Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']jak bez zmian... jak bez zmian.....

właśnie wrócilam od pitologa.... miałam USG........

DZIOŁCHA!!! normalnie dziołcha... :roll: tera sie bieremy za dorabianie tego onego :roll::oops:..... przeca jo nie mam ani jednej sukienki :diabloti:
Jeeeee....a nie mówiłam że będzie dzioucha...wiedziałam:diabloti:

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:sweetCyb::ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Posted

[quote name='malawaszka']Pawcia chciałam zlinCZować - że urwał łeb Klocusiowi i ma krew na rękach :placz: :evil_lol: a potem ten łeb na stole położył:shake:

:roflt::roflt: nie stresuj sie ... to był mleczny łeb... odrośnie :roflt:

Posted

[quote name='clockwork']jak bez zmian... jak bez zmian.....

właśnie wrócilam od pitologa.... miałam USG........

DZIOŁCHA!!! normalnie dziołcha... :roll: tera sie bieremy za dorabianie tego onego :roll::oops:..... przeca jo nie mam ani jednej sukienki :diabloti:

:turn-l::turn-l:PRIMA APRILIS :megagrin::megagrin::megagrin:
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

byłam u pitologa ale nie miałam USG :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahaha no tak - wszędzie się pilnowałam, żeby nie uwierzyć a tu jak usłyszałam, że dziewczynka to klapy jakieś na musk mi padły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roflt: a ja musiałam być poważna i nie wychlapać się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:roflt: a ja musiałam być poważna i nie wychlapać się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale przyznaj sie że też łykłaś kiedy ci powiedziałam przez fona po wyjściu od pitologa :diabloti::diabloti::eviltong:

dziś ide na USG.... bo ja se tak na raty rozkładam :roll::oops: wczora pogrzebał, dziś pogrzebie :roll::oops::oops:

a 27 kwietnia jade do kliniki w Katowicach na dokładne badanka prenatalne... i liczę że tam się dowiem czy ONA czy ONek :razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']ale przyznaj sie że też łykłaś kiedy ci powiedziałam przez fona po wyjściu od pitologa :diabloti::diabloti::eviltong:

Qrde no jasne że łyknęłam ...zaraz zaczęłam sie zastanawiać skąd teraz tych ciuszków na dziewczynkę nabrać , jakie zabawki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dziś ide na USG.... bo ja se tak na raty rozkładam :roll::oops: wczora pogrzebał, dziś pogrzebie :roll::oops::oops:

nooooo proszę ... jak to się wycffaniło :evil_lol:

a 27 kwietnia jade do kliniki w Katowicach na dokładne badanka prenatalne... i liczę że tam się dowiem czy ONA czy ONek :razz::razz:

qrde ...no , zdrowe to podstawa ...ale moze da sie załatwić żeby to było ON :razz::razz:

Posted

[quote name='bonsai_88']Klocuś to był wredny numer :mad::evil_lol:...

A swoją drogą co byś powiedziała na jakieś spotkanie w Katowicach :cool3:.. bo chętnie bym ciebie poznała na żywo, ale do was to mi trochę daleko :oops:... tylko nie wiem jak ty się czujesz i czy będziesz na siłach po pitologu jeszcze mnie i pewnie Smoka wytrzymywać :diabloti:...

po pitologu odzyskuję siły :diabloti::diabloti::eviltong:

nie zabawimy w Katosach długo bo potem kierunek IKEA :multi::multi: ale chętnie na kawulca gdzieś możemy sie umówić....

zdradze ci że jade z Pawciem a szoferuje nijaka Alicja i jej monsz :razz:

ino ja nie znam Katowic gdzie by sie umówić... tak żeby sie w miasto nie wpieprzać :roll: może pod IKEĄ :razz::razz: są tam jakieś knajpki chyba :cool3:

Posted

czesc Madziuniu,

po pierwsze po długiej mej niebytności na forum składam - GRATULACJE- EXTRA- Hura . Dzidziunia prosze o cioci przez brzuszek pozdrowic....rewelacja. Wujek Clocun wie co sie dzieje pod jego dachem??:loveu:
A po drugie trzymam ckiukaski.

Ale to extra wiadomosc....
na poczatek wiosny....

Pozdrawiam,
Aga

Posted

Klocuś to był wredny numer :mad::evil_lol:...

A swoją drogą co byś powiedziała na jakieś spotkanie w Katowicach :cool3:.. bo chętnie bym ciebie poznała na żywo, ale do was to mi trochę daleko :oops:... tylko nie wiem jak ty się czujesz i czy będziesz na siłach po pitologu jeszcze mnie i pewnie Smoka wytrzymywać :diabloti:...

Posted

[quote name='clockwork']
ino ja nie znam Katowic gdzie by sie umówić... tak żeby sie w miasto nie wpieprzać :roll:

Jak macie ochotę, to możecie się u mnie umówić na herbatkę. :P Mieszkam naprzeciwko komendy policji, więc trudno zabłądzić.;]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madziuniu,

po pierwsze po długiej mej niebytności na forum składam - GRATULACJE- EXTRA- Hura . Dzidziunia prosze o cioci przez brzuszek pozdrowic....rewelacja. Wujek Clocun wie co sie dzieje pod jego dachem??:loveu:
A po drugie trzymam ckiukaski.

Ale to extra wiadomosc....
na poczatek wiosny....

Pozdrawiam,
Aga

aaa podziękował podziękował :loveu::loveu: Groszek pozdrowiony :loveu:

Kloc wie co sie szykuje ... gadaliśmy z nim o tym..... ale wiem że bedzie miał depreche.... :shake::-( wyliże sie z sierści jak grzywacz :placz:

[quote name='zona']Jak macie ochotę, to możecie się u mnie umówić na herbatkę. :P Mieszkam naprzeciwko komendy policji, więc trudno zabłądzić.;]

NIE! Kloc powiedział ze mam z Tobą nie gadać.... bo już wieki nie spotkał sie z Bruxą :obrazic: stęsknił sie a Wy nawet nie dacie znać że jesteście w Jebiu :-(

[quote name='Medorowa']I co się telefonem chwalisz:roll::roll::roll:
http://images6.fotosik.pl/447/6a48d478a1936ba6.jpg

Witaj:loveu:

:evil_lol::evil_lol: hahahaha... nooooo mało kto ma takiego zabytka :diabloti:

Posted

:loveu:skoro wie co sie dzieje to oki. moze obedzie sie bez depresji...oby:cool3: a w sumie moze za nianie robic gdybys potrzebowala . albo np za kucyka do sanek bedzie jak znalazł:loveu::loveu:

Madzik bardzo sie ciesze..wiem , ze to juz mowilam , ale taka radosc mi to sprawiło, ze szok...moze dlatego, ze ja sama tez chciałabym miec juz drugiego dzidziusia a jakos sie nie szykuje...no coz ...
ciesze sie Twoim szczesciem szczerze...
Pawełkowi tez prosze pogratulowac.

Aga

Posted

Madzialena :mad: Ty oszukacielko :eviltong:
dałam się nabrać :oops: na tą dziołchę :evil_lol:
ale powiem Ci, że manie dziewczynek jest fajne, wiem bo mam :p

Posted

[quote name='bonsai_88']Iv nie prawda, to mnienie chłopców jest fajne - wiem bo mam :evil_lol:...
:roll: no soś Ty :eviltong: dziewczynki są fajne :p :evil_lol: o chłopakach nic nie wiem :shake:

:diabloti: