ice_t Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Witanko w słoneczne popołudnie. Mizianko dla zwierzyńca :) Quote
Alicja Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [FONT=Arial]ZAPRASZAMY[/FONT] [FONT=Arial]Wszelkiego rodzaju czytadła na ASTy z PROANIMALS do 5.06[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 łooo ale BIG Groszinka :loveu: teraz to już pewnie 464 :loveu: Quote
Alicja Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='malawaszka']łooo ale BIG Groszinka :loveu: teraz to już pewnie 464 :loveu: [FONT=Arial]jak paczuszka bułki tartej :grins: taka mała buzinka :loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]453 ....:cool1: Pawcio ma alzheimera i nie pamięta :diabloti:[/FONT] bywam tu ..... :oops:[FONT=Century Gothic]Ty nie bywaj ....ty być:evil_lol: Grosia to se waży jak tralalala.......super:thumbs:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty nie bywaj ....ty być:evil_lol: Grosia to se waży jak tralalala.......super:thumbs:[/FONT] bywam... ale co bede sie tu wynaturzać jak u mnie nadal bez zmian.... życie człeka prostego to qpa gówna i nie chce wam zawracać pośladków ... muszę sobie poradzić ... może w końcu kiedyś wyjrzy to zasrane suonce :mad: napisze ino że Grosia ma sie dobrze... coraz bardziej wierzga kończynami chwytnymi ... i mało że życie kopie mnie po doopie to jeszcze moja własna osobista córcia ... tysz kopie :cool1::roll: koffam was i dzięki za pamięć !!!!!!!! Quote
clockwork Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 malawaszka napisał(a):łooo ale BIG Groszinka :loveu: teraz to już pewnie 464 :loveu: a zaro 666 g :diabloti: Quote
apple Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='clockwork']bywam... ale co bede sie tu wynaturzać jak u mnie nadal bez zmian.... życie człeka prostego to qpa gówna i nie chce wam zawracać pośladków ... muszę sobie poradzić ... może w końcu kiedyś wyjrzy to zasrane suonce :mad: napisze ino że Grosia ma sie dobrze... coraz bardziej wierzga kończynami chwytnymi ... i mało że życie kopie mnie po doopie to jeszcze moja własna osobista córcia ... tysz kopie :cool1::roll: koffam was i dzięki za pamięć !!!!!!!![FONT=Century Gothic]Ehhhh Klocuszowa....a kogo nie kopie to zycie......:cool1: To ja miziaczki grosi przesyłam i prezenta zkupiłam co by mamę walenie po wątrobie mniej bolało [/FONT][FONT=Century Gothic]...aaaa i nie czepiaj się koloru....przyzwyczajac się musisz:diabloti:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Nie narzekaj na Grosię, ona przynajmniej po tyłku ciebie nie kopie :eviltong:.. Po za tym to już duża dziewczynka :loveu: Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [FONT=Arial]do kopania :p dla Grosi :loveu: z Klockiem się może podzielić ;)[/FONT] Quote
Tengusia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 cze Madziaku :grins: planuje w sobote wyciagnac M do ciebie motorkiem cio ty na to Quote
Medorowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Witajcie Grosiunie, Klockowe, Klocki, Oranżusie, Pawciusie:loveu::lol: Quote
clockwork Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Medorowa']Witajcie Grosiunie, Klockowe, Klocki, Oranżusie, Pawciusie:loveu::lol: [FONT=Arial]papuzie :p joł dziołchy ! [/FONT] Quote
Tengusia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ciocia wiadomosc ci napisalam tylko post se przeskoczyl to se napisze raz jeszcze :eviltong: cze Madziaku :grins: planuje w sobote wyciagnac M do ciebie motorkiem cio ty na to Quote
clockwork Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Tengusia']ciocia wiadomosc ci napisalam tylko post se przeskoczyl to se napisze raz jeszcze :eviltong: cze Madziaku :grins: planuje w sobote wyciagnac M do ciebie motorkiem cio ty na to [FONT=Arial]eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :roll: w sobote mamy gości z englanda :oops::oops::oops:[/FONT] Quote
Tengusia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :roll: w sobote mamy gości z englanda :oops::oops::oops:[/FONT] ech szkoda ... pozostanie nam nawiedzic Alicje a do ciebie zajedziemy innym razem :p Quote
clockwork Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Tengusia']ech szkoda ... pozostanie nam nawiedzic Alicje a do ciebie zajedziemy innym razem :p [FONT=Arial]nooo ... sorki :oops::oops::oops: ić na nk.... ;) kcesz być moją kumpelą??? :diabloti:[/FONT] Quote
Tengusia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nooo ... sorki :oops::oops::oops:[/FONT] [FONT=Arial]ić na nk.... ;) kcesz być moją kumpelą??? :diabloti:[/FONT] juz jestem :evilbat: Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [FONT=Arial]Przyszłam siem z Wami poqmplować [/FONT] Quote
Basia&Safi Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 jeeee a wy bedziecie fumfelami z naszej-klasy hihihih :eviltong: a clocek ma swoje konto :roll: Quote
clockwork Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Basia&Safi']jeeee a wy bedziecie fumfelami z naszej-klasy hihihih :eviltong: a clocek ma swoje konto :roll: [FONT=Arial]taaaa... w PKO :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]walutowe :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]papuzie :p joł dziołchy ! [/FONT] No i ptaszysko tyż:grins::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [FONT=Century Gothic]Klockowa...wróciłaś?:razz: Ja se przyszłam pomacać moją wykrakaną Grosie:diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts