sota36 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 no nie wiem, czym Ty sie chwolisz? Jakimis marnymi opunkami!!! Gutek u Kubicy juz dawno rob, a Klotzek to pewno tyz ...mu robi kole piora...i wygryzc go chce stamtad.... Quote
Alicja Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='clockwork']DOBRANOC :grins: Dobranoc Nasz Słodziaczek :loveu::loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/12/c88bf13a1bf20778.jpg Quote
Tengusia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 biedny Klocus, kopneli go http://images8.fotosik.pl/12/008dabc9c0b3c2e8.jpg i polecial http://images6.fotosik.pl/454/b0b6fb555f52587c.jpg :cry: Quote
Tengusia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 do ognicha coraz blizej i pogoda poki co dopisuje :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
rufusowa Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 http://images6.fotosik.pl/454/5c8fc78d506ae66e.jpg MISTRZ! :evil_lol: piankne foty spacerowe :loveu: Quote
Tengusia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 do ognicha jeszcze blizej :sweetCyb: zapowiadaja deszcz ale ja wierze ze sie myla :p musza :mad: Quote
Alicja Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 pfffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i po co było foty przerabiać jak nikt nie ogląda :diabloti: witajta mła towarzyszko doli i niedoli ;) :calus: Quote
clockwork Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='Tengusia']do ognicha jeszcze blizej :sweetCyb: zapowiadaja deszcz ale ja wierze ze sie myla :p musza :mad: przymrozki i deszcze od soboty :roll::roll: Quote
clockwork Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='Alicja']pfffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i po co było foty przerabiać jak nikt nie ogląda :diabloti: przepraszam :oops::oops: ostatni raz popełniłam ten błąd :roll::oops: :diabloti: witajta mła towarzyszko doli i niedoli ;) :calus: doli, nie doli.... ino by brała :shake::shake: Quote
Alicja Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='clockwork']doli, nie doli.... ino by brała :shake::shake: a gdzie dają :razz::razz::razz: :mad::mad::mad:nosz ...a ja co przerabiałam ....upiększałam ....siebie :diabloti: i doopa ... tera se poczekają :diabloti::evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='clockwork']przymrozki i deszcze od soboty :roll::roll: ech i nadzieja zaczyna zanikac ... a moze jednak sie zmieni i bedzie jeszcze sloneczko w niedziele :cool3: Quote
ice_t Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Doberek, jak to nikt nie ogląda??? ja patrzaję:evil_lol: i podziwiam jak Klocek rozwala oponki jak by były z tektury Quote
clockwork Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Kloc chyba se nadwyrężył bark, albo staw, albo nie wiem... na oponce.... :-(chodzić chodzi bo dziad próg bólu ma wiadomo jaki ... :roll: ale jak źle stanie, albo nie daj boże tyrpnie sie go w bok to skowyczy jak goopi.... :-( leży borok osowiały... ;/ Poszlibyśmy do weta, ale nawet nie wiem w którym miejscu go to boli, bo dotykam i nic :mad: ale chyba udamy sie po pracy pancia na zastrzyk p/bólowy :roll: ino taaaaki kawał a go to boleje :shake: jak Kloc skowyczy to już musi być ała :shake: Quote
Alicja Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 :shake: Klocunio malutkie .... Cioteczka utulka jak przyjedzie Quote
rufusowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='clockwork']Kloc chyba se nadwyrężył bark, albo staw, albo nie wiem... na oponce.... :-(chodzić chodzi bo dziad próg bólu ma wiadomo jaki ... :roll: ale jak źle stanie, albo nie daj boże tyrpnie sie go w bok to skowyczy jak goopi.... :-( leży borok osowiały... ;/ Poszlibyśmy do weta, ale nawet nie wiem w którym miejscu go to boli, bo dotykam i nic :mad: ale chyba udamy sie po pracy pancia na zastrzyk p/bólowy :roll:ino taaaaki kawał a go to boleje :shake: jak Kloc skowyczy to już musi być ała :shake: ciotka a moze to wiązadło....w kolanku...najlepiej by było prześwietlić :razz: trzymam kciuki za zdrowko Quote
clockwork Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='rufusowa']ciotka a moze to wiązadło....w kolanku...najlepiej by było prześwietlić :razz: trzymam kciuki za zdrowko bez narkozy nie ma szans na prześwietlenie, a z narkozą... nie chcę ryzykować... wiek już nie ten, serducho przy tej masie nie to :shake: i wygląda jakby w barku a nie w kolanku.... nic... idziem dziś do ulubionego pana weta - KLOC sie ucieszy :diabloti: spróbujemy zastrzyk p/bólowy ... obadamy :shake: Quote
rufusowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 rozumiem...znam te problemy z badankiem oj znam :cool1: trzymam kciuki moze masazyk? albo rozgrzewająca kąpiel ;) Quote
malawaszka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 oj trzymam :kciuki: żeby to nie bylo nic poważnego!!! Quote
bonsai_88 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Po pierwsze proszę nie narzekać na pogodę :mad:. Jeśli będzie padać to zrobimy grilla pod namiotem :evil_lol:... A Klocusia ma przestać boleć, i to jak najszybciej... jak nie, to w niedzielę będziemy mu wpychać środki przeciwbólowe do kiełbasek :diabloti:. Quote
Recommended Posts