Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ulala.....nawet pozycja ta sama:evil_lol:
http://img72.imageshack.us/img72/885/p1150658.jpg

[FONT=Arial]aż se spojrzałam o jaką pozycję chodzi :roll::oops::evil_lol:[/FONT]

Czy wy tak wszystko razem i synchronicznie?:razz::diabloti:
[/FONT]

:diabloti::oops:

[FONT=Arial]taaaaaa..... tyjemy też synchronicznie ..tylko że Magda od Grosi a ja od śniadanek u Magdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:diabloti::oops:

[FONT=Arial]taaaaaa..... tyjemy też synchronicznie ..tylko że Magda od Grosi a ja od śniadanek u Magdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Hihihihihi znaczy jesteście w tej ciązy razem:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ulala.....nawet pozycja ta sama:evil_lol:
http://img72.imageshack.us/img72/885/p1150658.jpg

Czy wy tak wszystko razem i synchronicznie?:razz::diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]NIE!!!! ja dłubie w lewej dziurce, a Ala w prawej- przyczaiłam ją :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hihihihihi znaczy jesteście w tej ciązy razem:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]yhy.... rodzi ryceffska :roll::cool1:[/FONT]

[quote name='chalimala']musialam Wam to tu wstawić :D sama polalam sie ze smiechu jak to wyczailam :D sprzęt mam co prawda typu idiot aparat ale zawsze pod reką :D haahahah

[FONT=Arial]no i supcio- przynajmniej rozbawiłam sie do łez :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja ty gupia!!! :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]WITANECZKO :multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]NIE!!!! ja dłubie w lewej dziurce, a Ala w prawej- przyczaiłam ją :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]musiałaś zdradzić NASZĄ tajemnicę :cool1::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]ale ty wstajesz w nocy i karmisz cyckiem :grins:
ja moge prasować ciuszki :p:loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]no i supcio- przynajmniej rozbawiłam sie do łez :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja ty gupia!!! :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]jo tysz :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]WITANECZKO :multi::multi::multi:[/FONT]
[FONT=Arial]
.......:hand:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]NIE!!!! ja dłubie w lewej dziurce, a Ala w prawej- przyczaiłam ją :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Przepraszam za moje nidbalstwo...nie przygladałam się aż tak dokładnie:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A za mnie to nie miał kto rodzić....:placz: Fuksiara!:evil_lol:

Aaaaaaaaaa i mam takie małe pytanko w tej kwestii:roll: A kto przecina pępowinę skoro rodzi Alicja?:roll:
[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]WITANECZKO :multi::multi::multi:[/FONT][FONT=Century Gothic]witaj Kuleczko:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaa i mam takie małe pytanko w tej kwestii:roll: A kto przecina pępowinę skoro rodzi Alicja?:roll:[/FONT]

[FONT=Arial]
:roll::roll: domniemany tata .....
Paweł....
czy u niej czy u mnie.... nie ważne kto robił... ważne kto wychowuje :roll::roll::roll:
ważne komu wołać bedzie TATO
[/FONT][FONT=Arial]:roll:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
:roll::roll: domniemany tata .....
Paweł....
czy u niej czy u mnie.... nie ważne kto robił... ważne kto wychowuje :roll::roll::roll:
ważne komu wołać bedzie TATO
[/FONT][FONT=Arial]:roll:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]A czy Pawcio o tym wie? Bo jak nie to ja uprzejmie doniosę:diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A czy Pawcio o tym wie? Bo jak nie to ja uprzejmie doniosę:diabloti::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]

nie bądź zbyt uprzejma.... czasem lepiej żyć w nieświadomości.... na zdrowie mu to wyjdzie :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']Madziek mnie nie zauwazyla ... ech posiedze sobie wiec tutaj cichutko moze ten okropny dół mnie tutaj nie znajdzie :nerwy:

[FONT=Arial]nie jestem dołem ale Cie znalazłam :eviltong::eviltong:

zsynchronizowały nam sie posty

marudź... zajrze tu jeszcze ... tera ida żryć obiada ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A czy Pawcio o tym wie? Bo jak nie to ja uprzejmie doniosę:diabloti::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]bosh ... nie kłopocz się tak :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]

nie bądź zbyt uprzejma.... czasem lepiej żyć w nieświadomości.... na zdrowie mu to wyjdzie :diabloti::evil_lol:
[/FONT][FONT=Century Gothic]A tam.....mamunia mnie uczyła, zeby zawsze być miłą i uprzejmą i zawsze prawdomówną:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]bosh ... nie kłopocz się tak :diabloti::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Ależ żaden problem:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ależ żaden problem:diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]:razz: oj ty chyba nie zdajesz sobie sprawy jakie konsekwencje pociąga za sobą taka podróż do Jebia ....albo taki telefon ... wiesz jakie to koszty .... ile gadania ...tłumaczenia ....nie kłopocz się Dżapuszko :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz: oj ty chyba nie zdajesz sobie sprawy jakie konsekwencje pociąga za sobą taka podróż do Jebia ....albo taki telefon ... wiesz jakie to koszty .... ile gadania ...tłumaczenia ....nie kłopocz się Dżapuszko :grins:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Eeeeee tam, kupie se nowe auto to se pojade do Jebia poszpanować....i przy okazji załatwię sparawę:diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeeee tam, kupie se nowe auto to se pojade do Jebia poszpanować....i przy okazji załatwię sparawę:diabloti::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]:splat: zapomnialam Ci napisać ....:roll: wiesz jakie tam są objazdy :roll:...jakie remonty dróg ....zniszczysz sobie nowom fure :grins: ... :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a może Pawcio gdzieś pojedzie w tym czasie ...co bedziesz tracic czas
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:splat: zapomnialam Ci napisać ....:roll: wiesz jakie tam są objazdy :roll:...jakie remonty dróg ....zniszczysz sobie nowom fure :grins: ... :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a może Pawcio gdzieś pojedzie w tym czasie ...co bedziesz tracic czas
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Lubię ryzyko juz taka ze mnie Hardcorowa kwoka:evil_lol:

A objazdy mi nie straszne...mam GPS-a:eviltong:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]gdzie taki piękny dzionek??? u nas pochmurno, zimno, szaro buro....:shake:

a ja zdycham ... chora :placz::placz: gardło dziś już drapie taką WCszczotką :roll:
[/FONT]