clockwork Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Rinuś']hmm ale tylko w złych celach :diabloti: [FONT=Arial]wiadomo ..... :razz::razz: za dobre uczynki dostaje sie po doopie :cool1:[/FONT] Quote
agbar Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 http://images8.fotosik.pl/44/319416a2fddde46c.jpg jeronie pieronie jaki ten C. rubyyyyy:diabloti: czesc gruba babo:loveu: Quote
clockwork Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Rinuś']a pogoda pojechANA :evil_lol: a liczyć przerwę na mżawkę ? :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: no czasem drobny deszczyk nie zaszkodzi ..... przy tych upałach ;) qffffaaa!!!!! zimnica jak w październiku :angryy::angryy: nie lubiam :shake::shake:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='agbar']http://images8.fotosik.pl/44/319416a2fddde46c.jpg jeronie pieronie jaki ten C. rubyyyyy:diabloti: czesc gruba babo:loveu: [FONT=Arial] wypasiony jak te pitbulllle :diabloti::diabloti::evil_lol: nie taka grubo jak Ty ... ale.... CZEŚĆ!!!!!!!:multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]noooo tera to już zupełnie nikt tu nie zajrzy.... jakiś paszkffili mie tu zapraszasz....:roll::diabloti: wpadli na krzywy ryj :diabloti: meldujem że żyjem ...... ;)[/FONT] [FONT=Arial]wiem :grins:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial] może to dar od boga.... :razz::razz: wykorzystaj to jasnowidztwo... czy jak to sie zwie ;):evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]o qtwa :roflt:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial] wypasiony jak te pitbulllle :diabloti::evil_lol: na kanapkach :p od jutra C. wieszanie na gryzaku ... ciągniecie wózka z obciązeniem ....za dobrze wygląda ....a P. niech już ćwiczy biegi z wózkiem [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] .... CZEŚĆ!!!!!!!:multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]a CZEŚĆ!!!!!!! CZEŚĆ!!!!!!! :multi::multi::multi:[/FONT]:p Quote
jonQuilla Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [FONT=Georgia]u mnie lepsza pogoda :) padało tylko raz :multi::multi::multi: przez 13 dni :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [FONT=Arial]:placz::placz::placz:a u Mnie pizga jak 105 .... jak znikne to znaczy że mi moje piętro wywiało :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]u mnie lepsza pogoda :) padało tylko raz :multi::multi::multi: przez 13 dni :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]fuxiara .... o jeden opad radioaktywny mniej :mad:[/FONT] Quote
teqquila Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 siemano Klocusiowa :loveu: u mnie pada od rana i nie zamierza przestac raczej :angryy: Quote
Medorowa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 A u mnie świeci słoneczko i jest taaaaaaaaakk przyjemnie:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:słonko zaświeciło :loveu::loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Witam w meteorologicznym blogu,informuje uprzejmie,ze u mnie goraco a na jutro zapowiadaja prawdziwe upaly...oby na wieki wiekow Ament:diabloti: Quote
Alicja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='agbar']Witam w meteorologicznym blogu,informuje uprzejmie,ze u mnie goraco a na jutro zapowiadaja prawdziwe upaly...oby na wieki wiekow Ament:diabloti: [FONT=Arial] wiesz czym grożą takie wypowiedzi :diabloti: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [FONT=Georgia]:mdleje: ale świetne zdjecie[/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='clockwork'] http://images6.fotosik.pl/485/158b4757b7052e08.jpg [FONT=Arial] ten łon w tym oku ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [FONT=MS Shell Dlg 2]Prośba Akademii Medycznej Ratownicy medyczni, policjanci, strażacy i wszyscy inni, którzy interweniują na miejscu wypadków, wielokrotnie napotykają na trudności, kiedy muszą kontaktować się z krewnymi lub bliskimi poszkodowanych. W/w służby zaproponowały, abyśmy w specjalny sposób oznakowali w swojej komórce numer służący w nagłych wypadkach do kontaktu z bliskimi osoby poszkodowanej. Bardzo często telefon komórkowy jest jedynym przedmiotem, który można przy takiej osobie znaleźć. Szybki kontakt pozwoliłby na uzyskanie takich informacji jak: grupa krwi, przyjmowane leki, choroby przewlekle, alergie, itp. Ratownicy zaproponowali, aby każdy w swoim telefonie umieścił na liście kontaktów osobę, z którą należy się skontaktować w nagłych wypadkach. Numer takiej osoby należy zapisać pod międzynarodowym skrótem ICE (in Case of Emergency). Wpisanie więcej niż jednej osoby do takiego kontaktu wymagałoby następującego oznaczenia: ICE1, ICE2, ICE3, itd. Oznakowanie zdecydowanie ułatwiłoby prace wszystkim służbom ratowniczym. Pomysł jest łatwy w realizacji, nic nie kosztuje, a może ocalić życie. Akcja ma zasięg europejski. Wpiszcie ten numer teraz do swojej komórki bo potem zapomnicie i prześlijcie ten e-mail dalej, dzięki temu możemy ocalić komuś życie![/FONT] Quote
Medorowa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Świetne:loveu: http://images6.fotosik.pl/485/158b4757b7052e08.jpg Quote
chalimala Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 pozwalam sobie cosik tu zamieścić :D ZAWSZE I WSZĘDZIE PAPARAZZI Z TOBĄ BĘDZIE :D ciotka jak ci to wyszlo??? eeee...jakoś dziwnie a Ci? Ty tam siedzi jakaś kosmitka!ataaakkkkk!!!! a to tylko Femol w trawie piszczy... Quote
Alicja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [FONT=Arial]http://img72.imageshack.us/img72/885/p1150658.jpg :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: chalimala ....polałam sie prawie ze śmiechu :roflt: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [FONT=Arial]buuuuuuuhahhahahhaha,,, fotografowanie synchroniczne.... buuuhahahhahah.... zlałam sie :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]chalimala..... wiedziałam że masz zryty ten berecik, ale że aż tak?? :crazyeye::crazyeye:.... buuuhahahhahahahha[/FONT] P.S. zmień se podpis :eviltong: szczeniaki nieaktualne :p Quote
Alicja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuuuuuhahhahahhaha,,, fotografowanie synchroniczne.... buuuhahahhahah.... zlałam sie :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]chalimala..... wiedziałam że masz zryty ten berecik, ale że aż tak?? :crazyeye::crazyeye:.... buuuhahahhahahahha[/FONT] P.S. zmień se podpis :eviltong: szczeniaki nieaktualne :p [FONT=Arial]moher sie sfilcował :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja dalej siedze i sie chichotam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [FONT=Georgia]:roflt: synchrony opanowane do perfekcji [/FONT] Quote
apple Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [FONT=Century Gothic]Ulala.....nawet pozycja ta sama:evil_lol: http://img72.imageshack.us/img72/885/p1150658.jpg Czy wy tak wszystko razem i synchronicznie?:razz::diabloti: [/FONT] Quote
Recommended Posts