Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Iv_ napisał(a):
Madzialena :mad: Ty oszukacielko :eviltong:
dałam się nabrać :oops: na tą dziołchę :evil_lol:
ale powiem Ci, że manie dziewczynek jest fajne, wiem bo mam :p

Chłopaki są FAJNIEJSZE!!

Witanko piątkowe ;-) Pięknie wiosennie nam się zrobiło, nic, tylko iść na spacerek ;-)

Posted

[quote name='bonsai_88']Iv po namyśle doszłam do wniosku, że dziewczynki też są fajne, bo.... bo JA jestem fajna, a jak ostatnio sprawdzałam to byłam dziewczynką :diabloti:

Bonsai :cool3: dobrze, że to przemyślałaś i zgadzasz się ze mną :multi: :evil_lol:

Posted

chlopaki sa fajniejsze... bo nie lubia Barbi:diabloti: i nienawidza rozowego koloru:diabloti: i nienawidza slodkich piosenek w radiu:diabloti:. Chlopaki kochaja rysowac potffory, ktore odgryzaja glowy dziewczynom, chlopaki lubia sluchac mocnej muzyki...a im starsi tym mocniejszej i chlopaki nie becza jak rozwala kolano (no w wieku 9 lat nie becza bo to juz "obciach"), chlopaki nie ubieraja rajstopek (nie ma wiekszego horroru niz ubieranie rajstopek:placz:), chlopakom nie trzeba kupowac spineczek i kolorowych gumek do wlosow. A najwazniejsze ze chlopaki nad zycie kochaja swoje psy i potrafia godzinami z nimi szalec:loveu::multi:
Prosze o nastepne konkretne argumenty:eviltong:

Posted

Nie prawda, mój Smok w rajstopkach biega :diabloti:... za to spróbuj mu spodenki ubrać :razz:. Dzisiaj ściągnął swój dresik i poleciał ubrać bokserki od Kamila :evil_lol:...

Posted

[quote name='lolka75']chlopaki sa fajniejsze... bo nie lubia Barbi:diabloti: i nienawidza rozowego koloru:diabloti: i nienawidza slodkich piosenek w radiu:diabloti:. Chlopaki kochaja rysowac potffory, ktore odgryzaja glowy dziewczynom, chlopaki lubia sluchac mocnej muzyki...a im starsi tym mocniejszej i chlopaki nie becza jak rozwala kolano (no w wieku 9 lat nie becza bo to juz "obciach"), chlopaki nie ubieraja rajstopek (nie ma wiekszego horroru niz ubieranie rajstopek:placz:), chlopakom nie trzeba kupowac spineczek i kolorowych gumek do wlosow. A najwazniejsze ze chlopaki nad zycie kochaja swoje psy i potrafia godzinami z nimi szalec:loveu::multi:
Prosze o nastepne konkretne argumenty:eviltong:

zgadzam się z podkreslonymi, a niepodkreslone WCALE NIE!!! bo dziewczynki TEŻ lubią mocną muzykę jak ich rodzice lubią i TEŻ nad zycie kochają swoje psy :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']
Paweł obiecał że profilaktycznie ..... dorobi :razz::razz::razz:... w razie cóś żeby nie było , że sie nie starali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... tylko nie wiem czy to co mówiłbyło szczere bo ON ..........coś wspominał o córeczce :razz::razz:

ON czyli Pawcio czy ON czyli pitolog? :cool3:

bo że ON o owczarek niemiecki to wiem :diabloti:

Posted

Tak :multi::multi::multi:...chłopaczki som fajne:loveu::loveu::loveu: bo są na nich fajne ciuchy w sklepach i duzy wybór i nie są różowe i chłopaki wolą LEGO i resoraki i motory i nie lubią goopiej Barbi :diabloti:i nie noszą kokardek i przy spodniach nie ma falbanek :evil_lol:

Paweł obiecał dziś , że profilaktycznie ..... dorobi :razz::razz::razz:... w razie cóś żeby nie było , że sie nie starali ;):evil_lol::evil_lol:....

Posted

BUUUHAHAHHAHHAHHAH!!!!! GOOPECKI MOJE!!! :loveu::loveu:

tera to ja już sama nie wiem co ja chce :evil_lol::evil_lol:

Bonsai... obmyślimy plana spotkanka ;)
na szybką kaff znajdziemy czas ;)

WASIU!!!!! MIAŁAŚ INFO NA GODEJ GODEJ!!!! :mad:

Posted

:razz::razz:no dopsz.... nawet jak będzie Mała Madzia ...to czy ktoś myśli , że wyrośnie na małą Lalunie :razz::razz:;).... nie ma takiej opcji :evil_lol: Ciotka Pedagog wkroczy do akcji :evil_lol: Mamunia też do Barbi nie należy ;) Tatko nie Ken ....więc wszystko na dobrej drodze :cool2:

przyszła Matka chrezstna też trenowała w dzieciństwie rzuty sankami więc jest szansa :evil_lol:

Posted

Magda to moze żeby zadowolić wszystkich to jak juz bedziecie z Pawłem dorabiac to doróbcie sobie jeszcze sztuke całego bobasa :loveu::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ice_t']Magda to moze żeby zadowolić wszystkich to jak juz bedziecie z Pawłem dorabiac to doróbcie sobie jeszcze sztuke całego bobasa :loveu::evil_lol::evil_lol:

O O O O ! następna!!!! pitolog też powiedział.. jak tera bedzie dziewczynka następny :crazyeye: może być chłopak... abo odwrotnie :eek: :mdleje:

:icon_roc::lol!::lol!::lol!:

a propos... gryzaczek dla szkodnika :diabloti::diabloti: se znalazłam przy remoncie :evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

ciociu... rzucisz mi patyczka??? :razz::razz:

ciocia ... choć po trepanacji czaszki :diabloti: oczywiście nie odmówiła :multi:

MAM! już biegnę z powrotem :cool3:

UPS??? ktoś :roll: podciął ciocie....DUPEN KLAPEN :evil_lol: nóżki odmówiły posłuszeństwa... aż ziemia zdrżała :diabloti:
rzucisz jeszcze??? :razz:

Posted

:hmmmm: co w trawie piszczy :razz::razz:

niuch ... niuch :roll:

:icon_roc::icon_roc: to Ty torbo mnie kiedyś poparzyłaś :mad:

już ja sie z Tobą rozprawie :mad:

niestety... zaś przegrana .... wredny ropuch :angryy: