apple Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='clockwork'] jak Ala pisała- Pawcio Ci zrobi :roll::oops:.... ino nie wiem czy fote czy brzucho :roll: Hmmmmmmm w kolejności by musiało być ze brzuch...ale ja sie nie dam, twarda będę.....przyjdę dopiero jak będę miała brzuch:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Pan Pies jak zwykle się bawi w wulkanizowanie :evil_lol: swoją drogą to Klocek pewnie nie może się już Grosi doczekać ;) Quote
Medorowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Piękne:loveu::loveu::loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/54/bd32b2c1da69a8a8.jpg Quote
lolka75 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 buhahaha...juz sobie wyobrazilam jakie Klocus bedzie robil miny jak uslyszy kwilenie dzieciatka:loveu::evil_lol::loveu: Quote
furciaczek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 wyjatkowo fajna fota:loveu: http://images6.fotosik.pl/495/c70455613ef45195.jpg Quote
chalimala Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 pochwalę się!a co! wystawa w ustronoi byla ...naszej parówy Femola taka niespodzianka!!!! zwycięzca mlodzieży, zwycięzca rasy i 3 lokata w wyoborze najpiękniejszego psa gr III (przed nami byl bull terier i niepokonany york , ale staneliśmy na podium ) nawiązywanie nowych znajomości pelen relaxsss przed wejściem (na szczęście znalazla się osoba, która chciala poratowac mnie i wystawila nam na początku Femola z nieba nam spadla ) idziemy sobie... i to z czego Femol slynie - siadanie dajcie mi ten smakolyk, a nie gadajcie!!!! porównanie juniora. Femolek z braciszkiem siadanie mają rodzinne :D piękny Zeus... sędzina nie patrzy to można sobie usiąść :D nowy styl przekupywania Femola - na ringówkę sędzina blisko to trzeba ladnie stac byla tez przerwa ... nie przewidziana przez organizatorów :D i zaslużony relaksik :D niestety to wszystko co mam... :( Quote
Alicja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 :mad:ciotka po 1. foty za duże 2. czamu nie powiedziałaś ze jedziecie :razz::razz: 3. gratulki :Rose: Quote
clockwork Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 CHALIMALA!!! po 1. czemu nie powiedziałaś ty TORBO!!!! :mad: po 2. masz szczęście że Klocka nie chcą na wystawach bo w doopie byś była a nie na podium :diabloti: po 3. foty za duże :eviltong: po 4. widziałam na NK :cool1: po 5..... wyjść na ring to nie ma komu ale na podium to dumna pancia pozowała do fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: po 6. tera to mamy fortune za szczeniaki :roll: po 7. GRATULKI!!!! :loveu: a propos ad 6..... szczeniaki ..... byliśmy dziś na badankach prenatalnych w Katosach.... wsjo OK..:multi::multi:. GROSIA WAŻY 1438 g ;) :loveu: Quote
chalimala Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ciotki nie bijcie :D następna wystawa 26 lipca w będzinie - żeby nie było, że nie mówiłam, ale nie nastawiamy się na nic, bo będzie rodzeństwo i mamusia... :D aczkolwiek fotki zawsze się przydadzą :D klockowa - gratuluje małej (?) grosi :D Quote
malawaszka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 :loveu::loveu::loveu: toż to już gigant :multi: Quote
Alicja Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='malawaszka']:loveu::loveu::loveu: toż to już gigant :multi: :evil_lol::evil_lol:Gigantka Quote
Medorowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [CENTER]:loveu::loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Tengusia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 przywitam sie cichutko i posiedze sobie troszke u ciebie Quote
Alicja Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Tengusia']przywitam sie cichutko i posiedze sobie troszke u ciebie to teraz wiem skąd ta choroba lokomocyjna :razz::razz: ja po takim kręconku pojechałabym do Rygi :cool3::cool3: Quote
clockwork Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 cze robaczki :loveu::loveu::loveu::loveu: a mnie dzisio tak łeb :onfire: nap******a że :flaming: niech ta zasrana pogoda sie ustabilizuje w końcu :placz::placz: Quote
Alicja Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='clockwork']cze robaczki :loveu::loveu::loveu::loveu: a mnie dzisio tak łeb :onfire: nap******a że :flaming: niech ta zasrana pogoda sie ustabilizuje w końcu :placz::placz: :glaszcze: czy mogę moj bolący płat czołowy podesłać do Ciebie ....skoro już i tak Ciebie boli a ja musze do pracy :roll: Quote
Alicja Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='malawaszka']ooo mnie tez musk napuchł :shake::placz: myślisz że to od tej wody :razz::razz: Quote
Medorowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 clockwork napisał(a):cze robaczki :loveu::loveu::loveu::loveu: a mnie dzisio tak łeb :onfire: nap******a że :flaming: niech ta zasrana pogoda sie ustabilizuje w końcu :placz::placz: Jak mnie bolał ząb, to wyrwałam:siara::siara::siara::siara: Quote
malawaszka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Alicja napisał(a): myślisz że to od tej wody :razz::razz: od tej co to ją leję i leję i skończyć nie mogę? :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 wpadłam sie przywitać i pożegnać... bo zara exploduje.:roll:.... dziś to na pewno ten łeb mi wybuchnie :angryy: kawa pomaga... podnosi ciśnienie... ale INO na godzine :roll: medorowa .... poka uzębienie :razz::razz: wasiu.... aaaa to ty lejesz tą wode.... a ja z utęsknieniem czekam na lato, upały :mad::mad: a nie ... ciągłe opady :mad: Ala.... dawa ten płat czołowy.... TO mnie nie boli więc co tam.... ;) ida leżeć ... chyba :roll: Quote
Recommended Posts