clockwork Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='malawaszka']qrfa nie umiem zamienić na linki :crazyeye: :angryy::angryy::angryy: po co??? kogo chciałaś z-linCZować??? Quote
apple Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='clockwork']jak bez zmian... jak bez zmian..... właśnie wrócilam od pitologa.... miałam USG........ DZIOŁCHA!!! normalnie dziołcha... :roll: tera sie bieremy za dorabianie tego onego :roll::oops:..... przeca jo nie mam ani jednej sukienki :diabloti:Jeeeee....a nie mówiłam że będzie dzioucha...wiedziałam:diabloti: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:sweetCyb::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
Alicja Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='malawaszka']qrfa nie umiem zamienić na linki :crazyeye: :angryy::angryy::angryy: :hmmmm:nie da sie Kopiuj adresa obrazka ?? http://images6.fotosik.pl/447/6a48d478a1936ba6.jpg ale minka :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Pawcia chciałam zlinCZować - że urwał łeb Klocusiowi i ma krew na rękach :placz: :evil_lol: a potem ten łeb na stole położył:shake: Quote
clockwork Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='malawaszka']Pawcia chciałam zlinCZować - że urwał łeb Klocusiowi i ma krew na rękach :placz: :evil_lol: a potem ten łeb na stole położył:shake: :roflt::roflt: nie stresuj sie ... to był mleczny łeb... odrośnie :roflt: Quote
clockwork Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='clockwork']jak bez zmian... jak bez zmian..... właśnie wrócilam od pitologa.... miałam USG........ DZIOŁCHA!!! normalnie dziołcha... :roll: tera sie bieremy za dorabianie tego onego :roll::oops:..... przeca jo nie mam ani jednej sukienki :diabloti: :turn-l::turn-l:PRIMA APRILIS :megagrin::megagrin::megagrin: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: byłam u pitologa ale nie miałam USG :eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 buuahahaha no tak - wszędzie się pilnowałam, żeby nie uwierzyć a tu jak usłyszałam, że dziewczynka to klapy jakieś na musk mi padły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='malawaszka']buuahahaha no tak - wszędzie się pilnowałam, żeby nie uwierzyć a tu jak usłyszałam, że dziewczynka to klapy jakieś na musk mi padły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: a ja musiałam być poważna i nie wychlapać się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='Alicja']:roflt: a ja musiałam być poważna i nie wychlapać się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale przyznaj sie że też łykłaś kiedy ci powiedziałam przez fona po wyjściu od pitologa :diabloti::diabloti::eviltong: dziś ide na USG.... bo ja se tak na raty rozkładam :roll::oops: wczora pogrzebał, dziś pogrzebie :roll::oops::oops: a 27 kwietnia jade do kliniki w Katowicach na dokładne badanka prenatalne... i liczę że tam się dowiem czy ONA czy ONek :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 :-o:-o Pawcio zrobił krzywdę Klockowi....ma zakrawione palce :roll: Quote
Alicja Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='clockwork']ale przyznaj sie że też łykłaś kiedy ci powiedziałam przez fona po wyjściu od pitologa :diabloti::diabloti::eviltong: Qrde no jasne że łyknęłam ...zaraz zaczęłam sie zastanawiać skąd teraz tych ciuszków na dziewczynkę nabrać , jakie zabawki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziś ide na USG.... bo ja se tak na raty rozkładam :roll::oops: wczora pogrzebał, dziś pogrzebie :roll::oops::oops: nooooo proszę ... jak to się wycffaniło :evil_lol: a 27 kwietnia jade do kliniki w Katowicach na dokładne badanka prenatalne... i liczę że tam się dowiem czy ONA czy ONek :razz::razz: qrde ...no , zdrowe to podstawa ...ale moze da sie załatwić żeby to było ON :razz::razz: Quote
clockwork Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='jonQuilla']:-o:-o Pawcio zrobił krzywdę Klockowi....ma zakrawione palce :roll: ktoś musiał :diabloti: Quote
clockwork Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='bonsai_88']Klocuś to był wredny numer :mad::evil_lol:... A swoją drogą co byś powiedziała na jakieś spotkanie w Katowicach :cool3:.. bo chętnie bym ciebie poznała na żywo, ale do was to mi trochę daleko :oops:... tylko nie wiem jak ty się czujesz i czy będziesz na siłach po pitologu jeszcze mnie i pewnie Smoka wytrzymywać :diabloti:... po pitologu odzyskuję siły :diabloti::diabloti::eviltong: nie zabawimy w Katosach długo bo potem kierunek IKEA :multi::multi: ale chętnie na kawulca gdzieś możemy sie umówić.... zdradze ci że jade z Pawciem a szoferuje nijaka Alicja i jej monsz :razz: ino ja nie znam Katowic gdzie by sie umówić... tak żeby sie w miasto nie wpieprzać :roll: może pod IKEĄ :razz::razz: są tam jakieś knajpki chyba :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 czesc Madziuniu, po pierwsze po długiej mej niebytności na forum składam - GRATULACJE- EXTRA- Hura . Dzidziunia prosze o cioci przez brzuszek pozdrowic....rewelacja. Wujek Clocun wie co sie dzieje pod jego dachem??:loveu: A po drugie trzymam ckiukaski. Ale to extra wiadomosc.... na poczatek wiosny.... Pozdrawiam, Aga Quote
bonsai_88 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Klocuś to był wredny numer :mad::evil_lol:... A swoją drogą co byś powiedziała na jakieś spotkanie w Katowicach :cool3:.. bo chętnie bym ciebie poznała na żywo, ale do was to mi trochę daleko :oops:... tylko nie wiem jak ty się czujesz i czy będziesz na siłach po pitologu jeszcze mnie i pewnie Smoka wytrzymywać :diabloti:... Quote
zona Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='clockwork'] ino ja nie znam Katowic gdzie by sie umówić... tak żeby sie w miasto nie wpieprzać :roll: Jak macie ochotę, to możecie się u mnie umówić na herbatkę. :P Mieszkam naprzeciwko komendy policji, więc trudno zabłądzić.;] Quote
Medorowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 I co się telefonem chwalisz:roll::roll::roll: http://images6.fotosik.pl/447/6a48d478a1936ba6.jpg Witaj:loveu: Quote
zona Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Bo my z Fifem ciągle w Katowicach siedzimy, raz w miesiącu ino do Jebia przyjeżdżamy na obiadek. :cry: Quote
clockwork Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madziuniu, po pierwsze po długiej mej niebytności na forum składam - GRATULACJE- EXTRA- Hura . Dzidziunia prosze o cioci przez brzuszek pozdrowic....rewelacja. Wujek Clocun wie co sie dzieje pod jego dachem??:loveu: A po drugie trzymam ckiukaski. Ale to extra wiadomosc.... na poczatek wiosny.... Pozdrawiam, Aga aaa podziękował podziękował :loveu::loveu: Groszek pozdrowiony :loveu: Kloc wie co sie szykuje ... gadaliśmy z nim o tym..... ale wiem że bedzie miał depreche.... :shake::-( wyliże sie z sierści jak grzywacz :placz: [quote name='zona']Jak macie ochotę, to możecie się u mnie umówić na herbatkę. :P Mieszkam naprzeciwko komendy policji, więc trudno zabłądzić.;] NIE! Kloc powiedział ze mam z Tobą nie gadać.... bo już wieki nie spotkał sie z Bruxą :obrazic: stęsknił sie a Wy nawet nie dacie znać że jesteście w Jebiu :-( [quote name='Medorowa']I co się telefonem chwalisz:roll::roll::roll: http://images6.fotosik.pl/447/6a48d478a1936ba6.jpg Witaj:loveu: :evil_lol::evil_lol: hahahaha... nooooo mało kto ma takiego zabytka :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Po Ikeą to mi tak średnio pasuje :oops:... Ja nie zmotoryzowana, a jak tam dojechać jakimś autobusem to nie wiem :placz:. Za to komenda policji brzmi lepiej :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 :loveu:skoro wie co sie dzieje to oki. moze obedzie sie bez depresji...oby:cool3: a w sumie moze za nianie robic gdybys potrzebowala . albo np za kucyka do sanek bedzie jak znalazł:loveu::loveu: Madzik bardzo sie ciesze..wiem , ze to juz mowilam , ale taka radosc mi to sprawiło, ze szok...moze dlatego, ze ja sama tez chciałabym miec juz drugiego dzidziusia a jakos sie nie szykuje...no coz ... ciesze sie Twoim szczesciem szczerze... Pawełkowi tez prosze pogratulowac. Aga Quote
Iv_ Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Madzialena :mad: Ty oszukacielko :eviltong: dałam się nabrać :oops: na tą dziołchę :evil_lol: ale powiem Ci, że manie dziewczynek jest fajne, wiem bo mam :p Quote
bonsai_88 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Iv nie prawda, to mnienie chłopców jest fajne - wiem bo mam :evil_lol:... Quote
Iv_ Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='bonsai_88']Iv nie prawda, to mnienie chłopców jest fajne - wiem bo mam :evil_lol:... :roll: no soś Ty :eviltong: dziewczynki są fajne :p :evil_lol: o chłopakach nic nie wiem :shake: :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Iv po namyśle doszłam do wniosku, że dziewczynki też są fajne, bo.... bo JA jestem fajna, a jak ostatnio sprawdzałam to byłam dziewczynką :diabloti: Quote
Recommended Posts