Alicja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ufffff ...wiesz jak mi ulgło :evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [FONT=Arial]a jo se wróciłach od elDohtore :shake::shake: oskrzela sie mi zapaliły :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]LEŻE!!!! [/FONT] Quote
Alicja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a jo se wróciłach od elDohtore :shake::shake: oskrzela sie mi zapaliły :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]LEŻE!!!! [/FONT] [FONT=Arial] na randkę poszłaś :razz::razz: to teraz służysz jako zapalarka do gazu ...ino dmuchniesz i zapalone :diabloti: Lygej do wyra :mad:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] :shake::shake: oskrzela sie mi zapaliły :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]LEŻE!!!! [/FONT] No ,toś sie fajnie doprawiła:p LEŻ i POMAŁU DYCHEJ,żebyś jeszcze czego innego se nie zapoliła........bo jak sie zapoli,to co sie nie poli......:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='BoJa']No ,toś sie fajnie doprawiła:p LEŻ i POMAŁU DYCHEJ,żebyś jeszcze czego innego se nie zapoliła........bo jak sie zapoli,to co sie nie poli......:evil_lol:[FONT=Arial]łod tego co sie poli ....to bydzie sie poliło jak JASNY PIERON :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
XXL Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 wy tu gadu gadu a gdzie foteczki :) :mad::razz::p Quote
BoJa2 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 XXL napisał(a):wy tu gadu gadu a gdzie foteczki :) :mad::razz::p XXL - a gdzie fotki Zi(ch)herki???;) dawno jej nie widziałam. Quote
bonsai_88 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]oskrzela sie mi zapaliły :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Pilnie wzywaj strażaków... byleby przystojnych :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='XXL']wy tu gadu gadu a gdzie foteczki :) :mad::razz::p [FONT=Arial]no kochany Twoja kolej na fotaski ;)[/FONT][FONT=Arial]i tam na wątku też by się przydała ;)[/FONT] Quote
Selket Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Madź, skoro w ten sposób poczęłaś swą Grosię, to Twój ginekolog powinnien na pierwszej wizycie podejść do okna i czekać na Gwiazdkę i 3 mędrców ;) Cześć :loveu: Quote
Tengusia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ide na koncerta :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: RAMMSTEIN Tour Quote
XXL Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no kochany Twoja kolej na fotaski ;)[/FONT][FONT=Arial]i tam na wątku też by się przydała ;)[/FONT] dobra dobra wyzdrowiejemy to zrobimy obecnie nie ma co pstrykac psica albo odpcozywa albo spi prawie na to samo wychodzi strasznie schudla :( Quote
clockwork Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='XXL']wy tu gadu gadu a gdzie foteczki :) :mad::razz::p [FONT=Arial]:siara::siara: pogoda nie sprzyja robieniu fot :cool1:[/FONT] [quote name='bonsai_88']Pilnie wzywaj strażaków... byleby przystojnych :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [quote name='Tengusia']ide na koncerta :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: RAMMSTEIN Tour [FONT=Arial]o o o .... szpanujesz tero :obrazic:[/FONT] [quote name='XXL']dobra dobra wyzdrowiejemy to zrobimy obecnie nie ma co pstrykac psica albo odpcozywa albo spi prawie na to samo wychodzi strasznie schudla :( [FONT=Arial]a co psicy???? jo tysz albo odpoczywam albo śpie ... i GRUBNE :roll:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Georgia]ja osobiście zdziwiłabym się gdybyś nie grubła ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja osobiście zdziwiłabym się gdybyś nie grubła ;)[/FONT] [FONT=Arial]a to tak trzeba?? bezwględnie???? bo ja już nie chce... niby głupie 15 kilo więcej a cięęężżżżko mi :mdleje: a kaj tam do końca :roll: 80 DNI :shock::shock: nigdy nie sądziłam że zmniana pozycji z leżącej lub półleżącej na siedzącą sprawi mi tyyyyle wysiłku.... jak temu żuczkowi co to na plecki sie wywrócił :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a to tak trzeba?? bezwględnie???? bo ja już nie chce... niby głupie 15 kilo więcej a cięęężżżżko mi :mdleje: a kaj tam do końca :roll: 80 DNI :shock::shock: nigdy nie sądziłam że zmniana pozycji z leżącej lub półleżącej na siedzącą sprawi mi tyyyyle wysiłku.... jak temu żuczkowi co to na plecki sie wywrócił :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Żuczku jeszcze troche :glaszcze: przywiąż się do Klocka, jak rzucisz mu smaka i się poderwie to Ty od razu na równych nogach wylądujesz :evil_lol:[/FONT] Quote
Tengusia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]o o o .... szpanujesz tero :obrazic:[/FONT] troszeczke Quote
apple Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Century Gothic]A ja wczoraj skonsumowałam kolację w prawie wyłacznie męskim towarzystwie[/FONT] Quote
apple Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Century Gothic]A ja wczoraj skonsumowałam kolację w prawie wyłacznie męskim towarzystwie[/FONT]:roll: Quote
clockwork Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Żuczku jeszcze troche :glaszcze: przywiąż się do Klocka, jak rzucisz mu smaka i się poderwie to Ty od razu na równych nogach wylądujesz :evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: [quote name='Tengusia']troszeczke [FONT=Arial]baw sie dobrze ;)[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ja wczoraj skonsumowałam kolację w prawie wyłacznie męskim towarzystwie[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ja wczoraj skonsumowałam kolację w prawie wyłacznie męskim towarzystwie[/FONT]:roll: [FONT=Arial]uuuuuuuu.... 2x ...... bliźniaki bydą :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='bonsai_88']Cześć żuczku :eviltong: [FONT=Arial];) hejka [/FONT] Quote
XXL Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]a co psicy???? jo tysz albo odpoczywam albo śpie ... i GRUBNE :roll:[/FONT] w srode operowano ropomacicze :) teraz juz jest ok dziolcha twarda jak slon jest i silna jak byk:) Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='XXL']dobra dobra wyzdrowiejemy to zrobimy obecnie nie ma co pstrykac psica albo odpcozywa albo spi prawie na to samo wychodzi strasznie schudla :( [FONT=Arial] Tomuś , trzymam Cię za słowo ;)[/FONT] Quote
XXL Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Tomuś , trzymam Cię za słowo ;)[/FONT] ok:) da sie zrobic :) Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='XXL']ok:) da sie zrobic :) [FONT=Arial]pamięć do szczegółów to ja mam ....więc się nie wyprzesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts