Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mój kochany zięciu :cool3: a Femol zaś kusi dupencją :cool3: ale cóż... niech no tylko który podejdzie:mad: klocusiu zostawie jej dziewictwo Tobie :razz:

p.s.
madzia ten szczur to jakaś masakra!!!!!ja pitole!!!!!ja bym już nie zasnęla... fuj!!!!!!

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chalimala']mój kochany zięciu :cool3: a Femol zaś kusi dupencją :cool3: ale cóż... niech no tylko który podejdzie:mad: klocusiu zostawie jej dziewictwo Tobie :razz:

p.s.
madzia ten szczur to jakaś masakra!!!!!ja pitole!!!!!ja bym już nie zasnęla... fuj!!!!!!

trzymamy za słowo... ;) ino pamiętaj... wygłodzony Kloc= łeb z kablami wyrwany jak ją dopadnie :cool1:

ja tam nie mam problemu ze spaniem.... mogę 20/dobe... te 4 bym sie zmusiła na żarcie:evil_lol:

póki co- tfu tfu... nic więcej nie widać :shake:... obadamy jak bedziemy porządkować po remoncie czy ni ma szczurzych qpek :angryy:

Posted

A moze Klocus to ma cos z nowofoundlanda:roll:? Ale sie tapla:evil_lol:. I co jak wracacie do domku? plukanie psa?

Magda poka brzuszek:modla:....pewnie super wygladasz:loveu:. Ktory to tydzien? Czujesz juz ruchy Fasolki? Groszka? ;)
Pozdrowki:loveu:

Posted

[quote name='lolka75']A moze Klocus to ma cos z nowofoundlanda:roll:? Ale sie tapla:evil_lol:. I co jak wracacie do domku? plukanie psa?

oszalałaś??? przeca właśnie wraca z kąpieli ..... :roll:

sie skruszy......... :diabloti:

Magda poka brzuszek:modla:....pewnie super wygladasz:loveu:.
:shake::shake: mówiłam już że widok bab w ciąży napawa mnie orzydzeniem??? zawsze tak miałam ... te brzuchy,... :oops: dlatego nie mam i pewnie nie bede miała takich fot :roll:

Ktory to tydzien? Czujesz juz ruchy Fasolki? Groszka? ;)
Pozdrowki:loveu:
16?? 17?? :roll::oops: kurde nigdy nie umie sie doliczyć :evil_lol:

nic nie czuje... a jak coś czuje to lece żryć bo wydaje mi sie że głód mnie ssie :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']16?? 17?? :roll::oops: kurde nigdy nie umie sie doliczyć :evil_lol:

nic nie czuje... a jak coś czuje to lece żryć bo wydaje mi sie że głód mnie ssie :roll::evil_lol:

W tym okresie zaczyna sie wiercic mlode.... i ma juz na tyle sily ze mozna to poczuc. A im szczuplejsza mamuta tym szybciej czuje

no wlasnie tak sie czuje pierwsze ruchy..jakby kiszki sie delikatnie przewracaly...bo pozniej jak walnie to czasem i sie slabo robi:evil_lol:.
Pierwsze ruchy to takie jak motylki w brzuchu...

Co do fotek w ciazy to fajna pamiatka. Potem mlodemu pokazesz jaki byl zapakowany:evil_lol: Ale jak Ci sie nie podobaja to rozumiem:p

Pozdrowki mamucie:loveu: i dbaj o sie;)

Posted

ognicho nam sie zaczyna rozrastac :mdrmed: wszyscy sie wpraszaja a ja nie umiem odmowic :niewiem:

Madziek, Ala - oć do mnie zobaczcie i poradzcie cus :diabloti:

ps TZtowi zapowiedzialam ze na ognicho tylko z Fazulcem i nie ma innej opcji choc on pewnie bedzie wolal motorkiem jechac

Posted

[quote name='Tengusia']ognicho nam sie zaczyna rozrastac :mdrmed: wszyscy sie wpraszaja a ja nie umiem odmowic :niewiem:

Madziek, Ala - oć do mnie zobaczcie i poradzcie cus :diabloti:

już poradziłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ps TZtowi zapowiedzialam ze na ognicho tylko z Fazulcem i nie ma innej opcji choc on pewnie bedzie wolal motorkiem jechac

to TZ motorkiem a Ty samochodem z Fazulką :evil_lol:

Nio musowo te szmyranie w odwłoczku to Groszek informuje , ze robi sobie w brzuszku świateczne porzadki ;).... kurde ....przeca ja miałam dokładnie w tym samym czasie Qbusia w sobie :multi::loveu:..... potem będzie fajnie :evil_lol:...pamiętam jak sobie leżałam kiedyś po obiadku ....ciepełlo było ogromne na dworku a mój Synuś w Moim wnetrzu rozgrywał mecz piłki nożnej :diabloti:...brzuś skakał a ja dostałam czkawki :diabloti:

Aaaaaa i BERCZYSŁAW :calus:

Posted

[quote name='Alicja']Pytałam dziś Madzialeny ...termin pasi ;)

no to jestesmy umowieni :multi: teraz tylko sloneczka nam potrzeba i bedzie ognicho :grins:

TZ dzis znowu marudzil ze motorkiem na ognicho a ja na to ze nie bo wszyscy chca Faze zobaczyc i zostane zlinczowana jak jej nie przywioze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']Madziek, Alicja pasi wam ognicho 19 kwietnia ????

SUPCIO! TYLKO ten termin nam pasi bo tydzień późnie Paweł ma operacje... :angryy: więc potem zaś elDupa! :placz:

[quote name='Tengusia']no to jestesmy umowieni :multi: teraz tylko sloneczka nam potrzeba i bedzie ognicho :grins:

TZ dzis znowu marudzil ze motorkiem na ognicho a ja na to ze nie bo wszyscy chca Faze zobaczyc i zostane zlinczowana jak jej nie przywioze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

żadnym motorkiem:mad:.... motorkiem to zapraszam kiedyś do Jebia bo KLOC uwielbia motooory, motocyklorzy.... wszyscy to jego przyjaciule :loveu::loveu:
a TZtowi powiedz że na ognicho MUS z Fazulcem, bo my.... nie chcemy WAS ino JĄ :grins: :diabloti::eviltong:

waszko.... dostał w ryjok od Ali za podcięcie nóg... i spuchł :errrr:

nie pamiętam czy jeszcze ktoś o coś pytał:???: :roll::oops:

Posted

[quote name='clockwork']fizycznie czy psychicznie??? :razz:

fizycznie supcio.... mycie zębów to nadal dla mnie katorga... i to bedzie pierwsza rzecz którą rzuce w ciązy :diabloti:

a psychicznie....... :roll: chyba mnie dopadło przesilenie wiosenne........ :placz: jakiś takiś dół..... deprecha.... :niewiem: ale wyjde z tego :roll::oops:
Hahahahaha uważaj z tym rzucaniem bo możesz wyglądać tak

A dołami się nie przejmuj...też je miewałam w ciaży z byle powodu...po prostu wahania hormonalne masz;) Wpadnij do kurniczka - tam deprecha nie grozi nikomu;)