Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

apple napisał(a):
KLOCKOWO!!!!

CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ, ŻE SZCZYMIE ZA CIEBIE I ŻEBYŚ MI Z WYRA NIE WYŁAZIŁA:mad:

yyyyyyyyyyyyyyy:roll::roll: a czy ja leże CI w wyrze???????? :crazyeye:

Posted

Basia&Safi napisał(a):
masakra z tymi myszami :crazyeye::angryy: kota kupcie kota :D:D i klocek sie troche pobawi hehe

to nie myszy:cool1::cool1: Basiu ...to szczury :angryy:.... Magda zakłada hodoffle :diabloti::evil_lol:

Posted

Basia&Safi napisał(a):
:crazyeye: o ciuuuu bleeeee ja mieszkam na 10 :evil_lol:

kanalizą na 10te tysz wlezą :diabloti:

a wogóle witam ziomalke... jo tysz z Tych ..... :roll::diabloti::eviltong:
całą rodzine tam mam ;)

Posted

Basia&Safi napisał(a):
nooo piknie :) alicja pisała ze u Ciebie wszystkie drogi prowadza do tychow heheh :) :) to mysle kiedys jakis spacer heheh :) a na jakim os masz ta rodzinke moze sasiedz :P

ooo masz..... zara wszystkie..... :roll::roll: jakoś tak sentymentalnie ściąga mnie na Tychy :evil_lol::evil_lol:

Rzadkooo ojjjj rzadko tam bywam... ale jeżeli już to na C ;) na Z tysz niby mam ale nie bywam:diabloti: nie lubiam :roll:.... miałam na B .... i kaj tam jeszcze :evil_lol:

Posted

pospamuję troszkę :roll:

APEL Naszej Joasi jbk

Mam pytanie - czy ktoś z Was, kochani dogomaniacy, jest może krwiodawcą? Albo może ktoś chciałby zostać i oddać krew dla mojego dziadka? Nieważne, jaką ma się grupę, dziadek dostanie właściwą, nieważne, gdzie się mieszka, w całym kraju można oddać. Jakby ktoś miał ochotę i możliwość - poproszę o PW. Będę wdzięczna z całego serca, zwłaszcza, że nie można często krwi oddawać (mężczyźni co 56 dni, kobiety raz na trzy miesiące), poza tym jest jeszcze ograniczenie wiekowe, od 18-stu do 50-ciu lat.

słuchajcie można oddać krew w kazdym zakątku kraju ... ważne tylko by wziąć świsteczek że się oddało i ile ...i koniecznie przed skontaktować się z Asią na PW

Posted

Czeeeeee Madzialena :loveu: widziałam jak się obszczurkowałaś :cool3: i w szczurki i..................w szczurki :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

A ja już wiem, czemu u Magdy się szczury pojawiły... Wiecie, że jak się nie ustępuje kobiecie w ciąży to myszy zjedzą :razz:... wiecie?
No to pewnie Groszek doszedł do wniosku, że przy nim byle mysz nie wystarczy i on będzie szczurami straszył :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']A ja już wiem, czemu u Magdy się szczury pojawiły... Wiecie, że jak się nie ustępuje kobiecie w ciąży to myszy zjedzą :razz:... wiecie?
No to pewnie Groszek doszedł do wniosku, że przy nim byle mysz nie wystarczy i on będzie szczurami straszył :evil_lol:

ha ha ...no to se Pawcio musial nagrabić u Groszka :evil_lol:, że aż mu szczury powyłaziły :roflt:

Posted

[quote name='bonsai_88']Alicja dziwisz się... a kto Groszkowi załatwił to ciągłe stukanie i pukanie :diabloti:?

zabrzmiało dwuznacznie :roll::oops::roflt:

Ty byś się nie wkurzyła za ten remont i nie pogoniła szczurami :evil_lol:?

eeee no remont to dla Groszka ;)

Posted

doberek, ja tak z pytaniem z innej beczki :lol: co tam z papugiem żyje jeszcze, czy juz go Magda na rosól przerobiła???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo tak dawno żadnych jego fot nie było....................

Posted

[quote name='ice_t']doberek, ja tak z pytaniem z innej beczki :lol: co tam z papugiem żyje jeszcze, czy juz go Magda na rosól przerobiła???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo tak dawno żadnych jego fot nie było....................

:roll::roll::oops: jaki papug.................... :roll::roll:

żyje żyje.;)... wrzeszczy, świni, żre, sra..... :roll:

nie lubi fotek... jak błyskam lampą to sie wzdryga.... więc nie migam :evil_lol: