddanie psiakowi :chainsaw: Quote
malawaszka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 kogo poleciłaś? bo wtedy pewnie Osa pytała, a tą sunię wylicytowała missieek - chłopaczka zdaje się nie sprzedali jedna - pewnie chcieli więcej za nigo - nie wiem bo nie znam szczegółów:shake: Quote
basia2202 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='clockwork']jak znajde chwile czasu :roll:... póki co nie zapowiada sie :evil_lol::evil_lol: 15 września ... teoretycznie ;) 22 dni :eek::smhair2: czyli, że teoretycznie ja będę pakować właśnie walizkę na wywczasy, a Ty wtedy machniesz Grosię z brzusia:) jejuuu... ale to zleciałoooo...:crazyeye: a moja koleżanka urodziła w sobotę:) 52 cm, 3440 wagi, 10 pkt. - okaz zdrowia, tylko niejadek podobno (taka mała fajna Majka z bujną czarną czupryną :cool3:) Quote
Alicja Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='malawaszka']kogo poleciłaś? bo wtedy pewnie Osa pytała, a tą sunię wylicytowała missieek - chłopaczka zdaje się nie sprzedali jedna - pewnie chcieli więcej za nigo - nie wiem bo nie znam szczegółów:shake: myśle ze Magda polecała monika55 ale ona chyba wyjechała na urlop , zresztą Magda sie pewnie do Ciebie odezwie Quote
clockwork Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Alicja']myśle ze Magda polecała monika55 ale ona chyba wyjechała na urlop , zresztą Magda sie pewnie do Ciebie odezwie dokładnie tak... nie wiem czy mogłam ale monika55 to naj z jebia ;) Quote
Alicja Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='clockwork']dokładnie tak... nie wiem czy mogłam ale monika55 to naj z jebia ;)myślałam jeszcze ewentualnie o benia_b Quote
Alicja Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='malawaszka']nie ma moniki bo pisaałam do niej spróbuj do Beni , Monika wyjeżdżała na 100% bo jej corka na wątku ich suni pisała Quote
clockwork Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 melduje że jeszcze sie qlam.... i chciałam Wam powiedzieć ze w niedzielke byliśmy z Klocem w faderlandzie- w Czechach czyli ;) nad Olzą chyba :roll::oops: pies wykąpany , szczęśliwy...... za to na koniec- już był na smyczy, już szliśmy do auta... a tu Z NIKĄD pojawia sie wilczur :crazyeye::crazyeye: i ciach na Klocka, bez ostrzeżenia... :mad::mad:... i Paweł musiał sie szarpać ... i jak mu szwy popuszczały........................ nooo to zara fotów troche... Quote
clockwork Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 już jest zaraz :cool1: ooo tu my byli.. wygląda na Olze nie??? :roll::roll: Quote
Recommended Posts