clockwork Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Klockowa...wróciłaś?:razz: Ja se przyszłam pomacać moją wykrakaną Grosie:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] nie wiem czy wróciłam... czasem se bede :roll: aaaa macaj macaj... LUBIMY :diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
rufusowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Cześć :loveu: buziaki dla Grosi :loveu: jak się czujesz Madzialeno? boli w krzyżu, puchną nogi czy cuś? :razz: Quote
clockwork Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='rufusowa']Cześć :loveu: buziaki dla Grosi :loveu: jak się czujesz Madzialeno? boli w krzyżu, puchną nogi czy cuś? :razz: [FONT=Arial] no co ty :crazyeye::crazyeye: czasem zapominam że jestem w ciąży :diabloti::diabloti: zeeero jakichkolwiek objawów :eviltong::eviltong::eviltong: śpie ino... non stop moge :roll::oops:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Klockowa szczęściara z ciebie... ja też miałam ochotę, tylko lekarz mi zabronił :placz:. No i było przymusowe 9 miesięcy celibatu :roll: Quote
rufusowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]no co ty :crazyeye::crazyeye: czasem zapominam że jestem w ciąży :diabloti::diabloti: zeeero jakichkolwiek objawów :eviltong::eviltong::eviltong: śpie ino... non stop moge :roll::oops:[/FONT] :loveu::loveu::loveu: aż się chce byc w ciązy :evil_lol: to chyba wymarzona ciąza w takim razie i jesli Ty jestes spokojna, to dziecie też będzie - taka jest moja teoria poparta obserwacjami wśród znajomych i rodziny :evil_lol: śpij kochana...później będzie gorzej z tym snem :mad: Quote
clockwork Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='rufusowa']:loveu::loveu::loveu: aż się chce byc w ciązy :evil_lol: to chyba wymarzona ciąza w takim razie i jesli Ty jestes spokojna, to dziecie też będzie - taka jest moja teoria poparta obserwacjami wśród znajomych i rodziny :evil_lol: śpij kochana...później będzie gorzej z tym snem :mad: [FONT=Arial] nie napisałam że jestem spokojna ino że czuje sie fizycznie rewelacyjnie :diabloti: a co do spokoju ... to niestety.... kłębek nerwów, dół jak lej po bombie.... i najchętniej strzeliłabym se w łeb .... :roll::oops:[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] nie napisałam że jestem spokojna ino że czuje sie fizycznie rewelacyjnie :diabloti: a co do spokoju ... to niestety.... kłębek nerwów, dół jak lej po bombie.... i najchętniej strzeliłabym se w łeb .... :roll::oops:[/FONT] Klocusiowa, po każdej burzy, prędzej czy później, wychodzi słuńce;) i ja w to niezmiernie wierzę:loveu::loveu: i życzę Ci, by u Ciebie wyszło jak najprędzej;) Quote
BoJa2 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] nie napisałam że jestem spokojna ino że czuje sie fizycznie rewelacyjnie :diabloti: a co do spokoju ... to niestety.... kłębek nerwów, dół jak lej po bombie.... i najchętniej strzeliłabym se w łeb .... :roll::oops:[/FONT] Madzialeno....nie nerwój się:razz::nono: Quote
rufusowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]nie napisałam że jestem spokojna ino że czuje sie fizycznie rewelacyjnie :diabloti: a co do spokoju ... to niestety.... kłębek nerwów, dół jak lej po bombie.... i najchętniej strzeliłabym se w łeb .... :roll::oops:[/FONT] a ja pomyślałam od razu, że to równoznaczne :roll: wiem ze łatwo powiedzieć ale spróbuj się często relaksować....moze jakies cwiczenia? joga? potem to procentuje :razz: nie będe Cie straszyć opowieściami co przechodzą teraz koleżanki, ktore chodziły wkur... całą ciąże :diabloti: Quote
apple Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] nie wiem czy wróciłam... czasem se bede :roll: aaaa macaj macaj... LUBIMY :diabloti::diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic]To cieszkam........baaardzo:loveu: macanki cacanki a Klockowej radość:diabloti:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja za to byłam delikatnie mówiąc nerwowa, a Smocuś to najspokojniejsze dziecko świata :loveu:... Chociaż do 6 miesiąca budził się co pół godziny na jedzenie. Później przestał - po pół roku byłam tak padnięta, że go przez sen nie słyszałam :evil_lol: Mam nadzieję, że wybaczycie mi offa :oops: Instrukcja: Jak z niufka zrobić szczura? BELLA "KOŁTUN" błaga o pomoc! PiSdZ [FONT=Verdana]Na początku maja br, z jednej z posesji w Bydgoszczy, została zabrana suka... w ostatniej chwili.:-([/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Właściciele doprowadzili ją do takiego wyniszczenia, wycieńczenia i stanu zagłodzenia.. że aż trudno w to uwierzyć. :-( [/FONT][FONT=Verdana]Zastano psa silnie wychudzonego i zaniedbanego, z mocno wystającymi żebrami i matową, skołtunioną sierścią. Pies był osłabiony, z ledwością wstawał i miał duże problemy z poruszaniem się. Zauważono u psa również guza Stickera wystającego z dróg rodnych, z którego sączyła się ropa. Pies był trzymany w klatce, w rażących warunkach. Wokół niej i w środku znajdowały się odchody co najmniej z kilku tygodni. Buda, która znajdowała się w klatce była dziurawa, oczywiście nie chroniła psa przed zimnem i upałem...[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Cz[/FONT][FONT=Verdana]ym ten pies zawinił? Co takiego zrobił, że właściciele zgotowali mu taki los???[/FONT][FONT=Verdana] Psu wykonano badanie usg które stwierdziło zaawansowane ropne zapalenie macicy (karta badania w załączeniu).[/FONT] [FONT=Verdana][FONT="][SIZE=4]Pies miał znacznie podwyższona temperaturę ciała 40 st. oraz silne odwodnienie. Lekarz stwierdził, że pozostawienie w takim stanie psa bez opieki weterynaryjnej zagroziło by jego życiu.[/FONT][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][FONT="]Pies je bardzo łapczywie, zrobi wszystko dla jedzenia, jednak z oświadczeń właścicieli wynika, że pies nie był głodny, toteż jeść nie chciał... Ogólnie... taki niejadek:[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana] [FONT=Verdana][/FONT] [/FONT]Proszę o pomoc w leczeniu Belli "Kołtuna".. każda złotówka się liczy! Pomoc można kierować na konto: Pogotowie i Straż dla Zwierząt Plac Pocztowy 4/6 64-980 Trzcianka Bank PKO BP S. A. w Czarnkowie 87 1020 3844 0000 1702 0048 1093 koniecznie z dopiskiem: Bella Kołtun, leczenie [SIZE=2]Suni potrzebna jest pomoc... porozsyłajcie po znajomych, dajcie chociaż grosik albo pomóżcie w szukaniu DT :modla: Quote
Alicja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='rufusowa'] nie będe Cie straszyć opowieściami co przechodzą teraz koleżanki, ktore chodziły wkur... całą ciąże :diabloti: [FONT=Arial] a ja w ciąży byłam oazą spokoju :loveu::loveu::loveu: a Qba nie przespał 1 nocy przez półtora roku :diabloti::evil_lol:.... więc nie uwierze w zabobony ze jak ma sie spokój to i dziecko spokojne :shake: Helloł Groszynko :loveu::loveu::loveu:...w czerwcu ciocia przyjedzie przed 11 ;):evil_lol: [/FONT] Quote
Medorowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Przyszłam życzyć udanego weekendu i uśmiechu na twarzy;) Quote
Alicja Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [FONT=Arial]Wszystkie Małe dziewczynki są sweet :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] Quote
Alicja Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem coś o tym :loveu: [FONT=Arial] a jeszcze jak mają takie zajebiste Ciotki ;)jak MY to MUSZĄ być sweet :cool2: ....na temat słodyczy pewnej małej dziewczynki to moja mama mogłaby ksiażkę napisać .... chyba dlatego podświadomie wymarzyłam sobie syna co by uniknąć pewnych extremalnych sytuacji życiowych :roflt:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wszystkie Małe dziewczynki są sweet :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem coś o tym :loveu: Quote
lolka75 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 dziewczynki sa grzeczne i kochane:loveu: czesc Madz z dziewczyneczka:loveu: Quote
Alicja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [FONT=Arial][FONT=Tahoma] [FONT=Arial]i czasem mają czkawkę [/FONT] [/FONT][FONT=Arial] Dobrej Nocki [/FONT][/FONT][FONT=Arial] [/FONT] Quote
Alicja Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Garamond] Najlepsiejszego z okazji Dnia Matki [/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [FONT=Georgia]wszystkiego dobrego z okazji dnia mamy dla przyszłej mamy ;) :multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 [FONT=Arial]KOCHOM WOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [FONT=Arial]za rok zabalujemy w Dzień Matki razem z Grosinką :loveu:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Z Góry uprzedzam, że mam zamiar wprosić się na imprezę razem ze Smokiem :diabloti: Quote
Recommended Posts