Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Ja siem pytam:multi: jak sie czujesz?:razz:

fizycznie czy psychicznie??? :razz:

fizycznie supcio.... mycie zębów to nadal dla mnie katorga... i to bedzie pierwsza rzecz którą rzuce w ciązy :diabloti:

a psychicznie....... :roll: chyba mnie dopadło przesilenie wiosenne........ :placz: jakiś takiś dół..... deprecha.... :niewiem: ale wyjde z tego :roll::oops:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha a czemu mycie zębów??? :lol::lol::lol:

pytaj mnie..... :niewiem: ale ZAWSZE przy myciu... i TYLKO przy myciu... rzygam jak kot :roll::roll::grab:

Posted

[quote name='ice_t']Zmień pastę, :evil_lol::evil_lol:może Groszek nie lubi tej której uzywasz i daje Ci to lekko do zrozumienia ???:diabloti:

:roll: nie.. nie o paste chodzi.... nie moge mieć nic w ustach :roll::roll::eviltong:... sama szczoteczka tysz tak na mnie działa .... zanim włoże do pyska....... już .... yyyy ten... hafce :oops:

Posted

[quote name='clockwork']:roll: nie.. nie o paste chodzi.... nie moge mieć nic w ustach :roll::roll::eviltong:... sama szczoteczka tysz tak na mnie działa .... zanim włoże do pyska....... już .... yyyy ten... hafce :oops:

:roflt: :roflt: .... dobra ....NIC nie miałam na myśli :razz::razz: :grins:

Posted

[quote name='clockwork']
pytaj mnie..... :niewiem: ale ZAWSZE przy myciu... i TYLKO przy myciu... rzygam jak kot :roll::roll::grab:

Zmień pastę, :evil_lol::evil_lol:może Groszek nie lubi tej której uzywasz i daje Ci to lekko do zrozumienia ???:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:roflt: :roflt: .... dobra ....NIC nie miałam na myśli :razz::razz: :grins:
ja też o niczym nie pomyślałam :siara:

:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']

żadnym motorkiem:mad:.... motorkiem to zapraszam kiedyś do Jebia bo KLOC uwielbia motooory, motocyklorzy.... wszyscy to jego przyjaciule :loveu::loveu:
a TZtowi powiedz że na ognicho MUS z Fazulcem, bo my.... nie chcemy WAS ino JĄ :grins: :diabloti::eviltong:

ja caly czas mu to mowie ze tylko z Fazulcem bez niej ani rusz :grins:

Posted

[quote name='bonsai_88']Przyszłam powiedzieć, że znajdek wrócił do domku i mogę jechać na ognicho :multi:

I będziecie musieli MNIE wytrzymywać cały dzień :diabloti:

jak dla mnie suuuuuper :grins:

dziewczynki trza by jakas godzinke teraz ustalic ???

Posted

z Alicja ustalilysmy ze ognicho bedzie tak jak mowione bylo 19 kwietnia o 14:00 :p

Bonsai bedziesz jechac autkiem czy cie zabrac ??? bo jak cos to mamy miejsce z tylu na kanapie razem z Fazulcem :grins:

ustalilysmy tez ze spotkamy sie u Ali a potem wszyscy razem pojedziemy na bezludzie :mdrmed:

juz sie doczekac nie moge :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']woww ale fajoskie spotkanko będzie :loveu:

zapraszamy :grins: gdzies cie tam upchniemy kolo ognicha :diabloti:

[quote name='Basia&Safi']kurcze poprosze o wiecej informacji to bedzie w katowicach, rybniku czy kaj ;) bo ja to do ostatniego dnia nie bede widziała jak moj Dawid bedzie z czasem :mad:

spotkanie w Rybniku u Alicja na bezludziu :grins:

[quote name='bonsai_88']Jak macie miejsce, to ja się z wami zabiorę :multi:...

Ja autka w ogóle nie posiadam, co najwyżej rowerek [ale za to z napędem na 4 łapy :diabloti:] :placz:

podjedziemy wiec po ciebie :grins: bedziesz miala odpowiedzialna role opiekunki Fazulca :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
A gdzie chcecie :evil_lol:?

jak dla mnie moga byc gliwice :grins: wiesz z katowic do gliwic jest autostrada (czy cus :evil_lol:) wiec raz dwa dojedziemy :cool3: ale to jeszcze musze mojego TZta uswiadomic o tych decyzjach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pociesz TZa, że od wyjazdu z Katowic po pół godzinie jest się u mnie :evil_lol:.

Zdolne, śpieszące się matki z wkurzonym dzieckiem z tyłu potrafią skrócić ten czas do 15-20 minut spod Ikea :diabloti: