Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kloc dostał zastrzyka i ma czas do poniedziałku...potem rentgen ...
Pani wetka wykrzywiała mu łap dookoła osi i ani nie pisnął :mad:
złamana, opuchnięta nie jest .... więc jest opcja że cuś w barku wyskoczyło .... bo ja też mu od wczoraj miętoliłam tą łap i nic... a jak go dygłam w bark to skowyt, jak oparł sie na łapsku, i całą wagę przetentegował na tą łap to skowyt.... jak pancio sie kładł spać i go tyrpnął nogą -skowyt ....

a właśnie odkryłam że jakiś dziadowsi gryzoń :angryy: przegryzł mi wąż odpływowy z pralki ...NOWEJ PRALKI!!!! :angryy: przy wlocie do rury kanalizacyjnej, i rure tysz :angryy::angryy: i tera mam zagadkę- ten wtedy czy qffa coś nam zamieszkało na lewo, bez zrzuty na czynsz :angryy::angryy: przysięgam - dorwe, wypcham!!!!!
bede wyrywać te ząbki jeden po drugim :angryy::angryy: grrrrrrrrrr siem wqr...żyłam :angryy::angryy:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Klocusiowa przywieźć ci kota w niedzielę :diabloti:? Mój Bzikuś kocha szczury, odkąd mu moja dziewczynka szczurza wystrzępiła uszyska :razz:... a mówiłam jak komu mądremu - nie podchodź do klatki, bo to nie jest grzeczny szczurek, który będzie dawał na siebie polować :evil_lol:

Posted

pisalam u siebie ale napisze i tutaj :grins:

ja tylko z samego rana przyszlam powiedziec ze prognoza na niedziele jest coraz bardziej obiecujaca - wiec mysle ze ognicho jednak bedzie :multi::multi::multi: Alicja to co tak jak bylo ustalone wczesniej jesli bedzie pogoda spotykamy sie u ciebie o 14 ??? (podeslij mi swojego adresa raz jeszcze bo nie mam a trza jakos dojechac ;-) ) Bonsai do ciebie mam tel wiec bede dzwonic w niedziele rano o ktorej u ciebie bedziemy i gdzie sie umowimy ;-) Madzie zgarnie Ala i bedzie super :multi::multi::multi:

Posted

i Klocusia boleje .......... właśnie pancio zdejmował mu kolie:roll: z szyi to nawet przy tym zapiskał, bo pancio dotknął ręką...:-(

ale dzis już wiem... to LEWY bark ...... a wczoraj wetce powiedzieliśmy że prawy :oops::oops: i ta mu tą prawą łap memlała :splat:

Posted

[quote name='clockwork']i Klocusia boleje .......... właśnie pancio zdejmował mu kolie:roll: z szyi to nawet przy tym zapiskał, bo pancio dotknął ręką...:-(

ale dzis już wiem... to LEWY bark ...... a wczoraj wetce powiedzieliśmy że prawy :oops::oops: i ta mu tą prawą łap memlała :splat:

:roflt: no tośta oba fajne ...:evil_lol:

Oj Klocuś Klocuś ....koniec wypadów na oponki :mad:
Możliwe że se wybił bark ;/
...bidulek .....utulkaj kolankowego :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:roflt: no tośta oba fajne ...:evil_lol:

Oj Klocuś Klocuś ....koniec wypadów na oponki :mad:
Możliwe że se wybił bark ;/
...bidulek .....utulkaj kolankowego :loveu:
nooo na razie szlaban na zabawy fizyczno-siłowe ...

aaa co do ognicha... myślicie że jest szansa na dobrą pogodę???? :roll:

Posted

[quote name='clockwork']nooo na razie szlaban na zabawy fizyczno-siłowe ...

aaa co do ognicha... myślicie że jest szansa na dobrą pogodę???? :roll:

podobno ma nie padać ....a jak będzie chłodniej to się weźmie kołderkę bądź śpiworek :grins:

Posted

Kloc dostał zastrzyka i ma czas do poniedziałku...potem rentgen ...
Pani wetka wykrzywiała mu łap dookoła osi i ani nie pisnął

u nas to samo :shake: chodzi biega utyka czasem mu sie zapomni, i nic, a czsem na niej nie staje, mozna łapka ruszac wykrecac o tez fikolki robi ale utyka :angryy: a jutro wystwa :-( ja juz nie wiem tez myle ze sobie bark obił

Posted

[quote name='Basia&Safi']u nas to samo :shake: chodzi biega utyka czasem mu sie zapomni, i nic, a czsem na niej nie staje, mozna łapka ruszac wykrecac o tez fikolki robi ale utyka :angryy: a jutro wystwa :-( ja juz nie wiem tez myle ze sobie bark obił
a Kloc nie utyka ... łapą można mu wykręcać i nic... reaguje piskiem na impulsywny czy jak to nazwać dotyk.... i to nie w łape a bark :-(

Posted

[quote name='Basia&Safi']no to bedziemy sie przeswietlac, najgorzej utrzymac eldo zeby nie szalał :evil_lol::mad:

u nas... obawiam sie że nie uleży na stole do rentgena :shake::shake: on sie weta boi jak wody święconej :diabloti:

Posted

Klocusiowa :loveu: :loveu:
Z tego co wiem to taie zdjęcie RTG można wykonać na lekkiej narkozie typu "głupi jaś". Pytałam o swego Niunia, bo miał mieć robione biodra i odc ledźwiowy kręgosłupa i pani radiolog powiedziała, że zabieg bedzie na środku uspokakającym, żeby się nie poruszył. Może u Klocka się tak da ;)

Posted

Kochany Klocusiu, tu ciocia Jola, ta wiesz od Gutka co tez opunki lubi ,jak Ty! Zdowiej mi chlopoku i nie martw nas!!!!!!! Powiem, Ci ze Gucio tez ciut bolejacy - na paluszek... Ale do wesela sie zagoi.
Buziaki dla Ciebie!!!

Posted

[quote name='clockwork']

iiiii co dziewuszki??? coś sie ta pogoda z nami droczy... słońce, chmury... słońce.....
bedzie padać nie bedzie, bedzie, nie bedzie..... :roll:

Powiadam Ci! NIE BEDZIE!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Klocusiowa :loveu: :loveu:
Z tego co wiem to taie zdjęcie RTG można wykonać na lekkiej narkozie typu "głupi jaś". Pytałam o swego Niunia, bo miał mieć robione biodra i odc ledźwiowy kręgosłupa i pani radiolog powiedziała, że zabieg bedzie na środku uspokakającym, żeby się nie poruszył. Może u Klocka się tak da ;)
no przyznam że nie wgłębiałam się w temat ale w razie czego- bedę pytać ;) dzięki! tylko że Kloc słyszał że ma czas do poniedziałku na wyleczenie i O! od wczoraj nic :crazyeye: może przeszło, a może... skutecznie unikamy sytuacji impulsywnego dotyku, szturchnięcia.... :niewiem:

iiiii co dziewuszki??? coś sie ta pogoda z nami droczy... słońce, chmury... słońce.....
bedzie padać nie bedzie, bedzie, nie bedzie..... :roll:

Posted

Cześć Madź :loveu::loveu::loveu:
A to warto by bylo jednak sprawdzić czy go to boli czy nie, właśnie przez obmacywanie, tylko takie od serca ;) Jeśli się naprawiło samoistnie to ok, ale jeśli jest coś tam przestawione, a Klocek nie pokazuje, że boli to może dojść do zwyrodnienia, stałych uszkodzeń czy martwicy tkanek. Myślę, że jest ok, ino warto sprawdzić ;)
Miłego dnia :loveu: