Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

no nie wiem, czym Ty sie chwolisz? Jakimis marnymi opunkami!!! Gutek u Kubicy juz dawno rob, a Klotzek to pewno tyz ...mu robi kole piora...i wygryzc go chce stamtad....

Posted

[quote name='Alicja']pfffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i po co było foty przerabiać jak nikt nie ogląda :diabloti:

przepraszam :oops::oops: ostatni raz popełniłam ten błąd :roll::oops:
:diabloti:

witajta mła towarzyszko doli i niedoli ;)
:calus:

doli, nie doli.... ino by brała :shake::shake:

Posted

[quote name='clockwork']doli, nie doli.... ino by brała :shake::shake:

a gdzie dają :razz::razz::razz:

:mad::mad::mad:nosz ...a ja co przerabiałam ....upiększałam ....siebie :diabloti: i doopa ... tera se poczekają :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']przymrozki i deszcze od soboty :roll::roll:

ech i nadzieja zaczyna zanikac ...

a moze jednak sie zmieni i bedzie jeszcze sloneczko w niedziele :cool3:

Posted

Kloc chyba se nadwyrężył bark, albo staw, albo nie wiem... na oponce.... :-(chodzić chodzi bo dziad próg bólu ma wiadomo jaki ... :roll: ale jak źle stanie, albo nie daj boże tyrpnie sie go w bok to skowyczy jak goopi.... :-( leży borok osowiały... ;/

Poszlibyśmy do weta, ale nawet nie wiem w którym miejscu go to boli, bo dotykam i nic :mad:
ale chyba udamy sie po pracy pancia na zastrzyk p/bólowy :roll:
ino taaaaki kawał a go to boleje :shake: jak Kloc skowyczy to już musi być ała :shake:

Posted

[quote name='clockwork']Kloc chyba se nadwyrężył bark, albo staw, albo nie wiem... na oponce.... :-(chodzić chodzi bo dziad próg bólu ma wiadomo jaki ... :roll: ale jak źle stanie, albo nie daj boże tyrpnie sie go w bok to skowyczy jak goopi.... :-( leży borok osowiały... ;/

Poszlibyśmy do weta, ale nawet nie wiem w którym miejscu go to boli, bo dotykam i nic :mad:
ale chyba udamy sie po pracy pancia na zastrzyk p/bólowy :roll:ino taaaaki kawał a go to boleje :shake: jak Kloc skowyczy to już musi być ała :shake:

ciotka a moze to wiązadło....w kolanku...najlepiej by było prześwietlić :razz:
trzymam kciuki za zdrowko

Posted

[quote name='rufusowa']ciotka a moze to wiązadło....w kolanku...najlepiej by było prześwietlić :razz:
trzymam kciuki za zdrowko

bez narkozy nie ma szans na prześwietlenie, a z narkozą... nie chcę ryzykować... wiek już nie ten, serducho przy tej masie nie to :shake:
i wygląda jakby w barku a nie w kolanku.... nic... idziem dziś do ulubionego pana weta - KLOC sie ucieszy :diabloti: spróbujemy zastrzyk p/bólowy ... obadamy :shake:

Posted

Po pierwsze proszę nie narzekać na pogodę :mad:.

Jeśli będzie padać to zrobimy grilla pod namiotem :evil_lol:...

A Klocusia ma przestać boleć, i to jak najszybciej... jak nie, to w niedzielę będziemy mu wpychać środki przeciwbólowe do kiełbasek :diabloti:.