ice_t Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 przepalone czy nie fotaski są super :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 oo ktoś tutaj robił za paparazzi i uwiecznił jak moja mamcia chce uderzyć kijem bezbronnego i malutkiego pieska :crazyeye::crazyeye: http://images6.fotosik.pl/449/bbd2367578850d6a.jpg a ja dotad myślałam że to dobra kobieta :evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='clockwork']WIOSNA, SPACER, ... KLOC :loveu: ... SŁOŃCE, PRZEPALENIE.... itd... długo by wymieniać ;) jak dla mnie fotki suuuuupcio :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='jonQuilla']oo ktoś tutaj robił za paparazzi i uwiecznił jak moja mamcia chce uderzyć kijem bezbronnego i malutkiego pieska :crazyeye::crazyeye: http://images6.fotosik.pl/449/bbd2367578850d6a.jpg a ja dotad myślałam że to dobra kobieta :evil_lol: BYŁA :diabloti:...........teraz jest zua ............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Alicja']BYŁA :diabloti:...........teraz jest zua ............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ja niewiem czy powinnam z Fazulcem do ciebie na grilla przyjezdzac skoro ty teraz zua jestes :shake: :eviltong: Quote
clockwork Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='Tengusia']to ja niewiem czy powinnam z Fazulcem do ciebie na grilla przyjezdzac skoro ty teraz zua jestes :shake: :eviltong: musisz ... bo Ala mnie zaprosiła mówiła, że bedzie ognicho i faza ... :roll: faza z ognicha :loveu: Quote
Tengusia Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='clockwork']musisz ... bo Ala mnie zaprosiła mówiła, że bedzie ognicho i faza ... :roll: faza z ognicha :loveu: a Klocus tez bedzie :cool3: trojkacik :p alez ta moja Faza ma sie dobrze i tylko biedny Bolek pozostanie w domu w błogiej nieswiadomosci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='clockwork'] Kloc niestety nie... albo Ozzy albo Kloc... nie zaryzykuję bo Ozzulec jest z tych... morderców :diabloti: :mad:............................ :obrazic: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='Tengusia']a Klocus tez bedzie :cool3: trojkacik :p alez ta moja Faza ma sie dobrze i tylko biedny Bolek pozostanie w domu w błogiej nieswiadomosci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kloc niestety nie... albo Ozzy albo Kloc... nie zaryzykuję bo Ozzulec jest z tych... morderców :diabloti: Quote
apple Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Lubiem takie foty:loveu: http://images8.fotosik.pl/7/33e70595ec6d9ae0.jpg Quote
Alicja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='apple']Lubiem takie foty:loveu: http://images8.fotosik.pl/7/33e70595ec6d9ae0.jpg :p wiedziałam , że Ci się spodoba fota z Moją nogą :loveu:....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Słoneczne Witanko :multi::multi::loveu::multi::multi: Quote
Iv_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Muszę Ci powiedzieć Madzialeno, że Klocuś jest boski na tych fotach :loveu::loveu: wygląda jak diable moce piekielne w tym czarnym umaszczeniu, a to taki słodki janiołek przecież :cool3: bo Ala to sama się chyba wywaliła :roll: i na Klocka zgania :eviltong: Quote
Alicja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Iv_']Muszę Ci powiedzieć Madzialeno, że Klocuś jest boski na tych fotach :loveu::loveu: wygląda jak diable moce piekielne w tym czarnym umaszczeniu, a to taki słodki janiołek przecież :cool3: bo Ala to sama się chyba wywaliła :roll: i na Klocka zgania :eviltong: no przecie , że sama :grins: w końcu Ktoś musiał dać temu piesku :grins: patolka żeby podciął kończyny :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='clockwork'] Kloc niestety nie... albo Ozzy albo Kloc... nie zaryzykuję bo Ozzulec jest z tych... morderców :diabloti: mo ze tez zapomnialam ze Ozzy to ten slynny jezykowy morderca :evilbat: zdjatko zapozyczylam sobie z galeryjki Ozzulca :grins: Quote
clockwork Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Tengusia']mo ze tez zapomnialam ze Ozzy to ten slynny jezykowy morderca :evilbat: zdjatko zapozyczylam sobie z galeryjki Ozzulca :grins: no i właśnie... najpierw zmiękczał ofiare... a potem..... :diabloti: Quote
Alicja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='clockwork']no i właśnie... najpierw zmiękczał ofiare... a potem..... :diabloti: musi zeżarł :razz: ...bo ślad po niej zaginął :diabloti: Quote
Alicja Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Wpadłam rzec Dzień Dobry :grins: ....ptaszki za oknem urzadzają trele , z tym że jak kos tak zawzięcie pogwizduje to idzie na deszcz :placz:... Quote
clockwork Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 sobotnia sesyjka ;) jak zwykle ... na spalonej, wysuszonej trawie... i sie wkqrzam :mad: lasek w centrum miasta :mad: Quote
clockwork Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='ice_t']doberek, widzę, że Klocuś nareszcie w swoim żywiole, patyczki, oponki, woda :loveu::loveu: WIOSNA!!! W KOŃCU WIOSNA!!!! :multi::multi: nie żeby przez zime tego nie miał.... no może z wyjątkiem wody ;) ... ino ja nie biegałam z aparatom ;) Quote
ice_t Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 doberek, widzę, że Klocuś nareszcie w swoim żywiole, patyczki, oponki, woda :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts