jonQuilla Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Alicja napisał(a)::razz::razz: ja se mysle że lepiej jak by nie udawały a były trupkami ...jak ja mam jechać do Klockowej i nie iść do wazienki na siq przez całą wizytę :placz::placz::placz:a jak pójde i mi sraczem wyskoczy :placz: faken....o tym nie pomyśłałam :oops: chyba przestałabym lubić szczury gdyby mi tak wyskakiwały ze sracza :roll: Quote
clockwork Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Alicja napisał(a)::razz::razz: ja se mysle że lepiej jak by nie udawały a były trupkami ...jak ja mam jechać do Klockowej i nie iść do wazienki na siq przez całą wizytę :placz::placz::placz:a jak pójde i mi sraczem wyskoczy :placz: właśnie mi cosik spadło w łazience.... ja tam nie wchodze :placz::placz: na rozluźnienie - dla mnie szczególnie :oops: jesio kilka fotkuff z englanda : KOTECEK :razz: Quote
clockwork Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 NIAŃKI DO WYNAJĘCIA :diabloti: tata opiekujący sie dziećmi wujek opiekujący sie dziećmi :evil_lol: przyszła kasjerka :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 buahahahhaha tatus najlepszy :evil_lol: cze Madziula:loveu: nie zazdroszcze szczurków :roll::roll::roll::roll: Quote
ice_t Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 scurki bleeeee, strasznie nie lubię A co do niań do dzieci - rewelacyjne ile biorą za godzinę???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Wiki miała dniówke w Tesco http://images6.fotosik.pl/442/f4ee9e521fd47731.jpg :razz::razz:musiałaś motilka ...musiałaś :placz::placz::placz: Quote
agbar Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 czytalam o scurach...wychodze. i dopoki mi zaswiadczenia nie pokazesz ze brak ich u ciebie to ja sie u ciebie nie pokaze...:diabloti: Quote
bonsai_88 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 http://images6.fotosik.pl/442/8cd3f04deabbb15a.jpg Niech ktoś mi powie, że koty nie potrafią chodzić po wszystkim :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/442/315fa009cdd5ac28.jpg Zupełnie jakbym widziała Kamile ze Smokiem :diabloti: Quote
apple Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Madzia....nie zazdroszczę lokatorów.....:shake: A sesja z niańkami - THE BEST:ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 apple napisał(a):Madzia....nie zazdroszczę lokatorów.....:shake: pan C. pojedzie do Jebia na Safari :razz::razz: A sesja z niańkami - THE BEST:ylsuper::ylsuper::ylsuper: to był casting na niańkę dla Groszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 nie ma to jak popilnować dzieci i nie spuszczać ich z oka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 :hand:idem se do el Dohtore... płuca wypluwam od 2 tyg, a leki dozwolone w ciąży nie pomagają :placz: a od niedzielki nie słyszę na jedno ucho :angryy: Groszek przy moim kaszlu trenuje pogo :roll: boshhh zaś rozbierana randka :mdleje: nie za często ostatnio??? :roll::oops: Quote
Alicja Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 clockwork napisał(a)::hand:idem se do el Dohtore... płuca wypluwam od 2 tyg, a leki dozwolone w ciąży nie pomagają :placz: a od niedzielki nie słyszę na jedno ucho :angryy: Groszek przy moim kaszlu trenuje pogo :roll: a potem go wyślesz na YCD ;) boshhh zaś rozbierana randka :mdleje: nie za często ostatnio??? :roll::oops: masz farta z tymi randkami :razz::razz: Quote
Medorowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Byłom i niańki widziołom:cool1::cool1::cool1::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 PROSIMY O POMOC !!!!! :mdleje: DAJ PIĄTAKA - NA AŚCIAKA !! Na badania Luisa - do 31 marca !! rozsyłajcie proszę wici Quote
clockwork Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 ice_t napisał(a):No i jak tam Twoja rozbierana randka??? bede żyć :cool1: na razie leki lżejsze, ale jak nie przejdzie na prima aprilis dostane antybiotyki :shake: LEŻEĆ.... ale jak tu leżeć jak cza doglądać gospodarstwa :roll::cool1: nadal nie słyszę ... nos zatkany, gardło zawalone, płuca zawalone, ucho zatkane .... więc proszę... piszcie jakby co DUŻYMI LITERAMI :roll::eviltong::diabloti: Quote
bonsai_88 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 CZEŚĆ KLOCUŚ... PAMIĘTAJ, ŻE KAŻDE CHORUBSKO MA SWÓJ KONIEC :eviltong:... NIESTETY TE CIĄŻOWE SĄ NAJTRUDNIEJSZE DO WYLECZENIE :roll:... MAM NADZIEJĘ, ŻE UDAŁO CI SIĘ USŁYSZEĆ CO NAPISAŁAM :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Medorowa napisał(a):Zdrówka życzem:lol: cooooo ???? :diabloti: bonsai88 cie zdołałam usłyszeć ;) Quote
ice_t Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Przyłączam się do przedmówczyń przede mną:loveu::loveu::loveu: Leniuchuj i odpoczywaj co by Groszek juz pogo nie musiał ćwiczyć - poćwiczy jak juz wyjdzie z brzusia :evil_lol::evil_lol: Quote
Katarama Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [SIZE="7"]Cześć, życzymy zdrówka!! a skoro leniuchujesz to może jakaś sesyjka?? Quote
clockwork Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooooo jaka miła współpraca :evil_lol::evil_lol::loveu: sesyjka :roll: w domu rozpiździel.... więc fot nie cykam..... chyba że trafie na szczury to wstawie :diabloti: nooo dobra... mam jedno;) ekipa remontowa po pracy :p tak sie boroczek narobił że aż osiwiał :roll::loveu: Quote
Katarama Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [SIZE="6"]Oj tam rozpierdzielen sie przejmujesz. Ja poproszę wspólne zdjęcie z Futerkiem :D Quote
Recommended Posts