clockwork Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Kloc dostał zastrzyka i ma czas do poniedziałku...potem rentgen ... Pani wetka wykrzywiała mu łap dookoła osi i ani nie pisnął :mad: złamana, opuchnięta nie jest .... więc jest opcja że cuś w barku wyskoczyło .... bo ja też mu od wczoraj miętoliłam tą łap i nic... a jak go dygłam w bark to skowyt, jak oparł sie na łapsku, i całą wagę przetentegował na tą łap to skowyt.... jak pancio sie kładł spać i go tyrpnął nogą -skowyt .... a właśnie odkryłam że jakiś dziadowsi gryzoń :angryy: przegryzł mi wąż odpływowy z pralki ...NOWEJ PRALKI!!!! :angryy: przy wlocie do rury kanalizacyjnej, i rure tysz :angryy::angryy: i tera mam zagadkę- ten wtedy czy qffa coś nam zamieszkało na lewo, bez zrzuty na czynsz :angryy::angryy: przysięgam - dorwe, wypcham!!!!! bede wyrywać te ząbki jeden po drugim :angryy::angryy: grrrrrrrrrr siem wqr...żyłam :angryy::angryy: Quote
bonsai_88 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Klocusiowa przywieźć ci kota w niedzielę :diabloti:? Mój Bzikuś kocha szczury, odkąd mu moja dziewczynka szczurza wystrzępiła uszyska :razz:... a mówiłam jak komu mądremu - nie podchodź do klatki, bo to nie jest grzeczny szczurek, który będzie dawał na siebie polować :evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 pisalam u siebie ale napisze i tutaj :grins: ja tylko z samego rana przyszlam powiedziec ze prognoza na niedziele jest coraz bardziej obiecujaca - wiec mysle ze ognicho jednak bedzie :multi::multi::multi: Alicja to co tak jak bylo ustalone wczesniej jesli bedzie pogoda spotykamy sie u ciebie o 14 ??? (podeslij mi swojego adresa raz jeszcze bo nie mam a trza jakos dojechac ;-) ) Bonsai do ciebie mam tel wiec bede dzwonic w niedziele rano o ktorej u ciebie bedziemy i gdzie sie umowimy ;-) Madzie zgarnie Ala i bedzie super :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 i Klocusia boleje .......... właśnie pancio zdejmował mu kolie:roll: z szyi to nawet przy tym zapiskał, bo pancio dotknął ręką...:-( ale dzis już wiem... to LEWY bark ...... a wczoraj wetce powiedzieliśmy że prawy :oops::oops: i ta mu tą prawą łap memlała :splat: Quote
Alicja Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='clockwork']i Klocusia boleje .......... właśnie pancio zdejmował mu kolie:roll: z szyi to nawet przy tym zapiskał, bo pancio dotknął ręką...:-( ale dzis już wiem... to LEWY bark ...... a wczoraj wetce powiedzieliśmy że prawy :oops::oops: i ta mu tą prawą łap memlała :splat: :roflt: no tośta oba fajne ...:evil_lol: Oj Klocuś Klocuś ....koniec wypadów na oponki :mad: Możliwe że se wybił bark ;/...bidulek .....utulkaj kolankowego :loveu: Quote
clockwork Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Alicja']:roflt: no tośta oba fajne ...:evil_lol: Oj Klocuś Klocuś ....koniec wypadów na oponki :mad: Możliwe że se wybił bark ;/...bidulek .....utulkaj kolankowego :loveu: nooo na razie szlaban na zabawy fizyczno-siłowe ... aaa co do ognicha... myślicie że jest szansa na dobrą pogodę???? :roll: Quote
Alicja Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='clockwork']nooo na razie szlaban na zabawy fizyczno-siłowe ... aaa co do ognicha... myślicie że jest szansa na dobrą pogodę???? :roll: podobno ma nie padać ....a jak będzie chłodniej to się weźmie kołderkę bądź śpiworek :grins: Quote
Basia&Safi Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Kloc dostał zastrzyka i ma czas do poniedziałku...potem rentgen ... Pani wetka wykrzywiała mu łap dookoła osi i ani nie pisnął u nas to samo :shake: chodzi biega utyka czasem mu sie zapomni, i nic, a czsem na niej nie staje, mozna łapka ruszac wykrecac o tez fikolki robi ale utyka :angryy: a jutro wystwa :-( ja juz nie wiem tez myle ze sobie bark obił Quote
clockwork Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Basia&Safi']u nas to samo :shake: chodzi biega utyka czasem mu sie zapomni, i nic, a czsem na niej nie staje, mozna łapka ruszac wykrecac o tez fikolki robi ale utyka :angryy: a jutro wystwa :-( ja juz nie wiem tez myle ze sobie bark obił a Kloc nie utyka ... łapą można mu wykręcać i nic... reaguje piskiem na impulsywny czy jak to nazwać dotyk.... i to nie w łape a bark :-( Quote
Basia&Safi Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 no to bedziemy sie przeswietlac, najgorzej utrzymac eldo zeby nie szalał :evil_lol::mad: Quote
clockwork Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Basia&Safi']no to bedziemy sie przeswietlac, najgorzej utrzymac eldo zeby nie szalał :evil_lol::mad: u nas... obawiam sie że nie uleży na stole do rentgena :shake::shake: on sie weta boi jak wody święconej :diabloti: Quote
furciaczek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Oj Klocus Klocus, jaj sobie nie robi wracaj do zrowka bo narzeczona mnie tu po nocach z rozpaczy wyje i spac nie daje:shake: Quote
Tengusia Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 jutro ognicho :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Selket Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Klocusiowa :loveu: :loveu: Z tego co wiem to taie zdjęcie RTG można wykonać na lekkiej narkozie typu "głupi jaś". Pytałam o swego Niunia, bo miał mieć robione biodra i odc ledźwiowy kręgosłupa i pani radiolog powiedziała, że zabieg bedzie na środku uspokakającym, żeby się nie poruszył. Może u Klocka się tak da ;) Quote
sota36 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Kochany Klocusiu, tu ciocia Jola, ta wiesz od Gutka co tez opunki lubi ,jak Ty! Zdowiej mi chlopoku i nie martw nas!!!!!!! Powiem, Ci ze Gucio tez ciut bolejacy - na paluszek... Ale do wesela sie zagoi. Buziaki dla Ciebie!!! Quote
apple Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='clockwork'] iiiii co dziewuszki??? coś sie ta pogoda z nami droczy... słońce, chmury... słońce..... bedzie padać nie bedzie, bedzie, nie bedzie..... :roll: Powiadam Ci! NIE BEDZIE!!!:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Selket']Klocusiowa :loveu: :loveu: Z tego co wiem to taie zdjęcie RTG można wykonać na lekkiej narkozie typu "głupi jaś". Pytałam o swego Niunia, bo miał mieć robione biodra i odc ledźwiowy kręgosłupa i pani radiolog powiedziała, że zabieg bedzie na środku uspokakającym, żeby się nie poruszył. Może u Klocka się tak da ;) no przyznam że nie wgłębiałam się w temat ale w razie czego- bedę pytać ;) dzięki! tylko że Kloc słyszał że ma czas do poniedziałku na wyleczenie i O! od wczoraj nic :crazyeye: może przeszło, a może... skutecznie unikamy sytuacji impulsywnego dotyku, szturchnięcia.... :niewiem: iiiii co dziewuszki??? coś sie ta pogoda z nami droczy... słońce, chmury... słońce..... bedzie padać nie bedzie, bedzie, nie bedzie..... :roll: Quote
Alicja Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 :mad::mad::mad: nie będzie padać ...u nas chmurki uciokają :p...my już prawie spakowani :evil_lol: pisałam do Cia na GG :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Cześć Madź :loveu::loveu::loveu: A to warto by bylo jednak sprawdzić czy go to boli czy nie, właśnie przez obmacywanie, tylko takie od serca ;) Jeśli się naprawiło samoistnie to ok, ale jeśli jest coś tam przestawione, a Klocek nie pokazuje, że boli to może dojść do zwyrodnienia, stałych uszkodzeń czy martwicy tkanek. Myślę, że jest ok, ino warto sprawdzić ;) Miłego dnia :loveu: Quote
Tengusia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Madziaku milo bylo was poznac :multi: mysle ze jakis reply jak to juz Ala zagaduje trza zrobic koniecznie :grins: no i te fotki dawaj :mad: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 dooooobry!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu: mom kilka fotków, takich se, ale pamiąteczka jest... dzięki dziołchy za świetną niedzielke!!!!!:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Pan C. i jego QPA :p dzięki ci panie za te dary.... :diabloti: Quote
Recommended Posts