Alicja Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Przyjszłam se zobaczyć czy tu jakieś nowości :razz::razz:...a Tu CISZA jak makiem zasiał :razz::razz: Dobereczek :calus: Quote
lolka75 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Czesc Magda z brzuszkiem:loveu: wymyslilas juz imie dla bobaski:cool3::loveu:? powiedz, powiedz:multi: Quote
Alicja Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='lolka75']Czesc Magda z brzuszkiem:loveu: wymyslilas juz imie dla bobaski:cool3::loveu:? powiedz, powiedz:multi: jak to jakie :hmmmm: Maleńka Klocusiowa ...albo Groszeczka :grins::loveu: Quote
Tengusia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 cze Madziek :grins: jak tam samopoczucie bo u mnie kiepsko ale trzymam sie jakos :diabloti: byle do jutra a potem trzy dni z dala od pracy :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
clockwork Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 hej... sorki... znikam z dogo- do odwołania.... zanim nie poukładam sobie życia- zasranego życia.... nie chce i nie bede se tu klikać jakie to życie jest piękne, wspaniałe.... jaka jestem szczęśliwa .... bo nie jestem, a życie to jedno wielkie gówno ! i nie chcę już słuchać i wmawiać sobie że bedzie dobrze.... bo nie bedzie... nie pamiętam kiedy było dobrze... zawsze pod góre i zawsze wstecz.... amen Quote
Medorowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 clockwork napisał(a):hej... sorki... znikam z dogo- do odwołania.... zanim nie poukładam sobie życia- zasranego życia.... nie chce i nie bede se tu klikać jakie to życie jest piękne, wspaniałe.... jaka jestem szczęśliwa .... bo nie jestem, a życie to jedno wielkie gówno ! amen Madzialeno, nie wiem o co chodzi, ale z całego swego serducha życze Ci, oby wszystko ułożyło się po Twojej/waszej myśli i wierzę, że tak będzie . Quote
lolka75 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 clockwork napisał(a):hej... sorki... znikam z dogo- do odwołania.... zanim nie poukładam sobie życia- zasranego życia.... nie chce i nie bede se tu klikać jakie to życie jest piękne, wspaniałe.... jaka jestem szczęśliwa .... bo nie jestem, a życie to jedno wielkie gówno ! amen Madzia..................mam nadzieje ze wszystko w porzadku:-(.... Trzymaj sie i przesylam pozytywne mysli:calus: Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 kurcze Magda nie znikaj tak - niech się wszystko poukłada - nie potrafię napisać nic mądrego :shake: Quote
bonsai_88 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Klockowa proszę odwoływać ale już :mad: Nikt ci nie każe się zachwycać jakie życie jest piękne i cudowne - wiadomo, że każdy ma lepsze i gorsze okresy, czasami ma wszystkiego dość. Za to my tutaj jesteśmy od tego, żebyś mogła się powyżalać i żeby ktoś ciebie po główce pogłaskał na pocieszenie :calus:. A jak już masz tak uciec to chociaż daj najpierw znać co tam z Pawciem Quote
Alicja Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 No to jeśli pytacie o Pawcia to już jest w domku ...pozszywany jak trzeba , teraz tylko musi się troszkę pooszczędzać .... Quote
ice_t Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Madziu nie wiem co sie stało że znikasz mam nadzieje że wrócisz jak sobie wszystko poukładasz, ja tu od czasu do czasu zajrze powiedzieć Ci dzień dobry Quote
apple Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 A co tu się stało?Magda nam tu ucieka......Alicja niepokolorowana w czarnych barwach......:crazyeye: Choliba:roll: Magda!!! Powodzenia i oby się poukładało jak najszybciej!!!;) Quote
bonsai_88 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Madzialena wracaj gdzie twoje miejsce - do nas na dogo :diabloti:... a na poważnie to już tutaj smutno bez ciebie :placz: Wiem, wiem... zrobię ci najazd na chatę i przekonam na własne oczy, że żyjesz :evil_lol:... ktoś jeszcze chętny do najazdu :diabloti:? Quote
jonQuilla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 kiedyś czytałam o drzewach kaloszowych ale nigdy nie widziałam takowego na własne oczy....jestem Tobie wdzięczna za to że dzieki Tobie wiem już jak wygląda takie drzewo :loveu::loveu: pięknie kwitnie :) i ten ptaszor robi za balonik :) http://images6.fotosik.pl/462/10167d776a2290d0.jpg hipociok :) :loveu: http://images6.fotosik.pl/462/3be28ee949b641ca.jpg pan Papug jak się napiął do tej foty :cool3: kulturysta ;) Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Klocusiowe Ludzieńki z Groszunią i cała Zwierzo-Dziatwa żyje ...tak se napiszę jakby ktoś chciał wiedzieć ;):loveu: Quote
bonsai_88 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 To powiedz Klockowej, że jak ją dorwę to w chudy zadek nakopię :razz:... wystraszyła mnie, że z Fasolinką coś nie tak, tylko aż bałam się spytać :mad: Quote
Alicja Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='bonsai_88']To powiedz Klockowej, że jak ją dorwę to w chudy zadek nakopię :razz:... wystraszyła mnie, że z Fasolinką coś nie tak, tylko aż bałam się spytać :mad: no jak można kopać Madzialene w pośladki ....no jak .... osz Ty .....i zamiast zapytać to teraz z przemocą tu wyjeżdża...Ty myślisz że jakby się Coś z Groszeczka działo to ja bym se na dogo spokojnie klikała Malucha rośnie Quote
Alicja Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='bonsai_88']Alicja toż miałaś jeden post na czarno... a przecie Pawcio wtedy w szpitalu był, z ciążą jakby nie było Klocusiowa miała problemy... a w pośladki dostanie za podstępne straszenie ludzi :mad:... a bo sie doszukujesz :razz:;).... naumij się , że na dogo czasem sie nie da zakolorować :diabloti:....a czasem nie wypada :shake: a że sytuacja jest jaka jest to już inna sprawa ....a poza tym to kobiet sie nie bija :mad:a tym bardziej Madzialeny :mad: Quote
bonsai_88 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Alicja toż miałaś jeden post na czarno... a przecie Pawcio wtedy w szpitalu był, z ciążą jakby nie było Klocusiowa miała problemy... a w pośladki dostanie za podstępne straszenie ludzi :mad:... Quote
Iv_ Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Cześć Madzialena :loveu: Ciesze sie, że Fasolek okazał sie Fasolką :cool1: :multi: dziewczynki są taaaakie słodkie :cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Madzialena :loveu: Ciesze sie, że Fasolek okazał sie Fasolką :cool1: :multi: dziewczynki są taaaakie słodkie :cool3::evil_lol: Groszek:razz: okazał się Groszunią :evil_lol::loveu:....... co do słodkich dziewczynek :roll::loveu:......... zapytaj mojej mamy :grins: ale ja już zadbam o to żeby Grosia nie była Barbie :diabloti::evil_lol:daleko nie mam :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Alicja']Groszek:razz: okazał się Groszunią :evil_lol::loveu:....... co do słodkich dziewczynek :roll::loveu:......... zapytaj mojej mamy :grins: ale ja już zadbam o to żeby Grosia nie była Barbie :diabloti::evil_lol:daleko nie mam :evil_lol: Ach te marzenia.......ja też się zarzekałam,że NIGDY nie ubiorę mojej córki w falbaniaste sukienki i nie założę jej lakierek,ale jak mały gagatek miał tak ze 2 latka to sie nie ruszyła z domu bez lakierek(conajmniej 2 nr.zadużych po kuzynce). Na szczęście przeszło jej tak ok.6 roku żywota i nie muszę się za nią już gańbować Quote
Alicja Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='BoJa']Ach te marzenia.......ja też się zarzekałam,że NIGDY nie ubiorę mojej córki w falbaniaste sukienki i nie założę jej lakierek,ale jak mały gagatek miał tak ze 2 latka to sie nie ruszyła z domu bez lakierek(conajmniej 2 nr.zadużych po kuzynce). Na szczęście przeszło jej tak ok.6 roku żywota i nie muszę się za nią już gańbować :roll:... to nie przejdzie ....nie śmi :mad: Grosia będzie szlachetną dziewczynką pozbawioną próżności dotyczącej odziezy falbaniasto -cekinowej :razz::razz: Quote
Recommended Posts