Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ahhh ta to ma same przyjemności w życiu :loveu:

:drinking: za to :evil_lol:

ahhh jakie wspaniałe dalekosiężne plany na emeryturę :multi: :multi: :multi:

Klockowa Ty to masz dobrze ....
Fajne plany Weszka - no nie? I zobacz jki interes :diabloti: Wkład własny jest niepotrzebny jedynie odrobina inwencji :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie dość ze magik jej przychodzi pogrzebać ;).............................w komputrze .....to jeszcze same przyjemności ma ....cały dzionek na kompiku ......i jakie fajne plany mamy;)...naleweczka , potraweczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Melduję się posłusznie po pracy:cool1:....nie spawiowałam przy karuzelce ...zrobiłam zakaz wstępu na nią ponieważ jak mam pilnować dziecek jak nie mogę na nie patrzeć :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:załatwiłaś miejscówki:diabloti:
tak kochane... mamy zaklepane miejsca w dogohellu.... tuż obok salki komputerowej :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']tak kochane... mamy zaklepane miejsca w dogohellu.... tuż obok salki komputerowej :eviltong::multi::multi::multi:z dostępem do netu ..jak dobrze rozumię:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']po co komu komp bez neta... :angryy:spytaj o to moją dyrektorkę ........po co komu 2 kompy bez dostępu do netu......:angryy:
A miałabym tak pięknie:loveu::loveu::loveu:dziecka na jednym by żępoliły w swoje gierki a na drugim JA:loveu::loveu::loveu:ale się rozmarzyłam:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy:spytaj o to moją dyrektorkę ........po co komu 2 kompy bez dostępu do netu......:angryy:
A miałabym tak pięknie:loveu::loveu::loveu:dziecka na jednym by żępoliły w swoje gierki a na drugim JA:loveu::loveu::loveu:ale się rozmarzyłam:diabloti:

haha... i tak by sie zrodiła przemoc w przedszkolu... :boom:walka o kompa :user:

Posted

[quote name='malawaszka']ahhhh będzie pięknie :loveu::loveu::loveu:znów sie rozmarzyłam

[quote name='clockwork']haha... i tak by sie zrodiła przemoc w przedszkolu... :boom:walka o kompa :user::angryy:nieprawda ...przecie pisze ze są 2:diabloti:

[quote name='malawaszka']i Ala by była sławna - w tv by ją pokazali :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wy wołałybyście ...my ją znamy :loveu::loveu::loveu:

Posted

...................................witaj...............a ja juz w pracy :errrr::errrr::errrr:
papa deszczor więc mam .........................wolne....................od ...................ogródkowania się

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:wyciągam mojego słodziaczka:loveu::loveu::loveu: z czeluści ;)dogo

my też wyciągalismy naszego słodziaczka... z łóżka ... na siłe :p

siemajtas wiedźmy!!! :multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']my też wyciągalismy naszego słodziaczka... z łóżka ... na siłe :p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe po kim on taki śpioch:crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']my też wyciągalismy naszego słodziaczka... z łóżka ... na siłe :p

Wiedźma jestem :multi: Wiedźma :multi:
Ale mam radochy :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']cze Klocuszkowa :diabloti: kiedy będą foty rządowej???? :razz: sie doczekać nie mogę

jak tuning dobiegnie końca :eviltong:... a dywaniki już upierdzielone :-( mechanik nie miał obuwia zmiennego i wlazł w brudnych buciorach :mad: