Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taa, dziolcha, to dziolcha... ale oby Grosia nie byla tako jak jo tj. z urody, z madrosci, inteligencji, zgrabnosci, powabnosci, czaru to tak!!! Aaa i ze skromnosci , co prawda nierozwinietej w moim przypadku! Ale jak Grosia bydzie miala swira a propos szczewikow, jak ciocia Jola, to jo Wom wspolczuja!!!!ps. darecki juz mnie z moimi butami wyciepnal!

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chalimala']klockowa odbieraj telefon ;P

CZEGO :diabloti:

nie wzięłam telefonu z chałpy, a cały dzień byłam w terenie....:diabloti:

padam na ryjok, ale w końcu dojechałam do szpitala popytać co, jak i za ile :cool1:
qpilim łóżeczko Grosi :loveu:, odbębniłam ZUS i sanepid....
obżarłam mame z obiadu :loveu: wybiegalim piesa,
i dopiero co wrócilim do domciu.... znaczy nie dopiero- 2 godz. temu ale wlazłam i padłam... dopiero sie obudziłam :roll::oops::oops:

tera ide powiesić Grosiowe pranie, wstawić kolejne, prasowanie jutro.... i spaaaaaaać

Posted

[quote name='basia2202']Klocusiowa, a kiedy ten dzień? :)
kiedy wypuścisz Grosię z brzunia?;)

jak znajde chwile czasu :roll:... póki co nie zapowiada sie :evil_lol::evil_lol:

15 września ... teoretycznie ;)

22 dni :eek::smhair2:

Posted

[quote name='clockwork']jak znajde chwile czasu :roll:... póki co nie zapowiada sie :evil_lol::evil_lol:
zrobisz se przerwe :cool1:

pamiętaj co Ci Debe mówiła ...kiedy :mad:

ino moment ;)

Posted

aaaaaaaaaa to już.... :-o:-o:-o

baby znacie kogoś z Jebia sensownego co by mógł malutką sunię z pseudo odebrać - odkupiona, bichonka - i przy okazji się trochę rozejrzec jakby się udało?

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaaaaaa to już.... :-o:-o:-o

baby znacie kogoś z Jebia sensownego co by mógł malutką sunię z pseudo odebrać - odkupiona, bichonka - i przy okazji się trochę rozejrzec jakby się udało?

nooo już:roll: ... też mówiłam... pfff czaaaasu..... a tera na wariackich papierach :-o

pisały już laski do mnie w tej sprawie... lipa w jebiu z dogomaniakami ... poleciłam jedną- najkonkretniejszą ale chyba nici z tego skoro dalej szukają .....:shake:

a samiec?? nie wiesz co z samcem z tej pseudo?? też był do... "za ile wylicytujecie za tyle oddam" .... proponowana cena była 10 zł :-(

aa zerkłam na aukcje... za 41 zł kupiona sunia?? :crazyeye: to sie nazywa oddanie psiakowi
:chainsaw:

Posted

kogo poleciłaś? bo wtedy pewnie Osa pytała, a tą sunię wylicytowała missieek - chłopaczka zdaje się nie sprzedali jedna - pewnie chcieli więcej za nigo - nie wiem bo nie znam szczegółów:shake:

Posted

[quote name='clockwork']jak znajde chwile czasu :roll:... póki co nie zapowiada sie :evil_lol::evil_lol:

czyli, że teoretycznie ja będę pakować właśnie walizkę na wywczasy,
a Ty wtedy machniesz Grosię z brzusia:)

jejuuu... ale to zleciałoooo...:crazyeye:

a moja koleżanka urodziła w sobotę:) 52 cm, 3440 wagi, 10 pkt. - okaz zdrowia, tylko niejadek podobno (taka mała fajna Majka z bujną czarną czupryną :cool3:)

Posted

[quote name='malawaszka']kogo poleciłaś? bo wtedy pewnie Osa pytała, a tą sunię wylicytowała missieek - chłopaczka zdaje się nie sprzedali jedna - pewnie chcieli więcej za nigo - nie wiem bo nie znam szczegółów:shake:

myśle ze Magda polecała monika55 ale ona chyba wyjechała na urlop , zresztą Magda sie pewnie do Ciebie odezwie

Posted

[quote name='Alicja']myśle ze Magda polecała monika55 ale ona chyba wyjechała na urlop , zresztą Magda sie pewnie do Ciebie odezwie

dokładnie tak... nie wiem czy mogłam ale monika55 to naj z jebia ;)

Posted

melduje że jeszcze sie qlam.... i chciałam Wam powiedzieć ze w niedzielke byliśmy z Klocem w faderlandzie- w Czechach czyli ;) nad Olzą chyba :roll::oops:
pies wykąpany , szczęśliwy......

za to na koniec- już był na smyczy, już szliśmy do auta... a tu Z NIKĄD pojawia sie wilczur :crazyeye::crazyeye: i ciach na Klocka, bez ostrzeżenia... :mad::mad:... i Paweł musiał sie szarpać ... i jak mu szwy popuszczały........................

nooo to zara fotów troche...