jonQuilla Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 cześć kobieto :multi::loveu: przyszłam z romansem do Ciebie :cool3::cool3: otóż poszukuję emotki...takiej browarowej co kulka trzyma piwo i się trzęsie :evil_lol::evil_lol: więc pomyślałam sobie że może mi pomożesz w tej sprawie :cool3: Quote
ice_t Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='clockwork'] :roll::roll::oops: jaki papug.................... :roll::roll: żyje żyje.;)... wrzeszczy, świni, żre, sra..... :roll: nie lubi fotek... jak błyskam lampą to sie wzdryga.... więc nie migam :evil_lol: no to dobrze że tylko zdjęć nie lubi bo już myslałam że się pochwalisz jaki to dobry rosół z niego jest :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='clockwork']no to mi dałas zadanie ... szukam ale takowej ni mam ;/ mam takie: no jak nie masz jak masz :evil_lol: ---> :multi: ktoś Ci już mówił że jesteś wspaniała? :) dzięki wielkie:loveu: potrzebuje, potrzebuje :cool3: Quote
clockwork Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='jonQuilla']cześć kobieto :multi::loveu: przyszłam z romansem do Ciebie :cool3::cool3: otóż poszukuję emotki...takiej browarowej co kulka trzyma piwo i się trzęsie :evil_lol::evil_lol: więc pomyślałam sobie że może mi pomożesz w tej sprawie :cool3: no to mi dałas zadanie ... szukam ale takowej ni mam ;/ mam takie: P.S> pewnie już nie potrzebujesz :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 :evil_lol::evil_lol:ale zaszalałaś z emocjami ;) Wiosna idzie ..szukuj się Cioteczka z Klocusiem na psacerek ... wbijam do Was i wyciagam w las ;)...dawno nie bylim razem na psacerku ;) a teraz maleńki spamik ....:oops: Zapraszam do oglądania :multi::multi::multi: Miau Hau - TVS - Telewizja Silesia od Nas zależy czy program się utrzyma ... więc oglądajcie :mdleje: plissss i zaznaczajcie na liczniku :razz: Quote
Alicja Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 I ja tak nieśmiało wpadam z pozdrowieniami .... Quote
malawaszka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 o qrfa :mdleje: :crazyeye: i już je oswoiłaś? :evil_lol: http://photos.nasza-klasa.pl/2005194/119/main/972ec0da05.jpeg brrrrr ja to chyba bym musiała się wyprowadzić po takich odwiedzinach albo szybko by mnie zamknęli w wariatkowie :shake: Quote
Alicja Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='malawaszka']o qrfa :mdleje: :crazyeye: i już je oswoiłaś? :evil_lol: http://photos.nasza-klasa.pl/2005194/119/main/972ec0da05.jpeg brrrrr ja to chyba bym musiała się wyprowadzić po takich odwiedzinach albo szybko by mnie zamknęli w wariatkowie :shake: do Wariatkowa z Jebia niedaleczko ;)... Jak tam pszątanko :razz::razz: Quote
clockwork Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 jak bez zmian... jak bez zmian..... właśnie wrócilam od pitologa.... miałam USG........ DZIOŁCHA!!! normalnie dziołcha... :roll: tera sie bieremy za dorabianie tego onego :roll::oops:..... przeca jo nie mam ani jednej sukienki :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już na 100%? będzie ma ła wydziarana Madzia? :loveu::loveu::loveu: Quote
ice_t Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='clockwork']jak bez zmian... jak bez zmian..... właśnie wrócilam od pitologa.... miałam USG........ DZIOŁCHA!!! normalnie dziołcha... :roll: tera sie bieremy za dorabianie tego onego :roll::oops:..... przeca jo nie mam ani jednej sukienki :diabloti: no to nie pozostaje ci nic innego jak wydziergać sukienusie na drucikach :) Quote
lolka75 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='clockwork']jak bez zmian... jak bez zmian..... właśnie wrócilam od pitologa.... miałam USG........ DZIOŁCHA!!! normalnie dziołcha... :roll: tera sie bieremy za dorabianie tego onego :roll::oops:..... przeca jo nie mam ani jednej sukienki :diabloti: super!!! Gratuluje Madziusia!!! A macie pomysly na imionka?/ A tak poza tym to po co Ci sukienki?/ Przeca dziewczyny tez nosza spodnie:eviltong:... A sukienki sa niepraktyczne Quote
Basia&Safi Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 lolka75 napisał(a):super!!! Gratuluje Madziusia!!! A macie pomysly na imionka?/ A tak poza tym to po co Ci sukienki?/ Przeca dziewczyny tez nosza spodnie:eviltong:... A sukienki sa niepraktyczne no własnie ja mam moze ze 2 w szafi i tak seee wisza i wiszaaa :D:D:D chcesz je heheh Quote
Alicja Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 jak to Paweł ostatnio mówił :hmmmm: Krystyna , Elzbieta ... a 3go nie pamiętam ...też takie mało teraz spotykane :razz: Quote
clockwork Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Alicja']jak to Paweł ostatnio mówił :hmmmm: Krystyna , Elzbieta ... a 3go nie pamiętam ...też takie mało teraz spotykane :razz: :evil_lol::evil_lol: Halina :vamp: Quote
Alicja Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol: Halina :vamp: :splat: nosz dopsz ze Mi przypomniałaś ...uciokło Mi z głowy :oops: Quote
clockwork Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 za kare foty.... INO TAKIE CZY MAM :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 qrfa nie umiem zamienić na linki :crazyeye: :angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts