basia2202 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Alicja napisał(a)::shake: ale Madzialena teraz nie moze homeopatyków brać dlaczemu? :roll: a antybiotyk może? też niedobrze... najlepiej nic nie brać... ale jak trzeba... clockwork napisał(a):dzięki dziewczynki za dobre rady... na pewno wybiore sie na alergo testy, popytam o HOMOpate ;) choć powiem że nie bardzo wierze w skuteczność leków homeopatycznych ... ale widze że nie tylko ja, a skoro basia się przekonała, to wizyta na pewno nie zaszkodzi.... no ja to zawsze uważałam, że homeopatia to takie leczenie kropla leku na wiadro wody - nie sądziłam, że to może pomóc - ale pomaga :) pierwszy raz jak byłam u homeopatki, to przeprowadziła ze mną tak dokładny wywiad lekarski, jak żaden lekarz... o wszystko wypytała, łącznie z chorobami w rodzinie, czy mam lęki, czy dobrze sypiam, czy marznę albo czy mi za ciepło... o każdą pierdołę, która by mi do głowy nie przyszła, żeby samemu coś takiego powiedzieć, bo nie pomyślałabym, że to istotne w ogóle dobrała mi odpowiedni lek... już kolejny raz mnie wyciągnęła z choróbska, bardzo sobie cenię tą moją doktorkę, choć z początku wcale w nią nie wierzyłam jesoooo jak ja nie cierpie latać po lekarzach :shake: nie jestem typem hipohondryczki. Lekarz to ostateczność.. a wygląda na to że czeka nie pogoń od gabinetu do gabinetu :roll: swoją drogą trafić na dobrego, rzetelnego lekarza... to już inna bajka ..... jakbyś nie znalazła dobrego lekarza homeo, to zawsze mogą polecić moją lekarkę w Łodzi... tylko, że to kawał drogi, więc pewnie ostateczna ostateczność;) Ala.. czemu nie moga homeopatycznych.... właśnie w ciąży PONOĆ wskazane leczenie homeopatykami......... jutro kontrola u elDohtore, a poprawy żadnej... gnaty mnie już boleją od leżenia:roll: tablety zeżarte prawie, płuca wyplute, Grosia ma systematyczne trzęsienia ziemi :angryy::angryy: brzuch mnie nawala od tego kaszlu... :angryy: oj... idź Ty do lekarza jeszcze raz... bo taki bolący brzuch, to niedobrze dla Grosi... :shake: jak Ci antybiotyk nie pomógł, to niefajnie ja to bym jednak poszła do homeopaty - dowiedzieć się można, sprawdzić - nic nie tracisz - a może akurat się okaże, że będzie mógł pomóc bez szkody dla Grosi a Pawłowi znów sie coś dzieje w ranie pooperacyjnej.... znów zgrubienie w miejscu gdzie miał operowane.... podejrzewam że też od tego kaszlu coś mu tam popuszczało :placz::placz: konsultacja wskazana i oby nie kolejna operacja :placz::placz: jak nie urok to przemarsz wojsk:shake: leczcie się dzieci, leczcie:calus: Alicja napisał(a):o homeopatykach najlepiej wytłumaczyła by ci debe ...ale wiem że czasem zioła bardziej mogą zaszkodzić w ciązy niż leki apteczne :razz:, zioła mają sporo skutków ubocznych i trzeba wiedziec co i jak zastosować a to u nas jeszcze w powijakach no to nie wiedziałam o takich rzeczach...:roll: że może zaszkodzić... ale.... homeo to przecież nie zioła, z tego co wiem fakt - są pochodzenia roślinnego i mineralnego, na bazie roztworów wodno-alkoholowych bodajże... ale czy to to samo, co zioła... hmm...:roll: najlepiej jednak do lekarza;) będzie się oriencił, czy można w ciąży czy nie bo ja to nigdy o tym nie słyszałam - może dlatego, że w ciąży nie byłam:evil_lol: Quote
XXL Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Prosze pan prosze nie o allergiach bo to i tak wytowr czlowieka takie moje zdanie na ten temat :) a w ogole zapraszam do watku agrafki a leniwych na sama galerie ImageShack Gallery Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 clockwork napisał(a):nie jestem typem hipohondryczki. Lekarz to ostateczność.. a ja za to hipohotam nie z tej ziemi ale do lekarza też cięzko mnie zagonić :evil_lol: ZDROWIEJCIE!!!! i Pawcio też!!!! kurde jak mu się tam znowu coś paskudzi to może sprawdźcie czy nie zaszczepili mu tam jakichs bakterii! :angryy: Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 XXL napisał(a):Prosze pan prosze nie o allergiach bo to i tak wytowr czlowieka takie moje zdanie na ten temat :) a w ogole zapraszam do watku agrafki a leniwych na sama galerie ImageShack Gallery leniuch to ty :eviltong::eviltong: dałbys chocia linka do watku , bo zaginął :diabloti::evil_lol: zapomniałam że to u Ciebie :splat: .....cześć Klockowa :grins: Quote
Medorowa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Cześć Klocusiowa:loveu::loveu::loveu: Jeszcze raz zdrówka dla ciebie i dla Pawcia:p Quote
XXL Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Alicja']leniuch to ty :eviltong::eviltong: dałbys chocia linka do watku , bo zaginął :diabloti::evil_lol: zapomniałam że to u Ciebie :splat: .....cześć Klockowa :grins: :) ba bo ja len jestem patentowy:) Quote
clockwork Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 LEŻEĆ... nadal leżeć ... zero poprawy :shake::shake: kolejny antybiotyk ..... mojego elDohtore nie było i trafiłam do jakiegoś esesmana... nastawionego do ludzi i tatuaży na NIE :diabloti: po wyjściu zerkłam na pieczątke- okazało sie że to dupek u którego 20 lat temu sie leczyłam na tarczyce ...... aaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: ten dupek wtedy miał ze 100 lat - stary esesman :diabloti: - ON DALEJ ŻYJE :crazyeye::crazyeye: dał mi skierowanie na badania- mówie mu że wyniki mam dobre, bo przeca robie na bierząco dla pitologa.... ale nie... wyssie kolejne litry krwi wampir jeden :diabloti::diabloti: a alergia to może być .."nie wiem co w tych tatuażach jest" :diabloti::diabloti::eviltong::evil_lol: [CENTER]:loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='clockwork']LEŻEĆ... nadal leżeć ... zero poprawy :shake::shake: kolejny antybiotyk ..... mojego elDohtore nie było i trafiłam do jakiegoś esesmana... nastawionego do ludzi i tatuaży na NIE :diabloti: po wyjściu zerkłam na pieczątke- okazało sie że to dupek u którego 20 lat temu sie leczyłam na tarczyce ...... aaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: ten dupek wtedy miał ze 100 lat - stary esesman :diabloti: - ON DALEJ ŻYJE :crazyeye::crazyeye: dał mi skierowanie na badania- mówie mu że wyniki mam dobre, bo przeca robie na bierząco dla pitologa.... ale nie... wyssie kolejne litry krwi wampir jeden :diabloti::diabloti: a alergia to może być .."nie wiem co w tych tatuażach jest" :diabloti::diabloti::eviltong::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: :roll: bo On to pamięta czasy Faraonów w Egipcie :diabloti:...mnie też próbował unicestwić :mad:....dobrze że trafiłam do Kliniki w Bytomiu :razz::razz: no popaczaj ...ja też nie wiem co w tych tattoo jest .... ja już od pewnego czasu nie choruję na takie badziewiate choróbska jak katary , grypy , anginy , zapalenia płuc i oskrzeli ....no jedynie co se zafundowałam zapalenie zatok ....ale jakże by mogło być inaczej po wyjściu z mokrą głową na -16 stopni :grins: Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 a tutaj w środeczku ;) http://images8.fotosik.pl/54/bd32b2c1da69a8a8.jpg ukryta jest Maleńka Grosia:loveu::multi: na którą czeka Dużo Ludzieńkow :loveu::loveu: mówiłam Ci już ze śliczna fota ...taka ....cieplutka :loveu: Quote
lolka75 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 http://images8.fotosik.pl/54/bd32b2c1da69a8a8.jpg nareszcie jest brzusio:multi::loveu::multi: super brzuchol z Grosia:loveu: Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='apple']Jeeejjjuuuuuuu:multi::loveu: To na prawde twój?:crazyeye: Ja boska fota:loveu: Ja też tak kcem:placz: jak też tak kcesz to na mus do Pawcia do Jebia sie zgłosić :razz::razz: Quote
apple Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jeeejjjuuuuuuu:multi::loveu: To na prawde twój?:crazyeye: Ja boska fota:loveu: Ja też tak kcem:placz: Quote
malawaszka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 o WOW!!!!! :mdleje: PIĘKNE!!!!!! :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Tengusia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ale sliczna brzusiowa foteczka :loveu::loveu::loveu::loveu: a mi adobe photoshop elements nie chce dzialac choc mam orginalna wersje :placz: po sformatowaniu kompa nie chce sie zainstalowac :placz: Quote
jonQuilla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 łoooo :crazyeye: fota piękna :loveu: o hooo... ale widzę że Grosia to tam u Ciebie w brzuchu chyba pałac sobie wybudowała :cool3: Quote
clockwork Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Alicja']a tutaj w środeczku ;) http://images8.fotosik.pl/54/bd32b2c1da69a8a8.jpg ukryta jest Maleńka Grosia:loveu::multi: na którą czeka Dużo Ludzieńkow :loveu::loveu: oooooo.... czekać to wszyscy, a rodzić to nie ma komu :diabloti: mówiłam Ci już ze śliczna fota ...taka ....cieplutka :loveu: ;) wiadomo- modelka cieplunia (ciepłe kluchi :evil_lol:) to i fota ;) [quote name='lolka75']http://images8.fotosik.pl/54/bd32b2c1da69a8a8.jpg nareszcie jest brzusio:multi::loveu::multi: super brzuchol z Grosia:loveu: :oops: [quote name='apple']Jeeejjjuuuuuuu:multi::loveu: To na prawde twój?:crazyeye: nie... sąsiadki :diabloti::eviltong: Ja boska fota:loveu: Ja też tak kcem:placz: jak Ala pisała- Pawcio Ci zrobi :roll::oops:.... ino nie wiem czy fote czy brzucho :roll: Quote
clockwork Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='malawaszka']o WOW!!!!! :mdleje: PIĘKNE!!!!!! :loveu::loveu::loveu::multi: [quote name='ice_t']Doberek, zdjęcie brzusia super:loveu: [quote name='Tengusia']ale sliczna brzusiowa foteczka :loveu::loveu::loveu::loveu: a mi adobe photoshop elements nie chce dzialac choc mam orginalna wersje :placz: po sformatowaniu kompa nie chce sie zainstalowac :placz: :oops: czasem coś sie nam uda ..... :roll: nieskromnie powiem że tysz sie mie podobie :oops: peszek... my nie mieliśmy, nie may i nie chcemy fotoszopa.... znaczy Paweł w studio se zainstaluje ale ja osobiście olewam fotoszop... wsjo co robimy to na photofiltrze ;) [quote name='jonQuilla']łoooo :crazyeye: fota piękna :loveu: o hooo... ale widzę że Grosia to tam u Ciebie w brzuchu chyba pałac sobie wybudowała :cool3: ffcale nie mam takiego dużego jak to na focie wygląda :cool1: dziś na pobieraniu krwiów ( NIE ZEMDLAŁAM - zaznacze :cool3:) pani spytała który miesiąc i załapała zdziwko- gdzie ja to nosze....:crazyeye::crazyeye: bo ona tak w 4-5 mies. wyglądała :evil_lol: a jo po prostu nie mam czasu tyć :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Świetne :) super , jak zrobie sobie :evil_lol: grosie to tez chcem miesc taka sejse :):):) Quote
clockwork Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 pan PIES mówi dzieńdobry i idymy zalegnąć :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 wygląda jak Grosia zza krzaka :loveu::loveu::loveu: http://images6.fotosik.pl/495/c70455613ef45195.jpg Quote
rufusowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Witaj Madziu :loveu: prze śli czna foteczka brzusia i kffiatuszków...normalnie na pocztówke albo ulotke :loveu: i śliczny pierścień :p Quote
BoJa2 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 istny majstersztyk:crazyeye: http://images8.fotosik.pl/54/bd32b2c1da69a8a8.jpg Quote
Recommended Posts