clockwork Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 nie wiem jak Wy ale ja tu widze......... :roll: psa :roll::oops: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 a żeby nie było że mnie tam nie było.... to ukradłam Ali :cool1: :cool1::cool1: :eviltong::eviltong: zobaczcie z jaką pogardą P. patrzy na mnie :mad::mad::diabloti: potem mi grozi że mnie usmaży na ogniu :placz: ale co sie dziwić ... człowieka poznaje sie po stosunku do zwierząt :shake: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: KONIEC!!! Quote
ice_t Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Fajowe te fotaski, super miałyscie niedzielne popołudnie :) Quote
apple Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A dlaczemu tam nie było Klocusia?:mad: I mam takie jedno zapytanie! To jest nie fair- KLOCKOWA!!! Gdzie ty tego Groszka chowasz? Ja już w12 tygodniu byłam wypchana jak bańka:placz: TO NIESPRAWIEDLIWE:placz: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='apple']A dlaczemu tam nie było Klocusia?:mad: I mam takie jedno zapytanie! To jest nie fair- KLOCKOWA!!! Gdzie ty tego Groszka chowasz? Ja już w12 tygodniu byłam wypchana jak bańka:placz: TO NIESPRAWIEDLIWE:placz: :roll:przeca pisałam że nie wezme mojego maleńkiego pieseczka na spotkanie z dwoma AGRESYWNYMI AMSTAFFAMI :diabloti::diabloti: :hmmmm: .... japkowa... ja mam macice na wysokości cyckuff- tam mnie wypycha :eviltong::eviltong::diabloti: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='agbar']Chuda..ale tys jest chudaaaaaaaaaaaaaaa.....cheba ze zostawilas Groszka w doma??:diabloti: :multi:nooo z Klocusiem... żeby sie nie czuł samotny :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='ice_t']Fajowe te fotaski, super miałyscie niedzielne popołudnie :) nooo milutka niedzielka .... dzień wykorzystany do maximum... kościulek, ognicho :multi::multi: eee a wiecie że tengusia nie chodzi do kościula.... bezbożnica:shake: :mad::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='clockwork'] :roll:przeca pisałam że nie wezme mojego maleńkiego pieseczka na spotkanie z dwoma AGRESYWNYMI AMSTAFFAMI :diabloti::diabloti: :hmmmm: .... japkowa... ja mam macice na wysokości cyckuff- tam mnie wypycha :eviltong::eviltong::diabloti: Pfffff a ja se chciałam Klocka z grilla pooglądać pffff:roll::cool1: Ty masz jakieś wtyki u szatana chyba:diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='apple']Pfffff a ja se chciałam Klocka z grilla pooglądać pffff:roll::cool1: Ty masz jakieś wtyki u szatana chyba:diabloti::evil_lol: http://images6.fotosik.pl/457/d5557f3f584f6e33.jpg ten pies w ognichu... to Kloc ....:evil_lol: coś mnie ten szatan nie lubi.... ja nie chce mieć wielkich cyckuff :placz::placz: Quote
agbar Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Chuda..ale tys jest chudaaaaaaaaaaaaaaa.....cheba ze zostawilas Groszka w doma??:diabloti: Quote
malawaszka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ja też czuję niedosyt, że groszkowego domku nie widać :diabloti: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='malawaszka']ja też czuję niedosyt, że groszkowego domku nie widać :diabloti: :eviltong::eviltong: podział obowiązków... w tym tygodniu groszka nosi Pawcio O! tu widać ;) http://images8.fotosik.pl/15/d07a4e82ac666ce4.jpg Quote
malawaszka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='clockwork']:eviltong::eviltong: podział obowiązków... w tym tygodniu groszka nosi Pawcio O! tu widać ;) http://images8.fotosik.pl/15/d07a4e82ac666ce4.jpg bhahahaha i tak słabo :eviltong: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='rufusowa']ale piękne foteczki :loveu: Madz fajnie wyglądasz :p i w ogole wszyscy dobrze powychodziliscie...chyba jakis duzy przesiew fot był :roll: :eviltong: nooooooooooooooooo :roll::roll: :grins: Quote
rufusowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ale piękne foteczki :loveu: Madz fajnie wyglądasz :p i w ogole wszyscy dobrze powychodziliscie...chyba jakis duzy przesiew fot był :roll: :eviltong: Quote
apple Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='clockwork']http://images6.fotosik.pl/457/d5557f3f584f6e33.jpg ten pies w ognichu... to Kloc ....:evil_lol: coś mnie ten szatan nie lubi.... ja nie chce mieć wielkich cyckuff :placz::placz:A czemu on ma takie czerwone oki?:evil_lol: No wiesz.....juz na to to nie powinnaś narzekać. lepiej duże cycki niż duuuzą dopę i brzuch:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='clockwork']tu widać brzucho .. i cycki :turn-l: :lol: :loveu: Quote
apple Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Noooo!:multi: Nareszcie widzę Groszka na własne oki! teraz to jestem pewna ze twoja ciąża to nie jakieś "opowiesci z zielonego lasu":diabloti: i apetycik dopisuje:razz::loveu: http://images8.fotosik.pl/16/ac1482d80046fcf0.jpg Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='apple']Noooo!:multi: Nareszcie widzę Groszka na własne oki! teraz to jestem pewna ze twoja ciąża to nie jakieś "opowiesci z zielonego lasu":diabloti: i apetycik dopisuje:razz::loveu: http://images8.fotosik.pl/16/ac1482d80046fcf0.jpg nooo... pojadłam temu mnie tak wysadziło :eviltong::eviltong: [quote name='malawaszka']i cycki :turn-l: :lol: :loveu: bardzo śmieszne.... baaaaaardzo :watpliwy: cyyyyycki... długo długo nic.... i potem JA :shock: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='rufusowa']butki caterpillar?:razz: bo takie do moich podobne :p kto ja??? nie.. najeczki ;) hihi jaka lustracja... od stóp do głów ;) Quote
rufusowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 butki caterpillar?:razz: bo takie do moich podobne :p Quote
Recommended Posts