Alicja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :mad::mad::mad: ....że niby kto przywalił Klockowi ....:diabloti: Quote
clockwork Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='apple']Ja siem pytam:multi: jak sie czujesz?:razz: fizycznie czy psychicznie??? :razz: fizycznie supcio.... mycie zębów to nadal dla mnie katorga... i to bedzie pierwsza rzecz którą rzuce w ciązy :diabloti: a psychicznie....... :roll: chyba mnie dopadło przesilenie wiosenne........ :placz: jakiś takiś dół..... deprecha.... :niewiem: ale wyjde z tego :roll::oops: Quote
malawaszka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 hahaha a czemu mycie zębów??? :lol::lol::lol: Quote
clockwork Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='malawaszka']hahaha a czemu mycie zębów??? :lol::lol::lol: pytaj mnie..... :niewiem: ale ZAWSZE przy myciu... i TYLKO przy myciu... rzygam jak kot :roll::roll::grab: Quote
malawaszka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='clockwork'] pytaj mnie..... :niewiem: ale ZAWSZE przy myciu... i TYLKO przy myciu... rzygam jak kot :roll::roll::grab: aaahahah to o to chodzi :splat: Quote
clockwork Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='ice_t']Zmień pastę, :evil_lol::evil_lol:może Groszek nie lubi tej której uzywasz i daje Ci to lekko do zrozumienia ???:diabloti: :roll: nie.. nie o paste chodzi.... nie moge mieć nic w ustach :roll::roll::eviltong:... sama szczoteczka tysz tak na mnie działa .... zanim włoże do pyska....... już .... yyyy ten... hafce :oops: Quote
Alicja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='clockwork']:roll: nie.. nie o paste chodzi.... nie moge mieć nic w ustach :roll::roll::eviltong:... sama szczoteczka tysz tak na mnie działa .... zanim włoże do pyska....... już .... yyyy ten... hafce :oops: :roflt: :roflt: .... dobra ....NIC nie miałam na myśli :razz::razz: :grins: Quote
ice_t Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='clockwork'] pytaj mnie..... :niewiem: ale ZAWSZE przy myciu... i TYLKO przy myciu... rzygam jak kot :roll::roll::grab: Zmień pastę, :evil_lol::evil_lol:może Groszek nie lubi tej której uzywasz i daje Ci to lekko do zrozumienia ???:diabloti: Quote
Iv_ Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: .... dobra ....NIC nie miałam na myśli :razz::razz: :grins: ja też o niczym nie pomyślałam :siara: :diabloti: Quote
ice_t Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: .... dobra ....NIC nie miałam na myśli :razz::razz: :grins: Ani ja :evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='clockwork'] żadnym motorkiem:mad:.... motorkiem to zapraszam kiedyś do Jebia bo KLOC uwielbia motooory, motocyklorzy.... wszyscy to jego przyjaciule :loveu::loveu: a TZtowi powiedz że na ognicho MUS z Fazulcem, bo my.... nie chcemy WAS ino JĄ :grins: :diabloti::eviltong: ja caly czas mu to mowie ze tylko z Fazulcem bez niej ani rusz :grins: Quote
Tengusia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='bonsai_88']Przyszłam powiedzieć, że znajdek wrócił do domku i mogę jechać na ognicho :multi: I będziecie musieli MNIE wytrzymywać cały dzień :diabloti: jak dla mnie suuuuuper :grins: dziewczynki trza by jakas godzinke teraz ustalic ??? Quote
bonsai_88 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Przyszłam powiedzieć, że znajdek wrócił do domku i mogę jechać na ognicho :multi: I będziecie musieli MNIE wytrzymywać cały dzień :diabloti: Quote
Tengusia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 z Alicja ustalilysmy ze ognicho bedzie tak jak mowione bylo 19 kwietnia o 14:00 :p Bonsai bedziesz jechac autkiem czy cie zabrac ??? bo jak cos to mamy miejsce z tylu na kanapie razem z Fazulcem :grins: ustalilysmy tez ze spotkamy sie u Ali a potem wszyscy razem pojedziemy na bezludzie :mdrmed: juz sie doczekac nie moge :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 woww ale fajoskie spotkanko będzie :loveu: Quote
Basia&Safi Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 kurcze poprosze o wiecej informacji to bedzie w katowicach, rybniku czy kaj ;) bo ja to do ostatniego dnia nie bede widziała jak moj Dawid bedzie z czasem :mad: Quote
bonsai_88 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Jak macie miejsce, to ja się z wami zabiorę :multi:... Ja autka w ogóle nie posiadam, co najwyżej rowerek [ale za to z napędem na 4 łapy :diabloti:] :placz: Quote
Tengusia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='malawaszka']woww ale fajoskie spotkanko będzie :loveu: zapraszamy :grins: gdzies cie tam upchniemy kolo ognicha :diabloti: [quote name='Basia&Safi']kurcze poprosze o wiecej informacji to bedzie w katowicach, rybniku czy kaj ;) bo ja to do ostatniego dnia nie bede widziała jak moj Dawid bedzie z czasem :mad: spotkanie w Rybniku u Alicja na bezludziu :grins: [quote name='bonsai_88']Jak macie miejsce, to ja się z wami zabiorę :multi:... Ja autka w ogóle nie posiadam, co najwyżej rowerek [ale za to z napędem na 4 łapy :diabloti:] :placz: podjedziemy wiec po ciebie :grins: bedziesz miala odpowiedzialna role opiekunki Fazulca :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Tengusia']zapraszamy :grins: gdzies cie tam upchniemy kolo o jak miło :evil_lol: ale raczej nie dam rady bo 18 idę na urodziny :errrr: Quote
Tengusia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='bonsai_88']Tengusia gdzie podjedziecie? Do Gliwic :cool3:? no a gdzie indziej :hmmmm: Quote
bonsai_88 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Tengusia gdzie podjedziecie? Do Gliwic :cool3:? Quote
Tengusia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Bonsai poscik znow przeskoczyl odpowiedz masz na poprzedniej stronie :grins: Quote
bonsai_88 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Tengusia napisał(a):no a gdzie indziej :hmmmm: A gdzie chcecie :evil_lol:? Quote
Tengusia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 bonsai_88 napisał(a):A gdzie chcecie :evil_lol:? jak dla mnie moga byc gliwice :grins: wiesz z katowic do gliwic jest autostrada (czy cus :evil_lol:) wiec raz dwa dojedziemy :cool3: ale to jeszcze musze mojego TZta uswiadomic o tych decyzjach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Pociesz TZa, że od wyjazdu z Katowic po pół godzinie jest się u mnie :evil_lol:. Zdolne, śpieszące się matki z wkurzonym dzieckiem z tyłu potrafią skrócić ten czas do 15-20 minut spod Ikea :diabloti: Quote
Recommended Posts