Tengusia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='clockwork'] eee a wiecie że tengusia nie chodzi do kościula.... bezbożnica:shake: :mad::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: no i wydalo sie :evilbat: Quote
Alicja Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Tengusia']no i wydalo sie :evilbat: dobrze że nie napisała , że My biegamy 2 razy dziennie ....raz rano położyć koszyczek :razz::razz: a drugi raz wieczorem zabrać i pozbierać to o wrzucili :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 o rany Tengusia wstydziłabyś się wiesz? :shake: A FE!!! :shake: a ja myslałam, że jesteś taka fajna i porzadna dziewczyna :shake: Quote
Tengusia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 malawaszka napisał(a):o rany Tengusia wstydziłabyś się wiesz? :shake: A FE!!! :shake: a ja myslałam, że jesteś taka fajna i porzadna dziewczyna :shake: no i co ty Madziek narobilas teraz nikt mnie juz lubiec nie bedzie :cry::cry::cry: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='Tengusia']no i co ty Madziek narobilas teraz nikt mnie juz lubiec nie bedzie :cry::cry::cry: no na dziewczyne Qby na pewno sie nie nadajesz.... Ala nie zdzierżyłaby takiej bezbożnicy w rodzinie :shake::shake::diabloti: Quote
apple Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='clockwork']nooo... pojadłam temu mnie tak wysadziło :eviltong::eviltong: Melony jesz to i w cyce Ci idzie:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='apple']Melony jesz to i w cyce Ci idzie:evil_lol: bo Magda zajada arbuzy ....a że miejsca na stole nie było to se wsadziła w cyckonosz :p Quote
Alicja Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Samolociki to już tradycja ,ze przylatują na powitanie naszych bezludziowych Gościów, ale pasażerski rejsowy byłspecjalnie dla Klocusiowej http://images8.fotosik.pl/15/83b8addc5a6aae3b.jpg Sarenki to wyszły z lasu aby pokazać że to nie ściema , jak piszę ze są http://images6.fotosik.pl/457/7d3d941666af0682.jpg żabant też był ale spierdzielił w obawie ze pójdzie na pieczeń :razz::razz: Quote
MARCHEWA Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Madziu,ślicznie się zaokrągliłaś:loveu:. Dziękuję Tobie i Alicji za życzonka;)i pozdrawiam. Quote
furciaczek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Bylam, widzialam, czytalam...komentowac nie bede bo znowu sie posikam:eviltong: Quote
Alicja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='MARCHEWA']Madziu,ślicznie się zaokrągliłaś:loveu:. Dziękuję Tobie i Alicji za życzonka;)i pozdrawiam. a prosiemy Cioteczko Marcheweczko ;):loveu: [quote name='furciaczek']Bylam, widzialam, czytalam...komentowac nie bede bo znowu sie posikam:eviltong: dżisys ..... masz coś ze zwieraczem .........:grins: BRY :Rose: Quote
ice_t Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Berek dzień doberek , wpadłam sie przywitać :multi::multi: Quote
teqquila Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Siemanos Klockowa i chyba garulejszyn :diabloti: Furciaczek sa chyba jakies cwiczenia na zwieracz by trzymal i byl mocniejszy :diabloti: Quote
lolka75 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 paczam na te foty i juz wiem:diabloti:.... Magda do Anglii pojechala se cycki zrobic silikonowe bo takie wielkie tera ma:loveu: Madzius...wygladasz cudnie:loveu::multi:....a cycki beda potrzebne zeby mloda pijaweczka miala co jesc:multi::loveu: Quote
Alicja Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ......................................................................... Quote
ice_t Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 doberek w niedzielne przedpołudnie :) coś tu tak cicho ostatnio :) Quote
Alicja Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Bry wieczorek :loveu::multi:...wpadłam Cię zaprosić na Moje fotaski :grins: jest tam narzeczona dla Oranżusia Quote
BeaC Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 świetne fotki http://images6.fotosik.pl/457/c63ae3591b9deb2d.jpg ta jakaś tam chce zadusić Ozulskiego.......:mad::mad::mad: a Pawełcio ma bardzo pobożną koszulkę.......... :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 bry dziołszki :multi::multi: cisza cisza.....:oops: bo jakoś znów nie mam czasu :roll: (co bedzie potem :mdleje:) w piątek miałam gościa ... gościówe sie znaczy :hand: Ala ;) w sobote PIToliłam sie pół dnia .... i nadal nie zrobione :evil_lol: wczoraj se my byli u znajomych cały dzionek... na łonie natury :grins: dziś jade do kliniki do Katowic :razz: jutro Paweł ma operacje :placz: w środę pewnie wyjdzie i trza bedzie go dobić :diabloti: w czwartek .... :hmmmm: coś sie wymyśli .... aaaaaa pitolog! piątek 1 maja- ide na pochód....:cool1: sobota robie sie na bóstwo- fryc, tipsy, solara, make-up, przymiarka kreacji :eviltong:.... bo w niedzielke ... KOMUNA CHRZEŚNIAKA :crazyeye: mamuniu.... przeca dopiero miał chrzciny :mdleje: po niedzielce ..... obadamy może znajdę chwilunie :roll::oops: a żeby nie było że mnie tu nie było..... wczorajszy KLOC z Sabcią :loveu: Y! :crazyeye: ni ma jojkóff :eek::eek: Quote
Alicja Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 :roflt: :roflt: :roflt: ale mina :evil_lol: http://images8.fotosik.pl/20/1922086ded912fac.jpg Quote
apple Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi: A ja już wiem co Madzia ma w środku:razz::razz::razz: Ale nie powiem :roll::roll::roll: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bonsai_88 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ja też wiem co Madzialena ma w środku :cool3::p.... Dziecko :evil_lol: Quote
Recommended Posts