Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']WIOSNA, SPACER, ... KLOC :loveu: ... SŁOŃCE, PRZEPALENIE.... itd... długo by wymieniać ;)

jak dla mnie fotki suuuuupcio :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']BYŁA :diabloti:...........teraz jest zua ............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to ja niewiem czy powinnam z Fazulcem do ciebie na grilla przyjezdzac skoro ty teraz zua jestes :shake:

:eviltong:

Posted

[quote name='Tengusia']to ja niewiem czy powinnam z Fazulcem do ciebie na grilla przyjezdzac skoro ty teraz zua jestes :shake:

:eviltong:

musisz ... bo Ala mnie zaprosiła mówiła, że bedzie ognicho i faza ... :roll: faza z ognicha :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']musisz ... bo Ala mnie zaprosiła mówiła, że bedzie ognicho i faza ... :roll: faza z ognicha :loveu:

a Klocus tez bedzie :cool3: trojkacik :p alez ta moja Faza ma sie dobrze i tylko biedny Bolek pozostanie w domu w błogiej nieswiadomosci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
Kloc niestety nie... albo Ozzy albo Kloc... nie zaryzykuję bo Ozzulec jest z tych... morderców :diabloti:

:mad:............................ :obrazic:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']a Klocus tez bedzie :cool3: trojkacik :p alez ta moja Faza ma sie dobrze i tylko biedny Bolek pozostanie w domu w błogiej nieswiadomosci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kloc niestety nie... albo Ozzy albo Kloc... nie zaryzykuję bo Ozzulec jest z tych... morderców :diabloti:

Posted

Muszę Ci powiedzieć Madzialeno, że Klocuś jest boski na tych fotach :loveu::loveu: wygląda jak diable moce piekielne w tym czarnym umaszczeniu, a to taki słodki janiołek przecież :cool3: bo Ala to sama się chyba wywaliła :roll: i na Klocka zgania :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']Muszę Ci powiedzieć Madzialeno, że Klocuś jest boski na tych fotach :loveu::loveu: wygląda jak diable moce piekielne w tym czarnym umaszczeniu, a to taki słodki janiołek przecież :cool3: bo Ala to sama się chyba wywaliła :roll: i na Klocka zgania :eviltong:

no przecie , że sama :grins: w końcu Ktoś musiał dać temu piesku :grins: patolka żeby podciął kończyny :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

mo ze tez zapomnialam ze Ozzy to ten slynny jezykowy morderca :evilbat:

zdjatko zapozyczylam sobie z galeryjki Ozzulca :grins:

Posted

[quote name='Tengusia']mo ze tez zapomnialam ze Ozzy to ten slynny jezykowy morderca :evilbat:

zdjatko zapozyczylam sobie z galeryjki Ozzulca :grins:

no i właśnie... najpierw zmiękczał ofiare... a potem..... :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']no i właśnie... najpierw zmiękczał ofiare... a potem..... :diabloti:

musi zeżarł :razz: ...bo ślad po niej zaginął :diabloti:

Posted

[quote name='ice_t']doberek, widzę, że Klocuś nareszcie w swoim żywiole, patyczki, oponki, woda :loveu::loveu:

WIOSNA!!! W KOŃCU WIOSNA!!!! :multi::multi:

nie żeby przez zime tego nie miał.... no może z wyjątkiem wody ;) ... ino ja nie biegałam z aparatom ;)