Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lolka75']Czesc Magda z brzuszkiem:loveu:

wymyslilas juz imie dla bobaski:cool3::loveu:? powiedz, powiedz:multi:

jak to jakie :hmmmm: Maleńka Klocusiowa ...albo Groszeczka :grins::loveu:

Posted

hej... sorki... znikam z dogo- do odwołania....
zanim nie poukładam sobie życia- zasranego życia.... nie chce i nie bede se tu klikać jakie to życie jest piękne, wspaniałe.... jaka jestem szczęśliwa .... bo nie jestem, a życie to jedno wielkie gówno !
i nie chcę już słuchać i wmawiać sobie że bedzie dobrze.... bo nie bedzie... nie pamiętam kiedy było dobrze... zawsze pod góre i zawsze wstecz....

amen

Posted

clockwork napisał(a):
zanim nie poukładam sobie życia- zasranego życia.... nie chce i nie bede se tu klikać jakie to życie jest piękne, wspaniałe.... jaka jestem szczęśliwa .... bo nie jestem, a życie to jedno wielkie gówno !

amen

Madzialeno, nie wiem o co chodzi, ale z całego swego serducha życze Ci, oby wszystko ułożyło się po Twojej/waszej myśli i wierzę, że tak będzie .

Posted

clockwork napisał(a):

amen

Madzia..................mam nadzieje ze wszystko w porzadku:-(.... Trzymaj sie i przesylam pozytywne mysli:calus:

Posted

Klockowa proszę odwoływać ale już :mad:

Nikt ci nie każe się zachwycać jakie życie jest piękne i cudowne - wiadomo, że każdy ma lepsze i gorsze okresy, czasami ma wszystkiego dość. Za to my tutaj jesteśmy od tego, żebyś mogła się powyżalać i żeby ktoś ciebie po główce pogłaskał na pocieszenie :calus:.

A jak już masz tak uciec to chociaż daj najpierw znać co tam z Pawciem

Posted

Madziu nie wiem co sie stało że znikasz mam nadzieje że wrócisz jak sobie wszystko poukładasz, ja tu od czasu do czasu zajrze powiedzieć Ci dzień dobry

Posted

A co tu się stało?Magda nam tu ucieka......Alicja niepokolorowana w czarnych barwach......:crazyeye:

Choliba:roll:

Magda!!! Powodzenia i oby się poukładało jak najszybciej!!!;)

Posted

Madzialena wracaj gdzie twoje miejsce - do nas na dogo :diabloti:... a na poważnie to już tutaj smutno bez ciebie :placz:

Wiem, wiem... zrobię ci najazd na chatę i przekonam na własne oczy, że żyjesz :evil_lol:... ktoś jeszcze chętny do najazdu :diabloti:?

Posted

kiedyś czytałam o drzewach kaloszowych ale nigdy nie widziałam takowego na własne oczy....jestem Tobie wdzięczna za to że dzieki Tobie wiem już jak wygląda takie drzewo :loveu::loveu:
pięknie kwitnie :)

i ten ptaszor robi za balonik :)
http://images6.fotosik.pl/462/10167d776a2290d0.jpg

hipociok :) :loveu:
http://images6.fotosik.pl/462/3be28ee949b641ca.jpg

pan Papug jak się napiął do tej foty :cool3: kulturysta ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']To powiedz Klockowej, że jak ją dorwę to w chudy zadek nakopię :razz:... wystraszyła mnie, że z Fasolinką coś nie tak, tylko aż bałam się spytać :mad:

no jak można kopać Madzialene w pośladki ....no jak ....

osz Ty .....i zamiast zapytać to teraz z przemocą tu wyjeżdża...Ty myślisz że jakby się Coś z Groszeczka działo to ja bym se na dogo spokojnie klikała

Malucha rośnie

Posted

[quote name='bonsai_88']Alicja toż miałaś jeden post na czarno... a przecie Pawcio wtedy w szpitalu był, z ciążą jakby nie było Klocusiowa miała problemy... a w pośladki dostanie za podstępne straszenie ludzi :mad:...

a bo sie doszukujesz :razz:;).... naumij się , że na dogo czasem sie nie da zakolorować :diabloti:....a czasem nie wypada :shake:

a że sytuacja jest jaka jest to już inna sprawa ....a poza tym to kobiet sie nie bija :mad:a tym bardziej Madzialeny :mad:

Posted

Alicja toż miałaś jeden post na czarno... a przecie Pawcio wtedy w szpitalu był, z ciążą jakby nie było Klocusiowa miała problemy... a w pośladki dostanie za podstępne straszenie ludzi :mad:...

Posted

Cześć Madzialena :loveu:
Ciesze sie, że Fasolek okazał sie Fasolką :cool1: :multi: dziewczynki są taaaakie słodkie :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Madzialena :loveu:
Ciesze sie, że Fasolek okazał sie Fasolką :cool1: :multi: dziewczynki są taaaakie słodkie :cool3::evil_lol:

Groszek:razz: okazał się Groszunią :evil_lol::loveu:.......

co do słodkich dziewczynek :roll::loveu:......... zapytaj mojej mamy :grins: ale ja już zadbam o to żeby Grosia nie była Barbie :diabloti::evil_lol:
daleko nie mam :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']Groszek:razz: okazał się Groszunią :evil_lol::loveu:.......

co do słodkich dziewczynek :roll::loveu:......... zapytaj mojej mamy :grins: ale ja już zadbam o to żeby Grosia nie była Barbie :diabloti::evil_lol:
daleko nie mam :evil_lol:

Ach te marzenia.......ja też się zarzekałam,że NIGDY nie ubiorę mojej córki w falbaniaste sukienki i nie założę jej lakierek,ale jak mały gagatek miał tak ze 2 latka to sie nie ruszyła z domu bez lakierek(conajmniej 2 nr.zadużych po kuzynce).

Na szczęście przeszło jej tak ok.6 roku żywota i nie muszę się za nią już gańbować

Posted

[quote name='BoJa']Ach te marzenia.......ja też się zarzekałam,że NIGDY nie ubiorę mojej córki w falbaniaste sukienki i nie założę jej lakierek,ale jak mały gagatek miał tak ze 2 latka to sie nie ruszyła z domu bez lakierek(conajmniej 2 nr.zadużych po kuzynce).

Na szczęście przeszło jej tak ok.6 roku żywota i nie muszę się za nią już gańbować

:roll:... to nie przejdzie ....nie śmi :mad:

Grosia będzie szlachetną dziewczynką pozbawioną próżności dotyczącej odziezy falbaniasto -cekinowej :razz::razz: